A $SPONGE az új sztár a mém érméknél, 1500 százalékot nőtt 2 nap alatt

Az első 48 óra alatt 1500 százalékos emelkedést produkált, a SPONGE tokent máris sok befektető a következő PEPE érmeként emlegeti.

A PEPE érme április közepén debütált, és rövid idő alatt 4000 százalékot emelkedett. A jelenleg a Binance tőzsdei bevezetésére készülő PEPE több mint 1 milliárd dolláros piaci kapitalizációt hozott össze. Ez egy újonnan indított projekt esetében elég gyorsnak számít.

A SPONGE token is határozottan követi ezt az ütemet, és sok piaci kommentátor spekulál arra, hogy a token felülmúlja-e a többieket az árnövekedés tekintetében.

A SPONGE egy rendkívül népszerű animációs sorozat mém érméje

A SpongeBob (SPONGE) egy kriptovaluta megjelenés, amely a Stephen Hillenburg által 1999-ben bemutatott, rendkívül népszerű SpongyaBob Kockanadrág című, gyerekeknek szóló animációs sorozatra utal. A sorozat valójában egy vígjáték, amely egy szivacsszerű karakter kalandjait követi nyomon, aki a tenger fenekén él egy ananász alakú házban.

A Spongyabob Kockanadrág nem aratott azonnali sikert, és csak a második évadban vált népszerűvé. Azóta az animációs sorozat 30 milliárd dolláros merchandising bevételre tett szert, és havonta több mint 50 millió nézője van. A Spongyabob Kockanadrág hírneve a sorozat gyakran vicces mémjeinek köszönhetően a kriptotérbe is átterjedt. Ez az új kriptovaluta projekt pontosan erre a népszerűségre épít, ez egy általánosan kapcsolódó törekvés a projektben.

A SPONGE tokennek a rajzfilm ideális alapot adott, hogy sikeres mém érme legyen. A gyerekműsor népszerűsége miatt az ERC-20-as token hatalmas elfogadottságra tett szert a kriptotérben. A SPONGE token nagyjából egy héttel ezelőtti debütálása óta már tőzsdei jegyzést is szerzett a CoinW és Toobit platformokon, valamint az LBank tőzsdén, ami gyorsabb, mint amire a PEPE token képes volt. Mindezek eredményeként a kripto szakértők máris a projektre fókuszálnak.

Sponge token vásárlás

Ugyanaz a likviditás, mint a PEPE-nél, masszív emelkedési lehetőség a tokenben

A mém érmék egyik kritikus problémája a likviditás és a hasznosság nyilvánvaló hiánya. Mivel sokan nem rendelkeznek elegendő likvid pénzeszközzel ahhoz, hogy fedezzék a túlméretezett belépési és kilépési pozíciókat, amelyeket a kriptobálnák felvehetnek.

A SPONGE esetében viszont ez nem így van, ahogy arra a Twitter felhasználó @CaptClutchNFT rámutatott. Egy Twitter beszélgetésben Captain Clutch arról írt, hogy a SPONGE majdnem ugyanolyan likviditással rendelkezik, mint a PEPE, miközben a piaci tőkeértéke 100-szor kisebb, mint a béka témájú mém érméjé.

A kriptobálnák könnyen vásárolhatnak a tokenből és kivehetik a nyereségüket anélkül, hogy közvetlenül befolyásolnák az eszköz árfolyamát. A PEPE az alacsony likviditása miatt ezt nem tudja megtenni. Lényegében a SPONGE-nak sokkal nagyobb a likviditás és a piaci tőke aránya, mint a PEPE-nek, így ígéretesebb jelölt a mém projektek versenyében.

Tekintettel a globális népszerűségére, amit a rajzfilm adott a projektnek, a SPONGE token sokat profitál a gyerekműsorból. Egyébként alig vagy egyáltalán nem volt szükség marketingre.

A SPONGE a CoinMarketCap-en való megjelenését követő 24 órán belül több mint 1000 befektetőt vonzott, és máris átlépte a 18 millió dolláros piaci értékhatárt. Miközben több mint 20 millió dolláros teljesen hígított piaci értékelést ért el.

Egy nulla hasznosságú projekthez képest a SPONGE árfolyam emelkedése az első pár napban hatalmas potenciált jelez előre a projektnek. Feltehetően gyorsan eléri majd a 100 millió dollár feletti piaci értéket, vagy az elkövetkező hetekben akár az 1 milliárd dollárra is felkúszik.

Sponge token vásárlás

Ez is érdekelhet:

**Figyelem! Fenti írásunk egy vendégtartalom, és nem minősül befektetési tanácsnak. A BitcoinBázis szerkesztősége nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját a kriptovaluta, CFD, token, kriptokaszinó, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj és játssz felelősségteljesen.**

Kedves Olvasó! Érdekes chartok, hasznos mémek, vicces befektetési ötletek, vagy fordítva? A BitcoinBázis Telegram-csatornáját a cikkmegosztáson túl egyedi tartalmakkal is bővítjük. Gyere, nézz be te is! Minden poszt alatt lehet kommentálni, kérdezni, panaszkodni, kritizálni. A csatorna címe: http://t.me/bitconbazishirek