A gyengélkedő kriptopiac ellen ezek az érmék jó lehetőségek lehetnek

A 2022-es év egészen biztosan nem úgy fog bevonulni a történelemkönyvekbe, mint a kriptopiac legsikeresebb éve. Számos, a szektorra negatívan ható makrogazdasági eseményt követően, még a legnagyobb érmék is padlót fogtak. A teljesség igénye nélkül a BTC és az ETH 2 éves, míg az ADA, XRP vagy a SOL lassan a történelmi mélypont felé közelít.

Az előttünk álló időszakkal kapcsolatban nehéz lenne biztosat mondani. Egyrészt a befektetők részéről a magas hozamok ígérete mindig felhajtóerőként volt jelen a kriptopiacon, azonban az FTX okozta bizalomvesztés hatása még sokáig velünk maradhat.

Ebben a környezetben érdemes lehet megvizsgálni néhány előértékesítési szakaszban lévő projektet. Az ilyen eszközök árfolyama ugyanis a jegyzésig meghatározott mértékben, lépcsőzetesen emelkedik, ezért akik korán csatlakoznak, a jegyzés idejére tetemes haszonra tehetnek szert. További érv az előértékesítések mellett, hogy az árfolyam nincs kitéve semmilyen külső hatásnak. Bármilyen botrány is lásson napvilágot, biztosak lehetünk benne, hogy az érmék értéke ugyanannyi marad.

Azonban nem mindegy, mibe fektetünk be mivel a különböző projektek között sajnos szép számmal akadnak olyanok is, amire még az időnket sem érdemes fecsérelni. Ezt elkerülendő, kizárólag olyan előértékesítéseket gyűjtöttünk össze, amikkel kapcsolatban a fejlesztők kiléte ismert, és harmadik fél is auditálta a projektet.

Dash 2 Trade

Ahogy említettük, nehéz lenne megmondani mi vár a kriptopiacra, abban azonban biztosak lehetünk, hogy a Dash 2 Trade komoly sikereket érhet el a jövőben. A kereskedésre, elemzésre és szignálok használatára is alkalmas platform natív tokenje a D2T, aminek a jegyzésére már most leszerződtek a fejlesztők, a BitMart és az LBank tőzsdékkel.

Az előértékesítés lassan eléri a 7 millió dollárt, ami hatalmas eredménynek számít ahhoz képest, hogy mindössze néhány hete indult a gyűjtés. A jelenlegi, harmadik szakaszban a D2T ára 0,0533 dollár. Amint azonban a teljes befolyó összeg eléri a 8,757,000 dolláros szintet, már egy magasabb áron lehet hozzájutni az érmékhez.

Az eddig elért összeg azonban egyáltalán nem a véletlen műve. A fejlesztők, a klasszikus elemzőeszközökön túl, több olyan indikártort is létre tudtak hozni, amiket sehol máshol nem lehet megtalálni. Ilyen például az előértékesítéseket elemző mutató.

dash 2 trade kripto listázási értékesítések

Mesterséges intelligencia segítségével, bármely most induló projektről könnyedén meg lehet tudni, hogy mennyire legitim. Az eszköz helyettünk elvégzi a white paper átvilágítását, ellenőrzi a validáló oldalakat és a fejlesztők kilétét egyaránt. Az így kapott eredményeket pedig egy végső pontszámban közli velünk.

D2T platform

A korábban említett szignálokkal kapcsolatban elmondható, hogy már csupán ezért megérheti csatlakozni a befektetőkhöz. A szignálok olyan rövid szöveges üzenetek, amik tartalmazzák egy érme nevét, milyen áron érdemes venni, mekkora az elérhető profit, és milyen árfolyamon érdemes majd eladni.

Használata elsősorban azoknak érheti meg, akik napi kereskedések folyamán szeretnének profithoz jutni. Több szignálszolgáltatót is találhatunk az interneten, azonban ezeknek a túlnyomó része, több ezer dollárt is elkérhet havonta. Ha ezt összevetjük a platformon található többi eszközzel tisztán látszik, hogy sokat kapunk a pénzünkért cserébe.

Nem kizárólag kereskedésre és elemzésre, de versenyekre is lehetőséget fog nyújtani a Dash 2 Trade platformja. A rendszeres időközönként megtartott események során, nem csupán tudásunkat bővíthetjük, de értékes D2T érmékhez is hozzá tudunk jutni.

A csapat tervei szerint a korai befektetők számára, már a jövő év elején elindulhat a platform béta verziója. Az érmék viszont gyorsan fogynak, ezért érdemes minél hamarabb csatlakozni.

D2T token vásárlása

IMPT

Az előértékesítés kezdete óta az Impact Project fejlesztői több, mint 13 millió dollárt gyűjtöttek össze, amivel az idei év egyik legsikeresebb projektjét tudhatják maguk mögött. A siker mögött azonban nem a szerencsét, hanem a Impact Projectben rejlő lehetőségeket kell keresni.

A befektetők, amennyiben a projekt platformján keresztül hajtanak végre vásárlásokat a több, mint 25,000 partner valamelyikénél, IMPT tokeneket kapnak jutalmul. Ezeket a tokeneket később meg lehet semmisíteni, amivel párhuzamosan az Impact Project fejlesztői – ezzel foglalkozó vállalatok segítségével – 1 tonna szén-dioxidot kivonnak a légkörből. A folyamat végeztével a befektetők értékes NFT műalkotásokat kapnak jutalmul, amiket később el is adhatnak a platform piacterén keresztül.

Ez viszont még nem minden. A platformon belül elérhető lesz egy belső közösségi felület is. Ezen keresztül megtudhatjuk a saját karbonkredit-pontszámunkat, és meg tudjuk nézni, hogy a nagyobb vállalatok mekkora részt vállaltak a környezet megóvásából.

Kétségtelen, hogy hatalmas az igény a hasonló kezdeményezésekre, mivel az elmúlt évek bebizonyították, micsoda károkat képes okozni a globális felmelegedés. Biztosak lehetünk benne, hogy ez a trend az elkövetkezendő évek során csak erősödni fog, ezért nem kizárólag rövid, de hosszú távon is érdemes lehet bevásárolni IMPT érmékből.

Ha szeretnél te is csatlakozni ehhez az izgalmas, zöld kezdeményezéshez, látogass el a projekt hivatalos weboldalára.

IMPT vásárlása

Calvaria: Duels of Eternity

A Calvaria egy P2E (play-to-earn vagyis játssz, hogy nyerj) jellegű blokklánc technológiát használó NFT kártyajáték. A túlvilági tematikára felépített környezetben, három világ teremtményeivel mérhetik össze a játékosok egymással a tudásukat. Minden lény és varázslat NFT kártya formájában létezik, így egészen biztosan mi magunk vagyunk a valódi tulajdonosai a paklinknak.

A játék ökoszisztémájában két, különböző digitális fizetőeszköz található. Egyik az eRIA, amit sikeres csatákat követően kaphatnak a játékosok. Használatával kártyákat lehet fejleszteni, vásárolni a Calvaria piacterén keresztül vagy beválthatóak más kriptopénzekre.

calvaria kriptojatek

Az eRIA-n túl, a rendszer szerves részét alkotja, az előértékesítés során is megvásárolható RIA token. Ezeknek a használatával lehetőség nyílik beleszólni a játék sorsának alakulásába, jutalomért cserébe stakelhetőek, és a piactéren keresztül kártyákat is lehet belőlük vásárolni.

A konkurenciával szemben, a Calvaria teljesen ingyenes lesz. Ez azt jelenti, hogy a megjelenést követően bárki, bármilyen anyagi elköteleződés nélkül élvezheti a játékot. Minden csatlakozó ugyanolyan kezdőpaklit fog kapni, és csak az ügyességén múlik, hogy mekkora lesz az elért profit mértéke. A Calvaria ingyenességének köszönhetően biztosak lehetünk benne, hogy nem kizárólag a klasszikus kriptobefektetők, hanem a gémerek népes csoportja is csatlakozni fog. Az így generált érdeklődés, pedig biztosan ki fog hatni a RIA árfolyamára is.

Számos kriptojáték esetében láthattuk már, hogy az ökoszisztémában használt natív token inflációs eszközként működik, vagyis egyre több lesz belőle. Ez a gyakorlat idővel azt fogja eredményezni, hogy a használt natív érme teljesen értéktelenné fog válni. Ez a Calvaria esetében nem történhet meg. A fejlesztők által közzétett white paperből kiderül, hogy előre meghatározott számú RIA érme lesz csak elérhető, és később nem kerül további érme kibocsátásra. Végső soron ezzel biztosak lehetünk benne, hogy a RIA árfolyama tartósan képes lesz megőrizni az értékét.

Tudj meg többet a Calvaria: Duels of Eternity-ről az alábbi linken keresztül.

RIA token vásárlása