ChatGPT AI: Melyik altcoin projekt él még 10 évet?

Szerinted melyik kriptós projektek élnek majd még 10 év múlva is?

Feltették a ChatGPT-nek az egyik legsürgetőbb kérdést, amelyre sokan kíváncsiak: 

melyik kriptók élik túl a következő 10 évet?

A válasz pedig sokakat meglephet. Sok kriptopénz ellenzőt hallani arról, hogy a meglévő projektek többsége nem állja ki majd az idő próbáját. És igaz, hogy sok projekt már valóban nem létezik és távolról nézve még a Bitcoin is gyerekcipőben jár. 

Nem meglepő módon az AI szerint a Bitcoin 10 év múlva is létezni fog. A Bitcoin értéktárolóként és csereeszközként nőtte ki magát az elmúlt években. Jelentős hálózati hatása van, széles körben elterjedt, és már most is jelentős ismertsége.

A ChatGPT azzal érvelt, hogy az ETH és a BNB is kiállja az idő próbáját. Az Ethereumot kommentálva kifejtette, az Ethereum robusztus ökoszisztémája és folyamatos fejlesztése a kriptovaluta piac kiemelkedő szereplőjévé teszi. A Binance erős piaci pozíciója és innovatív ajánlatai hozzájárulnak a BNB potenciális hosszú élettartamához. 

Az AI szerint az ADA egyedi megközelítéssel és növekvő közösséggel rendelkezik, emiatt érdemes figyelemmel követni. Végül pedig a Polkadotot jelölte ki potenciális hosszú távú szereplőként a piacon az interoperabilitás és a növekvő ökoszisztéma miatt. 

A Tether’s USDT-je és a Ripple’s XRP-je, bár azon veterán kriptovaluták közé tartoznak, amelyek szinte mindig bekerültek a top 5-be, ezúttal kimaradtak a listáról. Bár mindkettőjük mögött jelentős finanszírozás és rengeteg befolyással rendelkező nagyvállalat áll, az AI mégsem gondolta, hogy 10 év múlva is benne lesznek a legjobb projektek között.