Az Ethereum új csúcsokat dönthet, ahogy az ETH ETF visszaszámlálás a végéhez közeledik

Egy közismert kripto elemző szerint az Ethereum lesz a következő kriptovaluta, ami megdönti a mindenkori csúcsát. Az ERC-20 érmék pedig, mint a WienerAI, a MegaDice, a 99Bitcoins és az eTukTuk jó eséllyel követhetik.

Az Ethereum nagy meglepetést okozhat a kripto piacon azáltal, hogy még a Bitcoin előtt új mindenkori csúcsot dönt.

Az MNTrading kereskedési cég alapító vezérigazgatója, Michaël van de Poppe, néhány friss elemzésében bemutatta az ETH/USD „legvalószínűbb” lépését.

Az elemző szerint az altcoin fókusz az ETH árának növekedéséhez vezet

Az elemző szerint az Ethereum a következő kripto a sorban, amely mindenkori csúcsot dönthet.

A kriptovaluta kereskedők arra számítanak, hogy a Bitcoin árfolyama szintén emelkedni fog válaszul a másik mérföldkőnek számító ETF eseményre – az ETH spot ETF-ek piacra dobására az Egyesült Államokban.

Ezek, habár teljes jóváhagyással még nem rendelkeznek, egy meglepetésszerű fordulat következtében a szabályozóktól látszólag zöld utat kaptak.

A bevezetés azonban csökkentheti a BTC részesedését a teljes kriptovaluta piaci kapitalizációból – egyesek szerint ezzel nagyobb teret engedve az altcoinoknak.

Van de Poppe szerint “Ebben a ciklusban s Bitcoin dominancia valószínűleg 58%-on tetőzött”.

“A Bitcoinhoz képest az altcoinok értéke rendkívül alacsony. A következő mindenkori csúcsot valószínüleg az Ethereum fogja dönteni.”

Ethereum

A TradingView adatai szerint az Ethereum ára a cikk írásának idején 3800 dollár körül forgott – még mindig sokkal alacsonyabban, mint a 2021 végi 4900 dolláros rekord.

A Bitcoin ETF-ek szimbolikus csatája is mérföldkőhöz ért május 28-án, amikor is a BlackRock IBIT-je első alkalommal leverte a Grayscale Bitcoin Trust-ot (GBTC) az állományban lévő BTC tekintetében.

Ebből jól látszik, hogy a szegmens igencsak felkapott most, és már nem csak a kriptovaluta szféra szeme szegeződik rá. Az ETF-ekkel ugyanis a “konzervatívabb” befektetők számára is megnyílik a lehetőség a kripto befektetések felé, anélkül, hogy kripto tárcákkal, gázdíjakkal vagy bányászattal kellene foglalkozniuk.

Könnyen belátható, hogy az ETH ETF-ek elfogadása és az azok körüli hype pozitív hatással van az Ethereum láncon futó érmék árfolyamára is. Kombináld ezt azzal, hogy a láncon néhány kivételes előértékesítés is fut, és máris olyan érmékre lelsz, amelyek 10-100-szoros növekedéssel kecsegtetnek. Nézzük is meg ezeket közelebbről:

A legjobb ETH előértékesítések

1. WienerAI

A WienerAI ($WAI) az egyik előértékesítésben lévő ETH mém érme, amely két rendkívül népszerű narratívát ötvöz. A projektben egyesülnek a mém érmék és a mesterséges intelligencia, ami páratlan párost eredményez.

A WAI lényegében egy vicces mém érme, ami megnevettet, de közben élvonalbeli, AI alapú kereskedési technológiát is kínál.

WienerAI

Ahogy a nevéből is kiderül, a projekt kabalája, WienerAI félig tacskó, félig AI. Ez a ravasz, szuperintelligens, nyúlánk kutyus gyorsan magára vonta a mém érme szerelmeseinek figyelmét.

A projekt előértékesítése jelenleg is tart, és már közel 3,5 millió dollárt gyűjtött. Lehetőség van az érmék letétbe helyezésére is, amivel a cikk írásakor 300% feletti hozamokat érhetsz el. Csatlakozz te is, de siess, mert az érme ára folyamatosan emelkedik!

2. Mega Dice

Nemcsak a mém érmék, de a GameFi szektor is dübörög. Az egyik legjobb ETH előértékesítés a Mega Dice kaszinót hajtó $DICE token.

Mega Dice header

A Mega Dice név összeforrt a minőségi és megbízható kriptovaluta szerencsejátékkal. A platform 200%-os üdvözlő bónuszt és 50 ingyenes pörgetést kínál új játékosai számára. Nem is csoda, hogy már 50 000+ játékossal rendelkezik, akik havonta 50 millió dollárnál is többet költenek fogadásra a platformon.

A token tulajdonosok ráadásul letétbe is helyezhetik érméiket, és napi jutalmakat kapnak a kaszinó teljesítménye fényében. Emellett exkuzív előnyöket is élveznek, sőt, még letéti jutalmakban is részesülnek.

3. 99Bitcoins

A 99Bitcoins ($99BTC) a legújabb ERC-20 tokenek egyike, amely nagy felhajtást keltett az előértékesítésével.

A fejlesztőcsapat azonban azt tervezi, hogy az Ethereum láncról átmozgatja a projektet a Bitcoin láncra. A projekt így közelebb lenne a névadó Bitcoinhoz, és BRC-20 tokenként sokat profitálhatna a felfutásból.

99BTC BRC-20

A 99Bitcoins az egész Bitcoin közösségben ismert, hiszen számos kereskedő a platform átfogó oktatási anyagaiból tanult. A 99Bitcoins egy forradalmi oktatási módszert vezet be a learn-to-earn formájában.

Ennek keretében a felhasználók úgy szerezhetnek 99BTC tokeneket, hogy közben a kriptovalutákról tanulnak kvízek, kurzusok és oktatóvideók segítségével.

A projekt ráadásul nemrégiben piacra dobta a 99BTC tokent, amelynek előértékesítése jelenleg is zajlik, és közelít a 2 millió dolláros mérföldkőhöz.

4. eTukTuk

Közel 300 millió belső égésű motorral hajtott tuktuk vagy ahhoz hasonló két- és háromkerekű jármű van forgalomban a világon.

Ezek a járművek hatalmas terhelést rónak a környezetre, egy tuktuk ugyanis még egy átlagos személyautónál is több széndioxidot termel.

etuktuk-main2

Az eTukTuk ($TUK) erre a problémára kínál megoldást elektromos tuktukok és a hozzájuk tartozó innovatív töltőhálózat révén.

A projekt célja, hogy csökkentse a széndioxid-kibocsátást és a légszennyezést, ezzel javítva a lakosság egészségügyi és pénzügyi helyzetét.

Az eTukTuk főleg a fejlődő országokra koncentrál, de tevékenységének áldásos hatásait a fejlett országokban is üdvözlik.

Ezek is érdekelhetnek:

**Figyelem! Fenti írásunk egy vendégtartalom, és nem minősül befektetési tanácsnak. A BitcoinBázis szerkesztősége nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját a kriptovaluta, CFD, token, kriptokaszinó, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj és játssz felelősségteljesen.**