Egy svájci bank a Pyth hálózattal szeretné jobbá tenni a Web3 világát

A svájci Amina kriptovaluta bank partnerségi megállapodást kötött a Pyth hálózattal, hogy pontos árinformációkat biztosítsanak a felhasználóiknak.

Az Amina Bank és a Pyth partnerségi megállapodása az árinformációk cseréjéről szól

A svájci kriptobank, az Amina Bank együttműködött a Pyth hálózattal, hogy pontosabb árinformációkat biztosítson a felhasználók számára. Ezzel az együttműködéssel az Amina közelebb kerül ahhoz a célhoz, hogy javítsa a felhasználói élményt és a Web3-alkalmazások elérhetőségét. A valós idejű árinformáció lehetővé teszik a bank számára, hogy jelentős költségek nélkül, teljesen új bevételi forrást generáljon.

A Web3 hozzáférhetőségének javítása a cél

Egy svájci kriptobank, az Amina partnerséget kötött a decentralizált Pyth Network pénzügyi orákulummal, hogy javítsa a felhasználóknak szánt árfolyamok pontosságát. Az együttműködés egy újabb lépést jelent az Amina azon folyamatos erőfeszítéseiben, hogy javítsa a felhasználói élményt és a Web3 elérhetőségét.

Egy közelmúltbeli nyilatkozatában a bank azt mondta, hogy a partnerség kiemeli elkötelezettségét az innováció és a digitális eszközök hozzáférésének javítása mellett. Anes Fific vezérigazgató mérföldkőnek nevezte az együttműködést azon céljukban, hogy a Web3-at integrálják a hagyományos pénzügyekkel.

„Ahogy ezek a világok egyre közelebb kerülnek egymáshoz, bankunk büszke arra, hogy ennek az átalakulásnak az élén állhat. Azáltal, hogy a Pyth-tel együttműködve biztosítjuk digitális eszközök árait, megbízhatóbb adatokat és információkat tudunk biztosítani a felhasználóknak ahhoz, hogy megalapozott döntéseket hozzanak a DeFi és a kriptovaluta befektetéseik kapcsán” – mondta Fific.

Az Amina Bank első a Web3 integrálásában

A közlemény szerint az Amina Bank az első bankintézet, amely csatlakozik a Pyth Network adatszolgáltatói közösségéhez.

Michael Cahill, a Douro Labs vezérigazgatója elmondta, hogy azáltal, hogy a svájci kriptobankot valós idejű árfolyamokkal látja el, a Pyth Network lehetővé teszi az Amina Bank számára, hogy egy teljesen új bevételi forrást generáljon a bank számára jelentős új költségek bevezetése nélkül.

A kriptobank – korábbi nevén Seba Bank 2018 óta működik a svájci Zug városban, amely közismert a kriptobarát hozzáállásáról.