A Tron új blokklánc játéka: gyűjts TRX-t, miközben kígyókkal harcolsz

  • 9
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

“Az eddigi legaddiktívabb dApp” – legalábbis a Tron így harangozta be új blokklánc játékát, a HyperSnakes-t. A játékosok a TRX token használatával tudnak részt venni a játékban, de vannak ingyenesen elérhető funkciók is, illetve számos jutalmat is lehet szerezni.

A játék a Tron Arcade és a MicMarvel partneregyezményeként jön létre. Aki esetleg még nem hallott volna ezekről: az előbbi egy 100 millió dolláros alap játékoknak, míg utóbbi egy blokklánc gaming platform, aminek egyik leghíresebb játéka az Ethereum alapú HyperDragon.

És hogy milyen is a HyperSnakes? Aki ismeri a Slither.io-t, annak ismerős lehet a koncepció, hiszen annak blokklánc adaptációjaként jelenik meg most az új játék. Persze vannak újítások is a klasszikus Slither.io-hoz képest – jó pár extra képesség és új harc mechanika.

A csatlakozás ingyenes, és a felhasználók egymással folytatott harcaikban a részvételért kriptovalutát gyűjthetnek be jutalomként. Persze hozhatják a saját TRX coinjukat is, hogy prémium funkciókhoz juthassanak.

Maga a játék dióhéjban: a játékosok a kígyó avatarjukat irányítva pöttyöket esznek meg, amitől egyre hosszabbak lesznek. A nyertes kígyó az, aki az arénában a leghosszabbra tudja növeszteni magát.

Elég egyszerű, nem? Igen, maga a koncepció nem bonyolult, azonban ahogy egyre több játékos csatlakozik, egyre technikásabbá válik a játék – aki pedig a toppon akar maradni, annak szüksége lesz bizonyos képességekre.

Ingyenes részvétel, prémium funkciók TRX-ért

A játék elérhető ingyenes és prémium verzióban is. Az ingyenesbe azonnal bele lehet vágni, és TRX tárca sem kell hozzá. Ezzel szemben a prémium szobákban TRX-et kell fizetni belépőként, majd a résztvevő játékosok a teljesítményük alapján jutalmakban részesülnek a közös nyereményekből. Hogy ki mennyit kap, az több dolgon is múlik – milyen hosszú a kígyója, mennyi pontot szerzett, mennyit ölt a feladat során.

A fejlesztők pedig a teljes nyereményből kapnak egy szeletet, amelynek egy részét pedig aztán okos szerződések segítségével a közösség építésére költik.

A Tron Arcade terjeszkedése

A Tron és a MixMarvel között kötött partneregyezmény pedig határozottan mutatja, hogy a blokklánc startup egyre nagyobb bizalommal fordul a Tron felé. A Tron CEO-ja, Justin Sun pedig egyértelműen örömmel fogadja ezt. Ő már tavaly arra biztatta a dApp fejlesztőket, hogy “hagyják ott az Ethereumot, és álljanak át a Tronra.”

És bár az Ethereum teljes otthagyása nem biztos, hogy valaha megtörténik, a Tron Arcade szépen csendben növekszik a szektorban. Nem olyan régen például a CryptoDungeons állt át az Ethereumról a Tron-ra.


Ledger Nano X - The secure hardware wallet

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.