Már kipróbálható a Binance decentralizált tőzsdéje


A Binance, mely momentán a legnagyobb kereskedési volument lebonyolító kriptotőzsde a világon, végre elérhetővé tette a a saját blokkláncán fejlesztett decentralizált kereskedési platformját.

A vállalat a mai napon jelentette be a hírt, hogy a Binance DEX -et már a közösség is tesztelheti, a felhasználók saját tárcát generálhatnak és egyben ismerkedhetnek a kereskedési platform interfészével.

A Binance emellett egy blokklánc felfedezőt is mellékelt a teszthálózaton futó DEX-éhez és a Binance Chain néven futó blokkláncához. A blokklánc fogja a DEX-ét hajtani, ahol minden egyes kereskedő egy saját csomópontként funkcionál és mindenki hozzáférést kap a saját privát kulcsához.

A teszthálózat indulása nem jelenti azt, hogy a kereskedők mostantól élesben kereskedhetnek a felületen, az éles verzió indulása a közösségi visszajelzések begyűjtése előtt nem várható.

“A Binance DEX révén egy másfajta letéti biztonságot, szabadságot és felhasználhatóságot biztosítunk az usereknek, ahol egyben nagyobb felelősség és nagyobb kontroll is hárul a személyes vagyont kezelőkre,” közölte Changpeng Zhao, Binance centralizált és decentralizált tőzsde CEO.

Megjegyezte, a cége által felvásárolt Trust Wallet blokklánc startup már integrálásra került a Ledger hardvertárcával egyetemben. Az ERC20 token BNB-t pedig hamarosan a Binance Chain blokkláncra migrálják, még a DEX indulása előtt.

A Binance elsőként 2018 márciusában jelentette be, hogy saját blokklánc és decentralizált tőzsde indítását tervezi.

A mai bejelentésben Zhao azt is hozzátette, hogy a Binance Chain szinte azonnali, 1 másodperc alatti tranzakció végrehajtást garantál. Ilyen kapacitás, szerinte, potenciálisan ugyanazt a tranzakciós volument teszi elérhetővé a Binance DEX-en, mint a Binance.com tőzsdén.

Korábban Zhao Twitterén már megjegyezte, a listázási díj tokenenként valahol 100 000 dollár körül lesz, ami meglehetősen magas összeg. Zhao akkor az átverések tömkelegére hivatkozott, melyek általában nagyon olcsón akarják listáztatni magukat.


Crypto.com referral bankkártya MCO Card.png - Ne maradj ki

-VM-

Citizen of the world. Ms. Brightside. YNWA.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.