A Binance felvásárolt egy decentralizált kriptopénz tárcát

Az egyre népszerűbb kriptopénz tőzsde, a Binance felvásárolt egy decentralizált kriptopénz tárca szolgáltatót, a Trust Wallet-et.

Binance felvásárolt egy kriptopénz tárca céget

Az egyik legnagyobb kriptopénz váltó kedden jelentette be az első nyilvános felvásárlását. A Binance választása a Trust Wallet kriptopénz tárca szolgáltatóra esett, mely decentralizált lehetőséget nyújt a kriptopénzek biztonságos tárolására.

A máltai Binance a második legnagyobb kriptopénz tőzsde a világon a kereskedési forgalmat tekintve. Júliusban rekord összegű, 300 millió dolláros bevétellel zárta a negyedévet, év végére elérhetik akár az 1 milliárd dolláros profitot is.

A 2017-ben indult Trust Wallet nyílt forráskódú tárcája anonim módon tárolja az ethereum és a hozzá kapcsolódó több, mint 20 ezer ethereum alapú tokent (támogatja mind az ERC20, mind pedig az ERC223 és ERC721 sztenderdeket is).

Bár a pontos felvásárlási összeget nem hozták nyilvánosságra, a Binance annyit elárult a TechCrunchnak, hogy a vételárat hibrid finanszírozással fizették ki. Azaz hagyományos pénzben, Binance részvényekben és BNB tokenek formájában is történt fizetés.

Továbbra is önállóan működhet tovább a Trust Wallet

A Trust Wallet továbbra is önállóan dolgozhat tovább, míg a Binance az adminisztráció és a marketing területén segíti majd csapatot a jövőben.

A Binance igazgatója, Changpeng Zhao kiemelte, hogy a Trust Wallet most is erős csapattal rendelkezik a technikai tudást illetően, de a marketing területén biztosan tudnak majd segíteni nekik.

Eddig nem sokat fordítottak a marketing tevékenységre, amiben mi tudunk majd segíteni. Bár technikailag nagyon erős a csapat, nem szeretnek marketinggel, adminisztrációval, HR-el foglalkozni. Az egyesülés a Binance-al lehetővé teszi majd, hogy ne kelljen a pénzzel foglalkozniuk többet.

A Trust Wallet folyamatainak fejlesztése mellett szeretnék elérni, hogy ez a kriptopénz tárca legyen a Binance decentralizált tőzsdéjének hivatalos tárcája is. Emellett a Binance további felvásárlásokat is tervez:

Folyamatosan keressük az erős technológiai csapatokat. Az akvizíciók a növekedésünk kulcs komponense amivel hozzá tudunk majd járulni az iparág fejlődéséhez is.

A Trust Wallet alapítója, Viktor Radchenko a felvásárlásról mint lehetőség nyilatkozott, mellyel a fejlesztésre tudnak majd koncentrálni. A Binance erőforrásait igénybe véve gyorsabban tudnak majd növekedni és azokra a felhasználókra fókuszálni, akik egyáltalán nem rendelkeznek még kriptopénz tárcával.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük