Top 3 kripto amit érdemes befektetni 2023 márciusában

2022 nem csak a kriptoszektornak, hanem a világ gazdaságának is egy rendkívül megterhelő év volt. A példátlan makrogazdasági eseményeket követően azonban 2023 elején már érezhető volt, hogy hamarosan ismét a bikáké lehet a főszerep.

Az Amerikából érkező gazdasági adatokat látva viszont a pénzügyi szektor továbbra is erősen volatilis. Bár az amerikai jegybank részéről vannak a kamatemelés mértékének enyhítésére utaló jelek, bizakodni még egy teljes erővel vágtató bikafutamban korai lenne.

Ezzel kapcsolatban könnyen lehet, hogy a március 22-i Fed ülésén Jerome Powell, a jegybank elnöke a korábbi inflációs adatok tükrében további kamatemelést fog bejelenteni.

A kamatemelések és a Bitcoin, így a teljes kriptoszektor árfolyamváltozása között szoros összefüggés van. Éppen ezért egy-egy bejelentés még a legnagyobb kriptopénzekre is jelentős hatást tud gyakorolni. Erre ékes példa a február 24-én nyilvánosságra hozott, korábbi jegybanki ülés jegyzőkönyve. Ebből kiderült, hogy a jegybankon belül nincs egyetértés a kamatemelés mértékével kapcsolatban, és a magas inflációs adatok alapján egy hosszabb ideig elhúzódó kamatemelési-ciklus sem zárható ki. A híreket követően az összes nagyobb kriptopénz azonnal negatív irányba indult.

Ilyen piaci környezetben érdemes lehet megfontolni az előértékesítési szakaszban lévő altcoin projekteket. Ezek közül is azokat, amik valamilyen valós, hétköznapi problémára kínálnak megoldást.

Mivel márciusban minden jel szerint tovább fog folytatódni a szektortban a bizonytalanság, ezért bemutatunk három izgalmas altcoin projektet, amikkel még ilyen nehéz időkben is jelentős haszonra lehet szert tenni.

Ismerd meg március legizgalmasabb előértékesítéseit

Fight Out (FGHT) – A Move to Earn szektor forradalmasítója

Kétség sem fér hozzá, hogy a Fight Out egyike az idei év egyik legizgalmasabb projektjének. A Move to Earn rendszerre épülő ökoszisztéma lényege az, hogy a felhasználók különböző elvégzett edzésekért és feladatokért cserébe REPS pontokat tudnak gyűjteni.

Ezekkel a pontokkal a platform piacterén keresztül pedig különböző értékes digitális és valós ajándékokat lehet megszerezni. A REPS pontokat át lehet váltani avatárunk számára különböző NFT-kozmetikumokra, de vehetünk belőle valódi termékeket, például pólókat vagy felszereléseket az edzésekhez. Sőt, akár előfizetésre is át lehet váltani őket, amivel gyakorlatilag ingyen fogjuk tudni használni a Fight Outot, persze csak ha elég keményen edzünk.

A kemény edzésekről pedig nem kizárólag hivatásos profi edzők, hanem a Fight Out sportnagykövetei is gondoskodni fognak. Jelenleg a világbajnok ökölvívó Savannah Marshall, Amanda Ribas és Taila Santos MMA harcosok és Tremayne Dortch fitnesz influenszer csatlakozott a Fight Out csapatához.

Savannah-Marshall-Fight-Out

Segítségükkel olyan exkluzív anyagok is elérhetők lesznek, amivel az előfizetők teljes mértékben úgy tudnak majd edzeni, mint a legjobb harcosok.

Az exkluzív tartalmak mellett természetesen lehetőség lesz hagyományos edzéseken is részt venni. Próbára tudjuk majd tenni magunkat jógában, MMA-ban, meditációban vagy akár HiiT és súlyzós edzéseken is.

A Fight Out nem csak egy a sok közül!

A csapat tervei szerint a Fight Out mobilalkalmazása már 2023 első felében elérhető lesz. A megjelenés után viszont biztosak lehetünk benne, hogy a csapat nem fogja majd vesztegetni az idejét.

A Fight Out ugyanis nem kizárólag online lesz elérhető, hanem fizikai valójában is. 2023 végére a fejlesztők úgy tervezik, hogy bemutatják az első valódi Fight Out edzőtermüket.

Ebben az előfizetőknek olyan élményben lehet majd részük, mint sehol máshol. Elérhetők lesznek például „okostükrök”, amiknek a segítségével tükörképünk mellett látható lesz majd Fight Out avatárunk, továbbá az App-ban elért eredményeink.

fightout mobil app edzesprogramok

Ha ez nem lenne elég, a profi edzőgépeket magasabb REPS pontokért tudjuk majd használni, és ha szerencsénk van még valamelyik sportnagykövetet is elcsíphetjük.

Amennyiben az első edzőterem megnyitása a tervezek szerint alakul, 2024-re további 19 terem megnyitását tűzte ki célul a csapat. Végső soron azt szeretnék elérni, hogy egy globális hálózatot hozzanak létre, amiben bárki képes lehet kihozni magából a maximum – mindezt kedvezményes áron!

Az előértékesítésben is megvásárolható natív FGHT érméket előfizetésre lehet majd váltani, illetve a piactéren keresztül különböző termékeket lehet majd vele vásárolni.

A gyűjtés kifejezetten jól halad, jelenleg 4.8 millió dollár értékben sikerült eladni az FGHT tokenekből. Érdemes azonban még időben csatlakozni, mivel 24 óránként emelkedik az érmék ára.

Ha szeretnél többet megtudni a Fight Outról, vagy csatlakoznál, látogass el a magyar nyelven is elérhető weboldalra, még ma!

FGHT token vásárlása

C+Charge (CCHG) – Keress karbonkrediteket és járulj hozzá egy zöldebb jövőhöz

Dióhéjban, a C+Charge egy fizetési ökoszisztéma, ami azzal a céllal lett létrehozva, hogy egységesíteni tudja az elektromos járművek (EV) töltését.

A C+Charge peer-to-peer rendszerének köszönhetően a töltőállomásokon nem lesz szükség semmilyen kártyaolvasó telepítésére, mivel minden fizetés az interneten keresztül, mobiltelefon segítségével teljesülhet.

Ennek a megoldásnak köszönhetően az EV-töltőállomások fenntartási költsége jelentősen csökkenni fog. A natív BEP-20 CCHG tokenek használata viszont elsősorban a felhasználók számára lesz jövedelmező.

Minden töltést követően, a Flowcarbon csapatának köszönhetően a CCHG tulajdonosai karbonkreditekhez fognak hozzájutni, amiket a mobilalkalmazáson keresztül majd be is lehet váltani.

ccharge fooldal feb21

A fizetésen és a karbonkreditek gyűjtésén kívül az alkalmazás még számos izgalmas funkciót tartogat. Megkereshetjük a legközelebbi töltőállomást, megnézhetjük mennyibe fog kerülni a töltés továbbá ellenőrizhetjük a töltőállomásnál a várakozási időt.

A C+Charge előértékesítése jelenleg a negyedik szakaszában jár. Késlekedésre viszont nincs idő, mivel szerda délután máris kezdődik a következő, ötödik szakasz.

Amennyiben még most vásárolsz CCHG-t, mindössze 0.017 USDT kell költened tokenenként. Mivel az érmék listázási ára 0.0235 USDT lesz, így még most is jelentős haszonra tudsz szert tenni.

Látogass el a C+Charge magyar nyelvű weboldalra és vásárolj CCHG-t!

CCHG token vásárlása

RobotEra (TARO) – Építsd újjá a robotok elpusztult világát

Az eddig felsorolt projektekkel szemben a RobotEra célja elsősorban az, hogy a felhasználók a játékok során barátokat tudjanak szerezni, jól érezzék magukat és a profitszerzés csak másodlagos.

A RobotEra-ban minden felhasználó egy NFT-robotot irányít, akinek a segítségével változatos kontinenseken lehet értékes nyersanyagok után kutatni, küldetéseket teljesíteni, vagy akár épületeket bérbe adni.

A kalandokat minden játékos a ’Központi Városban’ kezdi, ahol más játékosokkal lehet kereskedni, eseményeken részt venni vagy akár közös küldetésekre indulni.

Az elérhető nyersanyagokból létrehozott tárgyak mindegyik NFT lesz, vagyis amit a játékban alkotunk, az valódi értéket fog képviselni. Ugyan a robotok többnyire békében fognak élni egymás mellett, némi barátságos csatározásra azért lesz lehetőség.

Minden játékos létre tud majd hozni egy NFT-robotsegítőt, akinek a segítségével más robotsegítők ellen harcolhatunk.

Bár nem a profitszerzésre van a játék kihegyezve, több különböző módon is hozzá lehet jutni némi jövedelemhez. Bányászhatunk értékes nyersanyagokat, eladhatunk NFT-ket, részt tudunk majd venni eseményeken és természetesen stakelhetjük a tokenjeinket is.

A RobotEra közel egymillió dollár összegyűjtése után az első előértékesítési szakaszának a végéhez közelít. A 0.02 USDT-ért elérhető tokenek ára a listázásra 0.32 USDT-re emelkedik, vagyis alacsony kockázat mellett szerezhetsz most 60% profitot.

Nézd meg, mit tud a RobotEra izgalmas világa és segíts a robotoknak újjáépíteni egykori otthonukat!

TARO token vásárlása

Ez is érdekelhet:

**Figyelem! Fenti írásunk egy vendégtartalom, és nem minősül befektetési tanácsnak. A BitcoinBázis szerkesztősége nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját a kriptovaluta, CFD, token, kriptokaszinó, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj és játssz felelősségteljesen.**