Akcióznak a hardvertárca gyártók, most érdemes egyet beszerezni

A Bitcoin Pizza napja alkalmából és a Ledgert ért negatív kritikákra válaszul akcióznak a hidegtárca gyártók. Most érdemes beszerezni egyet, ha Te is biztonságban akarod tudni kriptovalutáidat.

A Ledger ellentmondásos frissítésével kapcsolatos híreket meglovagolva, a hardvertárca gyártó versenytársak kihasználják a helyzetet és kedvezményes árakkal próbálják meg körbe udvarolni a kiábrándult ügyfeleket.

Egy gyors stratégiai marketingfogás keretében a Ledger több riválisa is gyorsan reagált a közösségnek a frissítéssel szembeni ellenérzéseire, és csökkentette a termékeik árát.

A Trezor 15%-os kedvezményt kínál a vásárlóknak, az Ellipal 20%-ot, míg a CoolWallet 50%-kal olcsóbban adja a CoolWallet S hidegtárcát, ha valaki vásárol tőlük egy CoolWallet Pro eszközt.

A kriptoközösség fő haragjának forrása a Ledgerrel szemben a Ledger Recover keddi bevezetése volt, egy opt-in ID-alapú privátkulcs helyreállítási szolgáltatás, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a seed phrase-ről három különböző letétkezelőn keresztül biztonsági másolatot készítsenek a személyazonosságukhoz.

A kriptósok a Twitteren tegnap és ma annyira megundorodtak a cégtől, hogy egyesek odáig mentek, hogy elégették és összetörték a Ledger eszközeiket.

Jameson Lopp, a Casa technológiai igazgatója és neves kiberbiztonsági szakértő tegnap a Decryptnek elmondta, hogy a Ledger frissítésével kapcsolatos fő kockázati forrás “a firmware zárt forráskódú jellege”.

Ezt az érzést visszhangozta és erre épített Seth For Privacy, a Foundation Devices álnéven tevékenykedő tartalomvezetője, aki a Twitteren hangsúlyozta, hogy az új funkció “azt jelenti, hogy a személyazonosságodat össze kell kapcsolnod a Ledger-fiókoddal, ami egy újabb KYC fájó pont az adatszivárgások, hackelések és a kormányzati cenzúra vagy felügyelet számára”.

Hogy a Ledger Recover a vállalat legnagyobb bukásának vagy a legjobb lépésének bizonyul-e, azt csak találgatni lehet – de a riválisok inkább a népszerű tárca bukására számítanak.

Kedves Olvasó! Érdekes chartok, hasznos mémek, vicces befektetési ötletek, vagy fordítva? A BitcoinBázis Telegram-csatornáját a cikkmegosztáson túl egyedi tartalmakkal is bővítjük. Gyere, nézz be te is! Minden poszt alatt lehet kommentálni, kérdezni, panaszkodni, kritizálni. A csatorna címe: http://t.me/bitconbazishirek