Fix hozamú bitcoin terméket vezet be a BitMEX

Arthur Hayes, BitMEX CEO szerint a Bitcoin egy kiskereskedők által hajtott jelenség és nem az idő előrehaladtával csak egyre nagyobb lesz. Hayes egy interjú során azt is elmondta, a BitMEX egy fix hozamú bitcoin terméket fog bevezetni passzív jövedelmet garantálva a befektetőknek.

“Valós kereskedés a kriptopénz piacokon”

Egy a Bloomberg DayBreak: Asia műsorban adott interjú során Hays kitért a Nouriel Roubini kriptoszkeptikus “nocoiner” nyilatkozataira is, aki folyamatosan hamis kereskedési volumenek bejelentésével vádolja a kriptotőzsdéket (ami részben igaz). Hayes Tajpejben fog egy blokklánc konferencián vitába szállni Roubinivel.

Hayes annyival kommentálta a vádakat, hogy a BitMEX-en a napokban regisztrálták a legnagyobb 24 órás kereskedési volument (60 milliárd dollár) és az elmúlt évben a teljes éves kereskedési aktivitás meghaladta az 1000 milliárd dollárt.

“A kereskedési volumenek önmagukért beszélnek. Valami történik a kriptóban, az ármozgások és a volumenek igazolják ezt,” magyarázta.

Amikor a riporter arról kérdezte, hogy mi áll a Bitcoin parabolikus emelkedése mögött, Hayes azt mondta, hogy a kriptopénz piacokra visszatért a pozitív hangulat. Szerinte a Bitcoin egy kiskereskedők által hajtott piac és egyre többen jönnek rá, hogy a BTC jóval magasabb hozamokat képes garantálni, mint a hagyományos pénzpiacok.

Jönnek a fix hozamú bitcoin termékek a BitMEX-re

A BitMEX a határidős kriptopénz kereskedelem vezető szereplője (ha többet akarsz megtudni a tőzsdéről, olvasd el az útmutatónkat) és a folyamatos swap bitcoin kereskedési eszköze az egyik legnépszerűbb instrumentum a piacon.

Hayes elmondása szerint a lejárat nélküli bitcoin swapja 5 és 10 milliárd dollár között kereskedik minden egyes nap, az ether, EOS, TRON és más altcoin swapjai ennél jóval alacsonyabb volumenűek.

Pontosan ezért kívánja diverzifikálni a BitMEX eszközkínálatát, állítja Hayes, és a fix hozamú bitcoin termékeit már csak egy hajszál választja el a bevezetéstől.

“A következő hetekben bemutatjuk az első Bitcoin Zero Coupon kötvényt néhány partnerünkkel közösen.”

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük