BitMEX alapító: “Látni szeretném, hogy teszteljük az 5 000$ dollárt”

Arthur Hayes, BitMEX alapító szerint a jelenlegi bikás ralit akár egy 2 500$-os korrekció is követhet mielőtt megindulna az 50 000$ felé, jelentette a CNBC.

Az elemzők még mindig nem tudnak napirendre térni a szerdai, egy órás bitcoin-rali felett amikor az ár 6 700$ dollárról 7 500$-ig menetelt.

Hayes számára viszont a szituáció túlságosan ismerős és inkább a medvés fordulót előrejelzők táborát erősíti, a kereskedő guru Tone Vays-el közösen, aki korábban 4 950$ dollárra lőtte a bitcoin legalacsonyabb árát.

Hayes szerint, akinek a platformja szintén rendszeresen publikál piaci elemzéseket és kutatásokat, a rali és az erős volumen ellenére a bitcoin számára a legrosszabb még csak most jön:

“Látni szeretném, hogy teszteljük az 5 000$ dollárt, hogy meggyőződhessünk, hogy tényleg elértük a padlót […] ha az kitart, akkor valóban 50 000$ dollárig ralizhatunk az év végéig.”

A CNBC-nek nyilatkozva a heti piaci eseményekről a BitMEX alapító Hayes kijelentette “valószínűleg sokan vettek fel pozíciót ugyanazokon a szinteken és ezért volt a kis ugrás,” majd hozzátette “egyértelműen láthatunk még 8 000$ vagy 9 000$ és talán egy rövid ideig 10 000$-t” mielőtt újra az “5 000$-t tesztelnénk.”

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük