A Luna token a májusi összeomlás óta 2700%-ot emelkedett

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

A Terra blokkláncban lekötött teljes érték (total value locked) közel 14 milliárd dollárra ugrott fel, miután a LUNA token új árfolyamcsúcsot ért el. A májusi összeomlás óta a token árfolyama több mint 2700%-ot erősödött.

Míg a tágabb értelemben vett kriptopiac továbbra is a múlt heti medvepiaci trendekkel küszködik, a LUNA, a Terra ökoszisztéma natív kriptovalutája, jelenleg az egyik legjobban teljesítő digitális eszköz a kriptopiacon. A CoinGecko adatai szerint a LUNA több mint 50%-ot erősödött az elmúlt hét napban. A hétvégi összeomlás ellenére új történelmi csúcsot (ATH) ért el 77,7 dollárral a mai napon. A LUNA-t támogató bikapiaci trend az elmúlt hetekben elég nagy meglepetés. Ugyanis a token volt az egyik legrosszabbul teljesítő kriptovaluta a hatalmas májusi eladások óta.

A LUNA 2700%-ot emelkedett a májusi összeomlás óta

A LUNA a 2021. májusi összeomlást követően lejtmenetbe került, az eladás hevében értékének mintegy 81%-át elvesztette. A token azonban most úgy tűnik, hogy drámai belépővel tért vissza. Új árfolyamcsúcsokat döntögetett, és tízszeresen felülmúlta a második legnagyobb kriptovaluta, az ETH teljesítményét. Május óta a LUNA 2700%-os értéknövekedést könyvelhetett el, míg ETH csak 270%-os növekedést tud felmutatni a májusi összeomlás óta. A LUNA néhány nagyon felkapott érmét is túlteljesített a piacon, beleértve a mémcoinokat, a DOGE-t és a Shiba Inu-t is.

A cikk írásakor a LUNA a 10. legnagyobb kriptovaluta 24,9 milliárd dolláros piaci kapitalizációval, és jelenleg 65 dollár környékén kereskednek vele.

banner

Luna

A Terra TVL-je eléri a 13,9 milliárd dollárt

A Terra, a LUNA natív blokklánc-ökoszisztémája sem maradt ki a bikapiaci trendből. Az egyik vezető decentralizált pénzügyi (DeFi) blokklánc-hálózat a közelmúltban szintén új mérföldkövet ért el.

A Wu Blockchain legutóbbi tweetje szerint a Terra teljes lekötött értéke (TVL) a közelmúltban elérte a 13,9 milliárd dollárt, ami heti szinten 43%-os növekedést jelent.

Ez azt jelenti, hogy a Terra jelenleg a harmadik legnagyobb DeFi blokklánc, közvetlenül az Ethereum és a Binance Smart Chain (BSC) után. A hálózatnak az elmúlt két napban sikerült megelőznie a Solanát és az Avalanche-t a listán a 30%-os növekedési rátával.

premik

Közel 10 éves IT tapasztalattal rendelkezek nagyvállalati fizetési rendszerek és fizetési megoldások fejlesztésében. A kriptók által képviselt érték mellett érdekel a mögöttes technológia is, és nagyon kíváncsi vagyok, hogyan épül egymásra a mainstream és a kriptovaluták világa.