Berobbant a mém érme – Közel 4 milliót gyűjtött a Love Hate Inu

A Love Hate Inu túlzás nélkül megállíthatatlannak tűnik. Alig telt el néhány nap azóta, hogy a fejlesztők a 3 millió dollár összegyűjtése után bejelentették a projekt vezérigazgatóját, most ismét fontos mérföldkőhöz ért a szavazós mém projekt.

Ugyan a befektetők kevesebb mint egy hónapja tudnak csak csatlakozni a Love Hate Inuhoz, a gyűjtésből befolyt összeg majdnem elérte a 4 millió dollárt.

Carl Dawkinsnak, a Love Hate Inu vezérigazgatójának valószínűleg nem volt sok ideje a pihenésre az elmúlt napok során. Április 8-án 2500 hallgató társaságában beszélgetett a népszerű kripto-személyiséggel BitBoy-jal a Twitteren, majd két napra rá tartott egy részletes élő AMA-t (Ask My Anyting – kérdezz bármit).

Írásunkban ezekből összegezzük a Love Hate Inuval kapcsolatos legfrissebb híreket, melyek egyenes a vezérigazgatótól származnak.

Ha szeretnél naprakész lenni a Love Hate Inuval kapcsolatban, tarts velünk!

Mielőtt azonban részletesebben is elmerülnénk a beszélgetésekben, muszáj megemlíteni, hogy az előértékesítés következő szakasza kevesebb mint 24 órán belül elkezdődik. Míg jelenleg az Ethereum blokkláncot használó érmék ára csupán 0.000105 dollár, addig egy napon belül már csak 10%-kal magasabb áron, 0.000115 dollárért lehet hozzájutni.

Csatlakozni rendkívül egyszerűen tudsz, hiszen nincs másra szükséged, mint egy Metamask vagy Trust Wallet kriptotárcára, és némi kriptora vagy egy bankkártyára. Amennyiben ezekkel rendelkezek, csak látogass el a hivatalos, magyar nyelven is elérhető weboldalra, csatlakoztasd a kriptotárcádat, és végezd el a vásárlást.

LHINU token vásárlása

Fontos lecke volt a Tamadoge

A szemfüles és jól informált kriptokereskedőknek Dawkins neve több helyről is ismerősen csenghet. Egyrészt tagja volt annak a bizottságnak, amely az angol parlamentben a digitális fizetőeszközök szabályozására jött létre. Továbbá sokáig ő volt a Tamadoge növekedésért felelős vezetője.

A Tamadoge szinte felfoghatatlan karriert futott be. Azok a befektetők, akik az elsők között csatlakoztak, a listázás után felfoghatatlan haszonra tettek szert. Ez a folyamat azonban nem csupán áldás, hanem átok is volt a projektre nézve.

Azt követően, hogy a token rövid időre a harmadik legnagyobb kereskedési volumennel rendelkező érmévé vált, és értéke elérte a 0.19 dollárt, rengeteg spekuláns jelent meg. Ezek a spekulánsok pedig hihetetlenül volatilissé tették az árfolyamot, ami számos befektető kedvét elvette a projekttől.

Ez azonban még nem volt minden, ami a Tamadoge hirtelen beszakadásához vezetett. Bár több kriptotőzsde is listázta a TAMA-t, számos amerikai felhasználó ki volt zárva a kereskedésből. Ebből kifolyólag pedig a Tamadoge egy hihetetlenül nagy piactól esett el.

Ebből okulva Dawkins már most több népszerű kriptotőzsdével folytat tárgyalásokat annak érdekében, hogy a listázáskor minél szélesebb réteg férhessen hozzá az LHINU érmékhez.

Korábban a Love Hate Inu vezérigazgató kitért arra, hogy miért döntött egy új projekt létrehozása mellett. Mint elmondta, úgy érezte, hogy a Tamadoge-nál már mindent elért, így egy friss projekten keresztül keres új kihívásokat.

Ezzel kapcsolatban úgy nyilatkozott, hogy elkerülve a rövid távon meggazdagodni kívánó spekulánsokat, egy összetartóbb és szofisztikáltabb közösséget szeretne létrehozni. Bár a listázás után így minden bizonnyal kisebb bikafutamra lehet majd számítani mint azt a Tamadoge esetében láthattuk, a projekt hosszú távon könnyel lehet, hogy képes lesz túlszárnyalni a Tamadoge sikereit.

LHINU token vásárlása

Komoly fejlesztések érkeznek a Love Hate Inu ökoszisztémába hamarosan

Természetesen a beszélgetéseknek nem kizárólag a múlt volt a témája, hanem a Love Hate Inuval kapcsolatos várható fejlesztések is.

A fejlesztők folyamatosan azon dolgoznak, hogy a megjelenésre minél magasabb színvonalú platform álljon a befektetők rendelkezésére.

Azt már idáig is tudni lehetett a Love Hate Inu weboldalán található ütemtervből, hogy az év végére a cégek számára is lehetőség lesz különböző szavazásokat indítani. Ezzel kapcsolatban azonban újdonság volt, hogy egy VIP KYC (Know Your Customer – Ismerd meg a vásárlódat) is előkészületben van.

love hate inu szavazas

Ennek segítségével a cégek egyszerűen tudnak majd komolyabb kérdőíveket is összeállítani. Ezekkel pedig egyszerre tudnak majd profitálni az oldal felhasználói és maguk a cégek is.

Míg a külső partnerek a blokklánc-technológiának köszönhetően pontosan képesek lesznek megismerni a vevők igényeit, addig a Love Hate Inu felhasználói külön jutalmakban fognak részesülni, amennyiben részt vesznek egy-egy külső kérdőív kitöltésében.

Ezek pedig nem kizárólag digitális, hanem a fejlesztők szerint akár valós ajándékok is lehetnek majd.

Így működik a Love Hate Inu

Az oldal nagyon leegyszerűsítve egy szavazási platform lesz, amelyen az LHINU tulajdonosai vehetnek majd részt változatos, kutyusos dizájnnal rendelkező szavazásokon.

A befektetők bizonyos időszakokra leköthetik a tokenjeike (minimum 30 napra), majd a lekötési idő alatt részt tudnak venni az oldalon elérhető szavazásokon. Miután a lekötési időszak lezárul, a felhasználók annak mértékében részesülnek profitban, hogy mennyire voltak aktívak a Love Hate Inu oldalán.

A projekt egyik legérdekesebb része, hogy szemben a legtöbb előértékesítéssel, a fejlesztők az elérhető LHINU érmék jelentős részét, 90%-át eladásra bocsátják. Ez a lépés kifejezetten azt a célt szolgálja, hogy a befektetőkben véletlenül se merüljön fel, hogy a fejlesztők egy rug pullra készülnek.

Minden bizonnyal Dawkins ezzel a lépéssel is azt szerette volna bizonyítani, hogy a Love Hate Inu nem egy villámprojekt, hanem egy vállalkozás, ami akár a teljes közvélemény-kutatási szektort is képes lehet megreformálni.

Amennyiben még a jelenlegi előértékesítési szakaszban szeretnél csatlakozni, nincs vesztegetni való időd! Látogass el a Love Hate Inu weboldalára, és vásárolj az izgalmas, szavazós LHINU tokenekből még ma.

LHINU token vásárlása

Ez is érdekelhet:

**Figyelem! Fenti írásunk egy vendégtartalom, és nem minősül befektetési tanácsnak. A BitcoinBázis szerkesztősége nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját a kriptovaluta, CFD, token, kriptokaszinó, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj és játssz felelősségteljesen.**