Brave böngészőt használók ingyen hozzáférhetnek a Cheddar hírtévé prémium tartalmaihoz

A blokklánc-alapú Brave böngésző partnerségre lépett a Cheddar híroldallal és mostantól prémium tartalmakhoz is hozzáférhetnek a böngészőt használók.

A Brave böngészőt használók automatikusan hozzáférnek a Cheddar prémium tartalmaihoz. Jon Steinberg, a Cheddar alapítója szerint az “az ötlet, hogy kriptókon keresztül tegyük elérhetővé a prémium tartalmainkat, regisztráció nélkül, egy természetes módnak tűnt egy szenvedélyes közösség elérésére.”

A Brave böngészőről többször is írtunk indulása óta. A nyílt forráskódú, fizess a böngészésért típusú, Chromium alapú, beépített hirdetés- és követőblokkolóval rendelkező Brave közel 5.5 millió havi felhasználóval rendelkezik az asztali és a mobilos változatán.

Ha eleged van a sok zavaró reklámból. Ha nem bízol benne, hogy a Google-nél biztonságban vannak a személyes adataid. Próbáld ki a Chrome helyett a Brave böngészőt!

A böngésző a decemberben piacra dobott Exodus telefon alapértelmezett böngészője, amit sokan csak az első blokklánc telefonként emlegetnek a Sirin Labs Finney telefonja mellett.

2018. szeptemberében a Brave a Google-vel is felvette a kesztyűt, mikor Írországban és Nagy-Britanniában panaszt tett az óriás ellen az adatfeldolgozási praktikái ellen. A panasz szerint a Google és a hirdetés-technológiai szektor széles körben és szisztematikusan megsértik az adatvédelmi eljárásokat azzal, hogy személyre szabott online hirdetéseket jelenítenek meg.

A Cheddar egy az Egyesült Államokban közkedvelt videóhír csatorna és híroldal mely elérhető a Sling TV, DirecTV NOW, Hulu, YouTube TV, Sony PlayStation Vue, Snapchat, fuboTV, Philo, Amazon, Twitch és Twitter platformokon is.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük