Tör előre az ADA, május óta először érte el a 2 dolláros szintet

A Cardano ADA tokenje sikeresen visszatért a 2 dolláros szintre, miután napvilágot láttak a blokkláncon rögzített okosszerződéssel kapcsolatos fejlesztések.

Az ADA visszaszerezte három hónapos veszteségének nagy részét

Az ADA árfolyama a pénteki nap folyamán gyorsan emelkedett, az erős ellenállás leküzdése után. A cikk írásakor 2,0346 dolláron kereskedtek a népszerű kriptopénzzel, ami az elmúlt 24 órában 15%-os árfolyam növekedést jelent.

 

A mostani az ADA mért legmagasabb árfolyama május 18. óta. A kriptovaluta árfolyamának kitörését egyértelműen a technológiai újítások okozták, elsősorban a Cardanón kötött okosszerződésekhez kapcsolódó híresztelések (smart contracts), melyet a közismert kereskedő, Lark Davis “bullish katalizátornak” nevezett.

„Egy szimpla 6-szoros növekedés ugyanazt a piaci kapitalizációt jelentené, mint az Ethereumé. Lehet, hogy a Cardano egy nap akár 50-szer többet fog érni, de a piaci kapitalizációt figyelembe véve ez rövid időn belül elképzelhetetlen” jegyezte meg Davis. Hozzátette, hogy több száz százalékos lehetséges nyereséget is jósol, miután az okosszerződés életbe lép.

Az ADA a nap folyamán a második legjobb teljesítményt érte el, közvetlenül a The Graph (GRT) mögött.

A bitcoin továbbra is küzd az eladókkal

Az ADA nem az egyedüli a héten, amely a kulcsfontosságú ellenállási szintekkel küzd. A bitcoin, egy erős felfutás után, amely során megőrizte a 40 000 dolláros értékét, továbbra is a 47 000 dollár elérésére összpontosít. Az optimizmus azonban erős a több hónapos gyenge teljesítmény után is.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük