Blokklánc és Bitcoin Konferencia, Stockholm: rivaldafényben az ICO-k és blokklánc fejlesztések

Szeptember 7-én Stockholm ad otthont egy nagyszabású blokklánc technológiai, kriptopénz és ICO (initial coin offering) konferenciának – a Blokklánc és Bitcoin Konferencia Stockholm, a Smile-Expo cég szervezésében kerül megrendezésre, amely jelen időpontig 15 pénzügy-technológiai konferenciát szervezett szerte Európában. 

BitBay - keress könnyen kriptovalutákat a BitBay referral programjával - akár 80% visszatérítés!

HashFlare

A konferencia fontosabb témái közt szerepel a blokklánc megvalósíthatóság (pénzügyi, energiaipari, önkormányzati, biztosítási szektorokban), a token, mint befektetési és kibocsátási eszköz, továbbá a kriptopénzek és ICO-k törvényi szabályozása.

ICO a startupoknak és befektetőknek

A legforróbb téma az Initial Coin Offering (elsődleges érme kibocsátás) lesz, amit TenX társalapító Julian Hosp, Oleg Kudrenko blokklánc evangelista és a Cofound.it társalapítója, Daniel Zakrisson fog kivesézni.

Daniel megosztja tapasztalatát egy sikeresen levezetett közösségi finanszírozású kampányról, amely során 15 millió dollárt sikerült összegyűjteni egy startupokat megcélzó befektetési és finanszírozási platform létrehozására. Julian a sikeres ICO öt ismérvét mutatja be és gyakorlati tanácsokkal látja el a token kibocsátást tervező startupokat mialatt Oleg a prezentációjában az ICO-k sikerességére fókuszál.

Szabályozás és kriptopénz elfogadottság

A Blokklánc és Bitcoin Konferencia egyik főszónoka, a Svéd Parlamenti képviselő és egyben blokklánc és bitcoin lobbista, Mathias Sundin lesz. Ő az első politikus, aki a választási kampányát tisztán bitcoin adományokból folytatta le. Mathias, akinek a választási programja még a svéd politikai miliőben is újítónak számít, a konferencián egyéni véleményét prezentálja a társadalom kriptopénz adoptációjáról.


Frank Schuil, a Safello ügyvezetőjének beszámolója hasonló témát tárgyal – a blokklánc és a bitcoin elfogadottság aktuális helyzete. Prezentációjában a kriptopénz adoptáció különböző fokozatait értékeli: a zéró szintű értéktől a kezdeti éveken át a 2017-es év ‘mainstreamizációjáig’ (pardon a szép magyar szóért).

Blokklánc az energiaiparban és más szektorokban

A lengyelországi IBM részlegének vezető mérnöke, Karolina Marzantowicz a blokklánc energiaipari alkalmazhatóságának szenteli a bemutatóját. A közönség betekintést kap, hogyan tudja a decentralizáció csökkenteni a költségeket az energiapiacon.

Továbbá, a konferencia behatóbban foglalkozik a nemzeti kriptopénz kibocsátásokkal, bányászattal, az okos szerződések vállalati elterjedésével és a biztosítási szektorban alkalmazható blokklánc megoldásokkal.

A konferencián szoftver, hardver és kapcsolódó üzleti szolgáltatások bemutatkoznak a kriptopénz ipar szereplői számára valamint befektetési lehetőségek is várhatók.

További információ a témákról és a beszélőkről megtalálható a Blokklánc és Bitcoin Konferencia Stockholm angol nyelvű honlapján.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.