10 millió dolláros blokklánc kockázati alapot gründolt a japán LINE

A mai napon jelentette be a közösségi üzenetküldő alkalmazás LINE, hogy a kriptogazdasági expanziójával összhangban 10 millió dolláros kockázati alapot indít Hong Kongban.

A hong kongi unblock ventures leányvállalatán keresztül gründolt alapba a forrás nagy részét a szintén a messenger cég tulajdonában lévő LVC Corporation adja.

“… az unblock ventures tokenalap a blokklánc piaccal összhangban várhatóan a jövőben is növekedni fog”, áll a cég sajtóközleményben.

Az új vállalati token alap indításával a LINE célja a kriptovaluták és blokklánc technológia fejlődésének és elfogadottságának növelése.

A döntés hatására a LINE “egyike az első nyilvánosan működő társaságoknak, melyek hivatalossá teszik a token befektetéseket vállalati alapokon keresztül.”

A japán nagyvállalat 2018 óta foglalkozik komolyabban a kriptopénzek integrációjával. Az unblock áprilisi indulása után az első terméke, a BITBOX kriptopénz tőzsde július közepén rajtolt.

A kockázati tokenalap indulásával egy időben jelentette be a BITBOX, hogy listázni fogja a TRON kriptovalutát a tőzsdéjén.

Egy LINE vezetőre hivatkozva, a TRON legfrissebb BitTorrent akvizíciója volt a döntő ok, amiért a kriptotőzsde listázni kezdi a koint.

A BITBOX kriptotőzsdére egyelőre csak Japánban érhető el.

Kövess minket a Facebookon és Instagrammon.

Van egy sztorid? Oszd meg velünk és megírjuk!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük