Binance Coin jutalomban részesülnek a Binance DEX tesztelői

A Binance tokenjutalomban részesíti a decentralizált tőzsdéje, a Binance DEX önkéntes tesztelőit. Changpeng Zhao egy twítben jelentette be még február 28-án.

Changpeng a twítben arra kéri követőit teszteljék a béta verzióban leledző platformot és így járuljanak hozzá a sikeres mainnet induláshoz. A felhasználókat CZ a Binance natív tokenjével, BNB coinnal jutalmazza. Zhao ezt írta:

Hogy kiteszteljük a poklot a @Binance_DEX-ből, szétosztunk 100 000 USD egyenértékű IGAZI $BNB tokent, mint jutalom a tesztnetes kereskedési versenyünkön. Gyere és csatlakozz a bulihoz és segíts a mainnet gyorsabb elindulásában!

Egy külön blogbejegyzésben a Binance részletesebben kifejtette a Binance DEX kereskedési verseny buliját, ami március 7 és 21 között kerül lebonyolításra:

Mindenki akinek van legalább 1 igazi BNB-je a Binance számláján jogosult lesz a Binance DEX Szimulált Kereskedési Versenyén. Minden Binance.com számla maximum 20 Binance Chain címet regisztrálhat és kap 200 virtuális tesztnet BNB tokent miden egyes címére mint kezdőtőke még a kereskedési verseny előtt.

Aki olvasgat nálunk, az már találkozott a dex kifejezéssel, amik blokklánc alapú direkt kereskedési rendszerek. A Binance Chain blokkláncán fejlesztett február 20-án indult Binance DEX állítólag decentralizált szoftver és hardvertárcát is támogatni fog. A közlemények szerint a Binance Trust Wallet, a Binance tárca alkalmazása és a Ledger Nano S szintén integrálva lesz rá.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük