A kripto ami egyesíti a P2E és a M2E-t – még Tommy Fury is imádni fogja!

A nemrég indult, jelenleg előértékesítési szakaszában lévő Fight Out tökéletes átmenetet képezhet a play-to-earn és a move-to-earn rendszerek között. Ennek köszönhetően a Fight Out által kínált ökoszisztémában a felhasználók jutalmakat tudnak szerezni, miközben otthonról végeznek el edzéseket.

Ha ez nem lenne elég, a fejlesztők egy kiterjedt metaverzumon is dolgoznak. Ebben a felhasználók lehetőséget kapnak arra, hogy összemérjék egymással erejüket izgalmas jutalmakért cserébe. A Fight Out metaverzuma a versenyek mellett a közösségépítésben is jelentős szerepet fog betölteni. A tagok támogathatják majd egymást annak érdekében, hogy elérjék edzési céljaikat.

Azok a befektetők, akik csatlakoznak az előértékesítéshez, akár 67% ajándék FGHT tokenre is szert tehetnek. Sőt, ha most csatlakozol a partnerprogramhoz, további 5% USDT bónuszt szerezhetsz!

Ennek fényében egyáltalán nem meglepő, hogy özönlenek a befektetők a Fight Outhoz. Az eddigi gyűjtési trendek alapján rövid időn belül az FGHT tokenek értékesítéséből befolyt összeg el fogja érni az 5 millió dollárt.

A Fight Out közös nevezőre hozza a P2E és a M2E világát

Köszönhetően a Fight Out fantasztikus alkalmazásának azok, akik bizalmat szavaznak a projektnek, számos izgalmas funkciót vehetnek majd igénybe. Egy mozdulattal nyomon fogod tudni követni mennyit mozogtál, az általad elfogyasztott ételek tápanyagtartalmát, sőt még az alvásod minőségét is elemezni tudod majd.

Ha ez nem lenne elég, lehetőség lesz még egy digitális fitneszprofilt és egy egyéni edzésprogramot is megtervezni. Ezeknek a használatával tökéletes elemzést készíthetünk testünkről, amivel egyszerűen képesek leszünk megtalálni a kitűzött fitneszcélunkhoz vezető legrövidebb utat.

Szemben az olyan népszerű M2E alkalmazásokkal, mint amilyen a STEPN is, a Fight Out felhasználói nem kizárólag a lépések számlálása után tudnak majd hozzájutni jutalmakhoz. A kidolgozott ökoszisztémában kezdők és profi sportolók egyaránt meg fogják tudni találni a legkeményebb edzéseket, amikkel így jelentős mennyiségű jutalomhoz is hozzá fognak tudni jutni.

fightout-fooldal

Talán a legjobb a Fight Out rendszerében, hogy a profi edzők és sportnagykövetek nem kizárólag az erőnlétre és a kondicióra helyezték a hangsúlyt az elérhető anyagok elkészítésekor. Számos olyan edzés lesz elérhető, amiben a legnagyobb hangsúly a technikára lesz helyezve. Ennek köszönhetően pedig bárki képes lehet olyan küzdősportokat is elsajátítani, mint amilyen az ökölvívás vagy az MMA.

Például a közösségi médiában rendkívül nagy népszerűségnek örvendő Jake Paul és Tommy Fury jelentős hasznot tudnának húzni a Fight Outból. A két online sztár szombaton küzdött meg egymással, amikor is Tommy Fury végül legyőzte Jake Pault. Elképzelhető, hogy más végeredmény születhetett volna abban az esetben, ha Jake Paul használja a Fight Out technikai edzéseit.

A Fight Out rendszere a technikai és erőnléti edzéseken túl hozzáférést biztosít még különböző személyi edzőkkel eltöltött alkalmakhoz is. Ezekre a platform piacterén lehetséges időpontot foglalni, és a felhasználók egy teljesen személyre szabott támogatásban részesülhetnek. Legyen szó egy korábbi sérülésről vagy étrendről, a Fight Out személyi edzői egészen biztosan tudnak majd segíteni.

FGHT token vásárlása

A Fight Out két digitális fizetőeszközzel fog rendelkezni!

Minden felhasználó profilja rendelkezni fog egy NFT-avatárral. Ennek az avatárnak a tulajdonságai össze lesznek kötve a felhasználó által elért eredményekkel. Máshogy fogalmazva, egyrészt nem lehet majd eladni NFT-avatárunkat, továbbá a látható teljesítményünk miatt könnyedén tudunk majd más avatárokkal versenyezni.

A jelenleg zajló előértékesítésben az ERC-20 FGHT érméket lehet megvásárolni. Az FGHT tulajdonosai elsősorban arra használhatják tokenjeiket, hogy előfizetést vásároljanak a Fight Out rendszerében. Ezen felül az Ethereum blokkláncnak köszönhetően izgalmas nyereményekért cserébe stakelni is lehet őket.

Az FGHT mellett viszont elérhető lesz még egy digitális fizetőeszköz, a REPS is. A REPS nem használ blokklánc-technológiát, aminek köszönhetően a Fight Out alkalmazása elérhető lesz iOS és Android App Storeokban is.

fightout mobil app edzesprogramok

A REPS pontok sikeresen végrehajtott edzések és versenyeken után kerülnek majd kiosztásra, továbbá, ha részt veszünk különböző rendszeresen megszervezett eseményeken. Hála az ökoszisztéma metaverzumának, a felhasználók egymással is tudnak majd versenyezni, aminek során a legjobbak további REPS pontokat tudnak gyűjteni.

Ezeket a pontokat az alkalmazás piactéren keresztül lehet majd felhasználni, különböző digitális és valódi termékek vásárlásához.

A kemény edzéseket követően REPS pontjaiddal tudsz majd vásárolni NFT-kozmetikumokat avatárod számára, foglalhatsz időpontot valamelyik profi személyi edzőhöz, sőt akár valódi termékeke is tudsz vásárolni. Elérhetők lesznek pólók, nadrágot, táplálékkiegészítők és más számos más, az edzéshez kötött felszerelés.

Az ökoszisztéma talán legjobb része viszont az, hogy a REPS pontokat át fogod tudni váltani előfizetésre is. Máshogy fogalmazva, abban az esetben, ha kellően keményen edzel, teljesen ingyenes fogod tudni majd használni a Fight Out alkalmazását.

Kell ennél többet mondani?

FGHT token vásárlása

Ne maradj le a Fight Out előértékesítéséről

Ahogy azt már korábban is említettük, a Fight Out előértékesítése közel 5 millió dollárt, egészen pontosan 4.9 millió dollárt gyűjtött idáig. A csapat úgy tervezi, hogy a gyűjtés legkésőbb március 31-én zárul majd le.

A cikk írásának idején egy token ára 0.02565 USDT, az előértékesítés végén listázásra viszont 0.0333 dolláros áron lehet majd beszerezni az FGHT-t. Vagyis akik még most csatlakoznak, több mint 25% hozamra tudnak szert tenni március végére. Érdemes azonban szem előtt tartani, hogy az elérhető érmék ára naponta emelkedik.

Az elérhető hozam fölött a befektetők további jutalmakhoz tudnak majd jutni. Akik beszállnak az előértékesítésbe, hozzá fognak tudni jutni 67% extra FGHT-hez, illetve további 5% USDT-hez a partneri programnak köszönhetően.

A bónusz tokeneket úgy lehet megszerezni, ha legalább 500 dollár értékben vásárolsz az előértékesítés során az FGHT érmékből, majd azokat 36 hónapra lekötöd.

fightout bonusz tokenek

Összesen 10 milliárd FGHT token lesz elérhető, aminek az előértékesítés során a 9%-a kerül eladásra. Ezen kívül további 4.5%-ot lehet majd megszerezni a partneri program során, továbbá 10% van elkülönítve a likviditás biztosítására.

Az ezeken kívül fennmaradó tokenek pedig a projekt indulását követő 5 évben kerülnek majd feloldásra.

Szintén a csatlakozás mellett szóló érv, hogy aki még az előértékesítés lezárása előtt vásárol FGHT érméket, 250 000 dollár értékben nyerhet FGHT tokeneket. A nyerési esélyek drámaian növelhetők abban az esetben, ha olyan egyszerű feladatokat is végrehajtasz, mint a projekt Twitter oldalának követése.

Az előértékesítés lezárását követően, április 5-én listázásra fognak kerülni az FGHT tokenek. Egyelőre az érméket az Uniswap, BKEX és a DiginFinex kriptotőzsdéken lehet majd megvásárolni. A fejlesztők tervei szerint hamarosan további tőzsdék csatlakoznak a listázáshoz.

A projektet továbbá KYC-szinten ellenőrizte a CoinSniper csapata, az FGHT intelligens szerződéseit pedig a Certik validálta.

Ha nem szeretnél lemaradni semmilyen izgalmas akcióról és airdroppról, csatlakozz még ma a Fight Out hivatalos Telegram csatornájához.

FGHT token vásárlása

Ez is érdekelhet:

**Figyelem! Fenti írásunk egy vendégtartalom, és nem minősül befektetési tanácsnak. A BitcoinBázis szerkesztősége nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját a kriptovaluta, CFD, token, kriptokaszinó, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj és játssz felelősségteljesen.**