Ez az érme felforgathatja a kriptovilágot – megérkezett a Love Hate Inu!

Jelenleg a vote-to-earn (V2E) szektor szinte teljesen kiaknázatlannak számít. Ez azért is meglepő, mert a megbízható eredményeket mutató közvélemény-kutatások szerepe folyamatosan növekszik.

A közösségi média korában a felbérelt botok által készített felmérések gombamód szaporodnak. Erre a Love Hate Inu tökéletes válasz lehet, hiszen a szavazásokon kizárólag azok vehetnek részt, akik rendelkeznek a natív ERC-20 LHINU érmékkel.

Sokkal több egy hétköznapi mém érménél

Ahogy arra a nevéből is következtetni lehet, a Love Hate Inu stílusa követi a népszerű előd, a Shiba Inu látványvilágát.

A Shiba Inu egy 2020 augusztusában indult mém érme, ami az aranyos kutyusos látványvilágának köszönhetően rövid időn belül rendkívül nagy népszerűségre tett szert. Azok, akik a listázást követően vásároltak a tokennből, mindössze 0,000000000153 dollárért jutottak hozzá egy Shiba Inuhoz.

Ugyan jelenleg a Shiba Inu árfolyama jelentősen elmarad a korábbi árfolyamszinttől, a korai befektetők mostanáig így is 7 254 801% haszonra tettek szert!

A Shiba Inu egyik legnagyobb hiányossága az volt, hogy nem rendelkezett semmilyen hétköznapi felhasználási móddal. Ez azonban a Love Hate Inuval nem fordulható elő.

Szavazz és keress!

A Love Hate Inu ökoszisztémájának két lényeges alappillére van. Az egyik a kutyusos design, a másik pedig a LHINU érmék.

Az érme tulajdonosai különböző szavazásokon tudnak részt venni pusztán azzal, egy adott időszakra lekötik az érméket. Ennek a rendszernek köszönhetően nem lesz lehetőség befolyásolni a szavazásokat, így az internetes trollok korszakában is lehetőség nyílik valós közvélemény-kutatások készítésére.

Love hate inu coin

Az ökoszisztéma két lényeges részből fog felépülni. Az egyik a Szavazat leadási platform (Vote Submission Platform). Ezen a felületen lehet majd megnézni a közösség számára az összes elérhető kérdést.

A másik felület a Menedzsment dashboard (Management Dashboard). Ezen a felületen pedig a szavazások eredményét tudjuk majd megtekinteni.

Ennek a rendszernek, illetve a blokklánc-technológiának köszönhetően a szavazások teljes mértékben transzparenssé válnak, ami biztosítja a szavazások eredményének legitimitását.

A szavazások témáit kezdetben a fejlesztők fogják összeállítani. Ezek olyan közéleti kérdések lesznek, amik a legtöbb ember számára komoly jelentőséggel bírnak. Ilyenek lehetnek például politikusokkal, globális felmelegedéssel vagy társadalmi problémákkal kapcsolatos kérdések.

LHINU token vásárlása

A Love Hate Inu csapata azonban itt még nem állna meg. Idővel a felhasználók számára is lehetőséges lesz különböző kérdéseket, anonim módon feltenni.

Továbbá különböző szponzorált kérdések is elérhetők lesznek, amivel nem csupán a projekt képes biztosítani a fennmaradását, hanem a felhasználók is különböző jutalmakat tudnak majd szerezni a részvétellel.

Mint azt korábban említettük, a részvételhez szükség lesz a LHINU lekötésére. A minimum lekötési időszak csupán 30 nap lesz, viszont minél hosszabb időre kötöd le az érméidet, annál nagyobb jutalomra számíthatsz.

A profitszerzés elsődleges módja ugyanis a lekötés lesz. Vagyis egyszerűen összefoglalva:

  • Vásárolsz Love Hate Inu tokeneket
  • Lekötöd azokat minimum 1 hónapra
  • Részt veszel a szavazásokon
  • Amint lejár a lekötési idő, automatikusan megkapod a jutalmadat

Amint az látható, a profitszerzés rendkívül egyszerű, így bárki képes lehet a Love Hate Inu segítségével haszonra szert tenni.

Egy kiaknázatlan szektor meghódítására készül a Love Hate Inu

Mivel a projekt egy olyan területen készül berobbanni, ahol előtte még nem használtak blokklánc-technológiát, így a siker szinte garantált.

A teljes globális közvélemény-kutatási szoftver szektor mérete hatalmas. Mindössze egyetlen év alatt, 2022 és 2023 között a növekedés több mint 400 millió dollár volt. A Business Research piackutató cég felmérése szerint a szektor mérete a mostani 3.2 milliárd dollárról 2027-re 5.69 milliárdra fog nőni. Ez éves szinte 15.5%-os növekedést jelent!

A szektor növekedése teljesen érhető, mivel a pontos felméréseknek az XXI. században soha nem látott jelentősége lett. A politikától kezdve a szórakozásig az élet szinte minden területén a legnagyobb cégek folyamatosan készítenek különböző közvélemény-kutatásokat.

Ezekkel viszont az a legnagyobb baj, hogy a válaszadók sokszor tömegesen igyekeznek befolyásolni az eredményeket. Erre viszont a Love Hate Inu rendszerében nem lesz lehetőség. Ennek köszönhetően pedig könnyen válhat rövid időn belül az egyik legnagyobb piaci szereplővé a projekt.

Ennek fényében teljesen érthető, hogy számos befektető úgy vélekedik, hogy a listázás után a tokenek ára döbbenetes mértékben emelkedhet!

LHINU token vásárlása

Rug pull-mentes tokenomika

A fejlesztők komolyan veszik a közösség erejét. Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint az, hogy a teljes tokenkészlet 90%-a eladásra kerül az előértékesítés során. A fennmaradó 10% pedig marketingre, fejlesztésre és a V2E-jutalmak kifizetésére lesz fordítva.

Mivel az érmék legnagyobb része a befektetők birtokában lesz, ezért a listázáskor lehetetlen lesz végrehajtani az úgynevezett „rug pull”-t.

lovehateinu eloertekesites

A rug pullt az olyan projektekre szokták használni, amiket a fejlesztők a listázást követően azonnal faképnél hagynak. A gyakorlatban az szokott történni, hogy a listázáskor tapasztalható áremelkedés során a fejlesztőknél lévő tokeneket azonnal eladják, majd nem foglalkoznak többet a projekttel.

Ezzel szemben a Love Hate Inu esetében a LHINU tokeneket a befektetőknél lesznek, így a fejlesztőknek lehetetlen lesz egy rug pullt végrehajtani.

LHINU token vásárlása

Nem érdemes kihagyni!

A projekt kemény sapkája (hard cap) 10 0680 750 dollár, amit a fejlesztők összesen 8 előértékesítési szakaszban fognak összegyűjteni.

A jelenlegi, első szakaszban a LHINU ára csupán 0.000085 dollár, ami a teljes tokenkészlet 12%-át teszi ki. Ezt követően minden 7.5. napon 0.000005 dollárral fog emelkedni az érmék ára, egészen a 8. szakaszig.

Ekkor azonban már csak 0.000145 dollárért lesz elérhető a LHINU.

A befektetők minden bizonnyal felismerték a projektben rejlő lehetőségeket, mivel csupán egyetlen nappal az indulást követően már közel 150 000 dollár gyűlt össze a LHINU eladásából.

A projekt ütemterve alapján 2023 közepére már elérhető lesz a szavazási platform, továbbá az első jutalmak is kiosztásra fognak kerülni. Ezt követően pedig az év hátralévő részében, illetve 2024 elején a platformon elérhetővé fognak válni szponzorált szavazások izgalmas jutalmakért, felhasználói szavazások, továbbá egy dedikált metaverzum felület is.

Ahogy más előértékesítéseknél megszokhattad már, a Love Hate Inunál is először egy kriptotárcára lesz szükséges ahhoz, hogy csatlakozni tudj a projekt korai befektetőihez. Ehhez a legegyszerűbb, ha a MetaMaskot használod, mivel a használata rendkívül egyszerű, és a legtöbb projekt elfogadja.

Ezt követően több lehetőséged is van. Az előértékesítés során vásárolhatsz LHINU-t ETH-val, USDT-vel (Tether) vagy használhatod a saját bank- vagy hitelkártyádat is.

Ha eldöntötted milyen fizetési módot szeretnél használni, add meg a vásárolni kívánt tokenek mennyiségét, ellenőrizd az adataidat, majd kattints a vásárlás gombra.

Ha ezzel megvagy már nincs más dolgod, csak megvárni a listázást, majd a Love Hate Inu weboldalán keresztül igényelni a tokeneket.

Tudj meg többet a Love Hate Inu-ról!

További hírek:

**Figyelem! Fenti írásunk egy vendégtartalom, és nem minősül befektetési tanácsnak. A BitcoinBázis szerkesztősége nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját a kriptovaluta, CFD, token, kriptokaszinó, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj és játssz felelősségteljesen.**