A legújabb Fantasy kártyajáték, ami simán lenyomja a Splinterlands-et

Talán neked sem kell bemutatni az egyik legnépszerűbb blokklánc kártyajátékot, a Splinterlands-et. A nagy kedvenc azonban elképzelhető, hogy már nem sokáig tündököl a csúcson, ugyanis a Calvaria várhatóan le fogja váltani, ahogy az iparág átalakul.

Calvaria – Az új Fantasy kártyajáték behemót

A blokklánc játékokat az egyik legelső blokklánc játék platform, a Splinterlands tette népszerűvé. Ahogy a blokklánc játékok ismertebbé váltak és a bennük rejlő lehetőségek tovább nőttek, számos új játék emelkedett ki a tömegből.

A Calvaria: Duels of Eternity – a Splinterlands-hez hasonlóan – egy blokklánc alapú gyűjtögetős kártyajáték. A Calvaria egy túlvilági univerzumba röpíti a játékosokat, ahol különböző karaktereket bemutató kártyákat gyűjthetnek. Minden kártya egy NFT, amiből az következik, hogy a kártyák a játékosok tulajdonában állnak, akik ezáltal akár pénzt is kereshetnek velük.

A játékosok a Calvaria alkalmazáson belüli NFT-piacterén vásárolhatják meg az NFT-ket a projekt natív tokenjeként szolgáló RIA-ban. Talán nem okozunk túl nagy meglepetést, ha azt mondjuk, hogy a játék célja az, hogy a játékosok saját kártya paklikat építsenek és harcba szálljanak másokkal a tokenekért. A tokenek a pakli erősítése érdekében felhasználhatók további NFT-k vásárlására, de el is lehet őket adni.

RIA token vásárlása

Mitől különleges a Calvaria?

A Calvaria sokkal könnyebben játszható, mint a Splinterlands, a kezdéshez semmilyen technikai tudásra nincs szükség. A játékosoknak semmilyen pénzügyi kötelezettséget sem kell vállalniuk, sőt, a játék még ingyenes NFT-ket is kínál az új felhasználóknak, ezzel ösztönözve őket a játékra és a visszatérésre.

A Calvaria a játékon kívül versenyeket és nyereményjátékokat is szervez, ahol a résztvevők értékes RIA tokeneket nyerhetnek. A Calvaria az Android és az iOS rendszereken is elérhető lesz, így valóban globális, mindenki számára hozzáférhető játékként tekinthetünk rá.

A RIA token

A RIA token a Calvaria világának natív tokenje. A kriptovaluta elsősorban az alkalmazás piacterén belül történő NFT vásárlásokhoz használható, valamint nyereményként is szolgál a versenyeken és közösségi rendezvényeken résztvevők számára.

Calvaria kriptojáték

Az érmének azonban belső értéke is van. A RIA egy proof-of-stake (PoS) érme, melyet letétbe is helyezhetsz, ezzel még több tokent szerezve. Azok, akik letétbe helyezik tokenjeiket, irányítási pontokat szerezhetnek a Calvaria Decentralizált Autonóm Szervezet (DAO) révén. A DAO felelős az összes játékkal kapcsolatos javaslatért, ezáltal a RIA tulajdonosok szavazhatnak és hozzájárulhatnak a platform jövőjének formálásához.

RIA token vásárlása

RIA előértékesítés

A RIA előértékesítése jelenleg is zajlik. Az érme eddigi teljesítménye igen meggyőző volt, tízből három szakasz már lezajlott és az egyes szakaszokban az összes eladásra kínált érme elkelt. Az előértékesítés negyedik szakasza éppen most zajlik és a tokenek (a korábbiakhoz hasonlóan) hamarosan el is fogynak.

Ahogy az előértékesítés halad előre, úgy növekszik a RIA token ára. Az érme jelenleg 0,025 dolláros áron elérhető, ami az előértékesítés végére 0,055 dollárra emelkedik majd. Ennek értelmében a befektetők még mindig jelentős profitra tehetnek szert az előértékesítés vége előtt.

A Calvaria fejlesztői megegyeztek az LBankkal a és a MEXC-vel, hogy miután az előértékesítés lezárul, a tokent listázzák majd a platformok. Ez azt jelenti, hogy a tulajdonosoknak lehetősége nyílik majd tokenjeik értékesítésére.

A Calvaria küldetése és jövője

A Calvaria: Duels of Eternity a Splinterlands-hez hasonlóan egy harci kártyajáték, de van benne egy csavar. Azon játékosok számára, akik a versengés helyett a világ történetére kíváncsiak, a csata mód mellett a Calvaria sztori módot is tartalmaz. A sztori mód jóvoltából a játékosok magával ragadó játékmenet mellett ismerhetik meg a Calvaria világának történetét, miközben jól érzik magukat.

A Calvaria viszont nem csak a játékról és a szórakozásról szól. A gyűjthető kártyajáték nem titkolt célja, hogy elősegítse a kriptovaluták elterjedését azáltal, hogy a játékosokat a blokklánc ökoszisztéma és a való világ közötti kapoccsá varázsolja.

A gyorsan növekvő blokklánc játék kiválóan alkalmas arra, hogy növelje a technológia népszerűségét és hozzájáruljon a blokklánc mindennapi életünkbe történő beépüléséhez.

DAO, versenyek és még sok más

A Calvaria sokkal többet tesz le az asztalra, mint az alapvető küldetése. A kártyajátékban alapvetően két fő játékmód érhető el, melyek a játssz, hogy keress (P2E) és az ingyenesen játszható (F2P) mód. Mindkettő saját, egymástól eltérő funkciókkal rendelkezik.

A P2E mód segítségével a játékosok a kártyáik eladásáért és az NFT-k fejlesztéséért kompenzációban részesülnek, valamint hozzáférést kapnak különböző szolgáltatásokhoz és tárgyakhoz. A Calvaria loot box-okat és NFT-ket is kidob, emellett ösztöndíj rendszerrel is rendelkezik, ami lehetővé teszi a játékosok számára, hogy versenyekre és mérkőzésekre fogadjanak.

A F2P módot választók számára alkalmazások feltöltése, nem NFT tárgyakhoz való hozzáférés, a játék boltjából jutalékok, buffok és italok, versenyek, monetizálható, játékon belüli hirdetések és kártya fejlesztések érhetők el.

A Calvaria kitűnő érzékkel látta meg, hogy a játékos közösségeknek mekkora igénye van az általuk vezérelt projektre. Éppen ezért a Calvaria teljes mértékben DAO-ként (decentralizált autonóm szervezet) működik, ami lehetővé teszi a projekt natív tokenjének számító RIA tulajdonosok számára, hogy kivegyék a részüket a projekt irányításából. Ezen felül a hosszú távú befektetőknek arra is van lehetőségük, hogy letétbe helyezzék a tokenjeiket, ezzel magasabb hozamot elérve.

RIA token vásárlása

100 000 dolláros nyeremény

A Calvaria jelenleg az előértékesítés szakaszában tart, a korai befektetők most nagyon kedvező áron vásárolhatnak RIA tokeneket. Emellett a projekt egy 100 000 dollár értékű nyereményjátékot is hirdetett a befektetők számára.

A promóció első helyezettje 70 000, a második 20 000, a harmadik pedig 10 000 dollárt kap RIA tokenek formájában.

Nem meglepő, hogy a Calvaria sikere egyre nő, háttérbe szorítva ezzel a Splinterlands SPS-t.