A Dash 2 Trade túllépte a 6,5 millió dollárt – még nem késő beszállni

A kereskedő- és elemző, Dash 2 Trade platform célja, hogy a kezdő és profi befektetők számára olyan egyedi eszközöket tegyen elérhetővé, amiket máshol nem lehet megtalálni.

A klasszikus analizálásra használt mutatókon túl, számtalan teljesen egyedi fejlesztésű indikátor is elérhető lesz. A fejlesztők ígérete szerint, ezekkel nagy mértékben növelni lehet majd a végrehajtott kereskedések sikerességét.

A kriptopiac “Bloomberg Terminálja”

Szinte példátlan volt, ahogy az elmúlt években a kriptopénzek piaca növekedett. Ezzel párhuzamosan, sajnos számos olyan projekt is megjelent, amikről később kiderült, hogy átverés volt. Ezek, többnyire olyan piaci szignálokat vagy automatikusan kereskedő botokat kínáló oldalak voltak, amiknek a fejlesztői egyszerűen leléptek a befolyt pénzzel. Azok az oldalak pedig, amik megbízhatónak bizonyultak, annyira magas összegeket kértek a szolgáltatásokért, hogy ezzel a kezdő kereskedőket teljesen kizárták a potenciális ügyfelek köréből.

A Dash 2 Trade sikere pontosan ebben rejlik. Az alacsony csatlakozási költségekért cserébe, eszközök tömkelege válik elérhetővé egy megbízható platformon keresztül.

Joggal merülhet fel a kérdés: mik azok a szignálok? A szignálok olyan rövid üzenetek, amiket mesterséges intelligencia állít elő, és napi kereskedésre vonatkozó információkat tartalmaznak. Használatukkal azonnal tudhatjuk milyen érmét milyen áron érdemes megvenni és eladni. A gyorsaság itt sorsdöntő, ezért amennyiben ezt a szolgáltatást párosítjuk a platform automatikus kereskedő robotjával, akkor pillanatok alatt végrehajtóvá fognak válni, az ilyen jellegű kereskedések.

A különleges funkciók sorának itt még nincs vége. Nem ritka jelenség, hogy egy tweet után egy érme ára percek alatt az egekbe szökik, vagy éppen a padlóra kerül.

Szintén mesterséges intelligencia segítségével a közösségi médiában felbukkanó kriptopiacot érintő trendekről is azonnal értesülni fogunk. Legyen szó egy Dogecoinal kapcsolatos Elon Musk tweetről vagy CZ legújabb döntéséről, pillanatokon belül jelezni fog a Dash 2 Trade felülete, így jó eséllyel tetemes haszonnal hajthatunk végre kereskedéseket.

Indikátorok

Érdemes pár szót ejteni az előértékesítéseket elemző indikátorról is. Sokszor lehetetlennek tűnik kiigazodni az újabbnál újabb tokenek előértékesítései között. Annak ellenére, hogy rengeteg izgalmas projektet láthatunk felbukkanni, ezek egy része sajnálatos módon előfordul, hogy átverés. Annak érdekében, hogy ezt el tudjuk kerülni, a Dash 2 Trade platformja helyettünk végzi el az átvilágítást. Többek között ellenőrzi a fejlesztők kilétét, az oldalon tett állítások valóságtartalmát, a közösségi média oldalát az érmének és a validálási igazolásokat. Ezeket az adatokat oldal összesíti, és egy végleges pontszámban mutatja a projekt neve mellett. Az indikátor használatával első ránézésre el fogjuk tudni dönteni, mik azok a kezdeményezéseket, amikbe érdemes befektetni.

A minimum D2T vásárlási limit 1000 érme. Ezeknek az ára a jelenlegi előértékesítési szakaszban összesen 51,3 dollár ami nagyjából 20,000 forintnak felel meg. A vásárolt érmékkel a tulajdonosoknak több lehetősége is lesz. Egyrészt a jegyzést követően a vásárlási árnál magasabban eladhatják majd őket, amivel tetemes haszonra tudnak majd szert tenni.

Ezen kívül a beszerzett érméket előfizetésre is lehet váltani. Jelenleg két csomag érhető el: a Starter, és a Premium. Előbbi 400, míg utóbbi 1000 D2T érmébe fog kerülni havonta. Amennyiben nem szeretnénk anyagilag elköteleződni, abban az esetben is érdemes lehet követni a fejlesztők munkáját. A jövő évre tervezett indulást követően elérhető lesz egy ingyenes csomag is. Ennek a használatával bármilyen befizetés nélkül tesztelhető az oldal által nyújtott szolgáltatások egy része.

A közösség már igent mondott a Dash 2 Trade-re

Szemben más projektekkel, a Dash 2 Trade esetében a fejlesztők kiléte nem titok. Az összesen 9, programozóból és kereskedőből álló csapat mindegyikével fel lehet venni a kapcsolatot a hivatalos honlapon keresztül. Ha ez még mindig nem lenne elég ahhoz, hogy bizalmat szavazzunk a csapatnak, több külső szervezet is átvilágította az oldalt, így teljesen biztosak lehetünk benne, hogy minden legitim módon történik.

A fejlesztőknek nem ez az első közös munkája. A kriptoközösség nekik köszönheti a 70,000 tagok számláló forex kereskedésre szakosodott Learn 2 Trade platformot is.

Ezek után nem csoda, hogy az előértékesítés még a várakozásoknál is sokkal jobban halad.

D2T token vásárlása

Kirobbanó sikerek

Az előértékesítés során már most több, mint 6,5 millió dollárt gyűlt össze, és úgy tűnik napokon belül kezdetét veheti a gyűjtés negyedik szakasza. Jelenleg a platform natív tokenje, a D2T ára 0.0513 USDT. Az érmék értéke lépcsőzetesen fog emelkedni, így az utolsó – kilencedik – szakaszra már 0.0662 dolláros áron kerülnek értékesítésre a D2T tokenek. Ez azt jelenti, hogy aki most bevásárol, tetemes profitra tehet szert az érme jegyzéséig.

Ezt látva már most, két különböző tőzsde is jelezte, hogy jegyezni fogja a D2T érméket. Előbb a hatalmas népszerűségnek örvendő LBank tőzsdével állapodtak meg a fejlesztők. Néhány héttel később, pedig az LBankot a BitMart tőzsde követte.

Nem meglepő módon a hírek hallatán az előértékesítés is begyorsult: az LBank bejelentése után 24 óra alatt félmilló dollár gyűlt össze.

A tőzsdei jegyzéseknek hatalmas ereje van. Minél több tőzsdén kerül egy érme jegyzésre, annál több potenciális befektetőnek nyílik lehetősége a vásárlásra.

Mire számíthatnak a Dash 2 Trade befektetői a jövőben?

Általánosságban elmondható, hogy egy érme jövőjével kapcsolatban nagyon nehéz jóslatokba bocsátkozni. A magas volatilitás mellett lehetetlen lenne olyan jellegű eseményeket megjósolni, mint a nemrég kitört FTX botrány.

Ennek ellenére a Dash 2 Trade mellett több olyan érv is szól, ami alapján arra következtethetünk, hogy a platform a jövőben számos kereskedő fegyvertárának szerves részét fogja alkotni.

Elmondható, hogy jelenleg nem létezik olyan platform, amin ilyen mennyiségű szolgáltatást lehetne találni, ilyen alacsony áron. Arról nem is beszélve, hogy mindezt egy átvilágított, és már bizonyított csapat hozta létre.

A jegyzést követően, amint egyre több felhasználó csatlakozik az oldalhoz, úgy fognak egyre többen rájönni, hogy a Dash 2 Trade nagyban hozzájárul a sikeres kereskedések arányának a növeléséhez.

Ezt látva nincs kizárva, hogy a jegyzést követően folyamatosan emelkedni fog a felhasználók száma, ami végső soron hatalmas lendületet jelent majd az érme értékében is.

Amennyiben felkeltette az érdeklődésed a Dash 2 Trade és a csatlakozáson gondolkozol, látogass el a platform hivatalos honlapjára.

D2T token vásárlása