A PEPE már lejárt lemez, ebbe a 4 mém érmébe fektess be júniusban

A mém érméket sokan alábecsülik annak ellenére is, hogy ezekkel az eszközökkel lehet a legmagasabb hozamot elérni a teljes kriptoszektorban.

Bár azt senki nem vitatja, hogy a mém érmék volatilisek, az is tény, hogy nincs még egy olyan befektetési forma, amivel 1 hónap alatt akár 100 000% hozamot lehetne elérni.

A mém érmék ugyan jellemzően nem, vagy csak minimális felhasználási móddal rendelkeznek, ennek ellenére a befektetők túlnyomó része egyetért abban, hogy érdemes őket hozzáadni a portfólióhoz.

Hiszen elég, ha csak néhány tokent vásárolsz, egy bikafutam után még így is számottevő haszon ütheti a markod.

Például ha csak 10 dollárért vásároltál volna Dogecoint 2020 decemberében, majd fél évvel később (a későbbi csúcs felénél) adod el, akkor is több mint 100 dollár ütötte volna a markod.

Írásunkban 4 olyan mém érmét is bemutatunk, amiket érdemes lehet hozzáadni a portfóliódhoz.

Wall Street Memes ($WSM)

A Wall Street Memes egyike azon projekteknek, amiket kár lenne elszalasztani.

A projekt fejlesztői ugyanis már jóval azelőtt az online élet fontos szereplői voltak, hogy elindították volna a Wall Street Memes előértékesítését.

A Wall Street Memes közössége ugyanis már több mint 5 éve létezik, és fennállása óta a folyamatosan vicces mémeket megosztó oldalak követői tábora egésze 1 millió főig duzzadt.

Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint az, hogy a múltban Elon Musk többször is reagált már a fejlesztők egy-egy vicces üzenetére.

wall st memes fooldal jun1

 

Ráadásul ez a közösség rendkívül aktív, hiszen jelentős a legtöbb követő azokból a befektetőkből áll, akik 2021-ben részt vettek a GameStop lázban. Amennyiben nem tudnál róla, ez volt az az alkalom, amikor a kisbefektetőknek sikerült a legnagyobb intézményeket átmenetileg megadásra kényszeríteni.

Bár továbbra is a legnagyobb hedge fundoké és vállalatoké a főszerep a befektetések világában, az akkori befektetőknek sikerült becsődöltetni a Melvin Capitalt.

A Wall Street Memes csapatának a blokklánc-technológia egyáltalán nem újdonság, mivel 2021-ben egy 10 000 darabból álló NFT sorozatot is eladásra bocsátottak. Ez a kollekció annyira népszerű volt, hogy az oldal követői mindössze 32 perc alatt elkapkodták az összes alkotást. Az ebből származó bevétel pedig meghaladta a 2.5 millió dollárt.

A jelek szerint pedig a közösség rákapott a natív $WSM érmékre is. Bár az előértékesítés csupán május 26-án indult, kevesebb mint egy héttel később a teljes befolyt összeg mértéke már eléri a 2.2 millió dollárt.

Abban az esetben, ha felkeltette az érdeklődésed a projekt, a Wall Street Memes weboldalán Ethereum, Tether (USDT) vagy bankkártya segítségével csatlakozhatsz. Ismerd meg jobban a Wall Street Memes világát!

Irány a Wall Street Memes

AiDoge ($AI)

Az AiDoge némileg kilóg listánkból, hiszen a neve ellenére a token nem nevezhető mém érmének.

A fejlesztők ugyanis a ChatGPT és MidJourney keresztezésével egy olyan mémgenerátort alkottak, amivel bárki könnyedén képes lehet a legviccesebb mémeket létrehozni. Mivel a csapat az általuk fejlesztett mesterséges intelligenciát kriptohíreken és mémeken tanította, így biztos lehetsz benne, hogy mindig a legjobb alkotások fognak majd megszületni.

Az ökoszisztémában ahogy azt sejthető, a mémgenerátor kitüntetett szerephez jut. Használata kreditekhez kötött, amit az $AI érmék beváltásával, illetve stakelésével lehet beszerezni.

Ahhoz, hogy egy mémet tudjunk készíteni, csupán néhány címszóban meg kell adnunk, hogy mit szeretnénk létrehozni, és a mesterséges intelligencia elvégzi helyettünk a munka legjavát.

Ezt követően az alkotás az AiDoge hírfolyamára fog kerülni, ahol a közösség tagjai szavazhatnak majd róla.

Minden hónap végeztével pedig a legtöbb szavazatot szerző képek alkotói $AI érmékben részesülnek. A nyeremény mértékét a közösség mérete fogja meghatározni, így minél nagyobb népszerűségre tesz szert az oldal, annál nagyobb lesz a kapott $AI összege is.

Végezetül a hónap végeztével a szavazás lezárul, így a következő hónap folyamán a felhasználók egyenlő eséllyel indulhatnak majd a nyereménytokenekért.

Az AiDoge jelenleg az utolsó előértékesítési szakaszának a végéhez közelít. Miután a fejlesztők több mint 14 millió dollárt gyűjtöttek, a június 19-i listázásig már csak néhány nap van hátra, hogy 0.0000336 dolláros áron vásárolj az érmékből.

Ha még a listázás előtt beszereznél a tokenekből, ETH, USDT (ERC-20 és BEP-20 egyaránt), BNB vagy bankkártya segítségével megteheted.

Nézd meg az AiDoge-t

$SPONGE

A $SPONGE egy klasszikus mém érme, ami a kedves látványvilágának hála számos befektető szívét tudta elrabolni. Az érme a listázást követően hihetetlen sikereket tudott elérni, és alig néhány nap alatt megszokszorozta a piaci kapitalizációját.

Azok a befektetők, akik még az elsők között le tudtak csapni a $SPONGE érmékre, alig néhány nap alatt 1000% hozamot érhettek el.

A sikert minden bizonnyal abban kell keresni, hogy a $SPONGE, szemben a PEPE-vel, sokkal szélesebb internetes körökben vált mára ismertté.

sponge arfolyam junius1

Kezdetben csak Uniswapon keresztül volt elérhető az érme, azonban a sikereket látva számos kriptotőzsde csatlakozott a $SPONGE-ot listázók táborához. Jelenleg a befektetők összesen 8 különböző kriptotőzsdén keresztül vásárolhatnak a népszerű érmékből.

Bár az érme a kezdeti bikafutam után egy konszolidációs fázison megy keresztül, ez csupán lehetőséget kínál a befektetők számára, hogy alacsony áron jussanak hozzá a $SPONGE érmékhez.

Pontosan ezért jó ötlet lehet beszerezni néhány $SPONGE érmét, hiszen a mostaninál valószínűleg nem nagyon lesz lehetőség alacsonyabb áron vásárolni belőle.

Sponge token vásárlás

$COPIUM

A $COPIUM egy igazán különleges projekt, amit akár úgy is lehetne nevezni, mint egy antimém érme.

A projekt az indulását követően közel 500%-kal tudott növekedni, amivel párhuzamosan a piaci részesedése is a tízszeresére duzzadt.

A korai sikert azonban visszaesés követett, egészen az előző hét során végrehajtott tokenégetésig. Ekkor az elérhető érmék 25%-át a fejlesztők megsemmisítették amivel egyidőben az árfolyam a sokszorosára emelkedett.

Bár jelen pillanatban a $COPIUM értéke alacsonyan áll, innen egy tízszeres növekedés is pillanatok alatt végbe tudna menni.

A $COPIUM-ot a fejlesztők azzal a céllal alkották meg, hogy gúnyt űzzenek az április óta tomboló mémérme-lázból. Éppen ezért a $COPIUM mindazon befektetők közössége akik egy-egy bikafutamra rendszerint túl későn érnek oda, és már csak a mélyrepülés marad számukra osztályrészül.

Ha szeretnél venni néhány $COPIUM tokent, akkor azt Uniswapon keresztül megteheted.

Nézd meg a Copiumot

További hírek:

**Figyelem! Fenti írásunk egy vendégtartalom, és nem minősül befektetési tanácsnak. A BitcoinBázis szerkesztősége nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját a kriptovaluta, CFD, token, kriptokaszinó, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj és játssz felelősségteljesen.**