Új érmét listáz a Coinbase: hamarosan elérhető az Algorand

A Coinbase váltó jövő héten újabb érmét listáz a Pro kereskedési platformján. Augusztus 14-től elérhető az Algorand altcoin is a professzionális kereskedésre szakosodott Coinbase Pro-n. A listázás azt jelenti, hogy 1-2 héten belül a kiskereskedelmi Coinbase váltón is elérhető lesz az Algorand.

ALGO a Coinbasen

Augusztus 9-én, pénteken jelentette be a hírt a Coinbase a hivatalos blogján. Az ALGO ticker névvel futó Algorand tokent négy lépésbe vezetik be a platformra, mint eddig minden új érme bevezetésénél. Először csak bizonyos megbízási típusoknál lehet majd kereskedni az Algorand érmével, majd végül kiterjesztik majd a kereskedést minden funkcióra.

A bejelentésben a Coinbase kitért rá, hogy a piacra bevezetésnek számos hivatalos lépése van, amelynek mind meg kell felelniük a hatályos szabályozások miatt. Sőt, minden igyekezetük ellenére, New York államban egyelőre nem lesz elérhető az ALGO kereskedése, mert ott nem tudják teljesíteni a szükséges kritériumokat.

>>>10 dollárral támogatod a BitcoinBázis működését, ha a linkünkkel regisztrálsz. 10 dollárt jóváírnak a Te számládon is.

Érdekes megoldást adhat az ALGO a kriptopénzek problémájára

Az Algorand a kriptopénzek adoptációjának problémáit, mint a decentralizáció, a skálázhatóság és a biztonság a jelenlegi blokklánc infrastruktúrán belül szeretné megoldani.

Az Algorand 60 millió dollárt gyűjtött össze a token kibocsátás során valamint további 66 millió dollárnyi forrást gründolt össze több kockázati tőkebefektetési alaptól. A jelenlegi piaci kapitalizációja 24 milliárd dollár a kereskedésben forgó érméknek.

A protokoll megalkotója, Silvio Micali egy Turing díjas kriptográfus, az MIT professzora, aki régóta hisz a blokklánc technológia decentralizált megvalósításában. További információkat az ALGO tokenről ebben a korábbi cikkünkben olvashattok.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük