Hard forkol a Tron február végén

Blokklánc fejlesztési platform és a BitTorrent tulajdonos Tron egy köteg frissítést kíván bevezetni a szoftverében, erősítette meg Justin Sun CEO még február 23-án.

A Tron, ami magát csak az Ethereum közvetlen versenytársaként pozicionálja annak érdekében hogy attraktívabbá tegye platformját az intézményi tokenkibocsátoknak egy sor frissítést hajt végre.

Sun alapján a hard fork révén intézményi szintű kapacitásnövekedést érnek több más hozzáadott karakterisztika mellett, mint több-aláírásos funkciók és számlakezelési opció.

A Tron TRX tokenje enyhén reagált a hírre mikor múlt héten megjelent, de ez még a bitcoin (BTC) és az altcoinok vasárnapi bezuhanása előtt volt. A mai napon a 9. legnagyobb piaci kapitalizációjú dapplikáció fejlesztői platform jelentéktelen (0.2%) mínuszban van a dollárhoz képest és 2.4 dollárcenten (6.4 HUF; 628 sats) kereskedik.

Sun regnálása alatt a vállalat agresszív expanzióba kezdett aminek egyik látható eredménye a BitTorrent felvásárlás és több éves airdroppal egybekötött BTT tokenizáció.

Eközben a kriptoközösségnek kezd elege lenni Sun folyamatos Ethereum ellenes trollkodásából aminek sokan már hangot is adtak. Múlt évben például a Stellar alapító Jed McCaleb kelt ki a Tron platform ellen.

A múlt hónap során lebonyolított BitTorrent tokenértékesítés (ICO) azonban kétségtelenül sikerként vonul be a a főkönyvek főkönyvébe miután másodpercek alatt értékesítették az összes ICO-ra kijelölt BTT tokent.

Ha unod a shitcoinokat és az átverős kriptoprojekteket, menj biztosra.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük