A sztárfocista a metaverzumban is kimondja a boldogító igent

A ghánai származású csatár, Kevin-Prince Boateng megnősül, és a metaverzumban is kimondja a boldogító igent.

Bár már tartottak esküvőt a metaverzumban, celeb még nem mondta az igent a digitális világban. Eddig. Kevin-Prince Boateng, a Hertha Berlin futballklub 35 éves játékosa hamarosan ismét megnősül és a metaverzumban is örök hűséget fogad választottjának. A korábban az AC Milanban, a Fiorentinában és a Tottenham Hotspurban is focizó Boatengnek ez lesz  a harmadik házassága, a mennyasszonyának, az ötszörös olasz harcművészbajnoknak Valentina Fradegradának viszont az első. A június 11-én tartott eseményre pedig ha valakinek nem sikerül személyesen is eljutnia, nem kell az élményről lemondania, hiszen a metaverzumban is részt vehet a pár egybekelésén.

Digitális esküvő a sok szurkoló számára

Úgy tudni, hogy a pár azért döntött a manapság már igazán népszerű metaverzum mellett, hogy a boldogságukat a rajongókkal is megoszthassák. A menyasszony a Vanity Fair olasz kiadásának adott interjújában úgy fogalmazott: “A különböző tevékenységeim között van egy nagyon nagy projekt az OVR Metaverse-ben, azon a platformon, amely szerintem a legalkalmasabb az események megrendezésére. Ezért úgy gondoltam, hogy szép, aktuális és érdekes lenne az esküvő napját online megosztani. Készülünk egy korlátozott számú NFT-kollekcióval is, amely exkluzív hozzáférést biztosít “.

Egyre többen érdeklődnek a metaverzum iránt

A metaverzum őrület már tavaly beindult, de nyugodtan elmondhatjuk, hogy 2022 a metaverzum aranykora lesz. A nagy világcégek sorra jelentik be metaverzummal kapcsolatos projektjeiket, elég csak a Manchester City futballklubra gondolni, mely azt tervezi, hogy megépíti a világ első stadionját a metaverzumban, vagy az amerikai McDonald’s-ra, mely virtuális McCafé-val szeretne kedveskedni a vendégeinek.