Befektetőtársasághoz igazolt a korábbi blockchain startup CEO

Wall Street veterán és a Digital Asset blockchain startup korábbi vezérigazgatója, Blythe Masters csatlakozott a Motive Partners befektetőcéghez miután az 473 millió dolláros magántőke-alapot jelentett be.

Masters közel három évtizedet húzott le a JP Morgannél, ahonnan mint globális árupiaci vezető távozott. 2015-ben nevezték ki a Digital Asset (a Digital Asset egyik irodája Pesten található) élére. A vállalat hozta létre a nyílt forráskódú DAML okos szerződés kódnyelvét, Masters tavaly decemberben hagyta ott a vezető pozíciót személyes okokra hivatkozva. Masters az elmúlt egy évben több blockchain startupnál is tanácsadó szerepet tölt(ött) be.

A Motive Partners a hónap elején jelentette be 473 millió dolláros alapját, amely pénzügyi és üzleti szolgáltatásokat nyújtó technológiai vállalkozásokba fog invesztálni.

A vállalat Masters mellett az Accenture csoport korábbi vezérigazgatóját, Richard Lumbot és a Houlihan Lokey magántőke csoport korábbi globális társelnökét, Robert Brownot is leigazolta.

A Worth.com 2018-as legbefolyásosabb személyek rangsorának listáján Masters a 27. helyet foglalta el.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük