Brave böngészővel már a Redditen is jattolhatsz

A Decrypt jelentette, hogy a Brave böngésző felhasználói hamarosan a Redditen keresztül is használhatják a BAT tokeneket. Borravalót lehet majd küldeni a posztolóknak és a tartalomgyártóknak a Redditen.

Brave a Redditen

Az internetes böngészés forradalmasítója a Twitter után a Redditet is bevonta azok közé a platformok közé, amelyek elfogadják a projekt natív tokenjét, a BAT-ot. A kezdeményezés mögött a Brave egyik saját fejlesztője áll. A kriptopénzes jattolás lehetőséggel csak a Brave felhasználók élhetnek majd a Reddit fórumán. A következő 3 hét során elindul a béta tesztelés a Reddit egy részén, itt lesz elérhető az új funkció, mielőtt az egész fórumra kiterjesztenék. Lehet majd borravalót adni a jó tartalmakért és bejegyzésekért.

A Brave böngésző jutalmazási rendszere már most is elérhető a Twitteren, a Twitch és a YouTube platformjain, a Reddittel pedig egy újabb felhasználói bázist csatolhatnak a rendszerbe.

A böngésző mögött álló infrastruktúra automatikusan szétosztja a BAT tokeneket attól függően, hogy mennyi időt tölt el egy felhasználó egy adott oldalon vagy egy adott tartalom fogyasztásával. Sőt, a felhasználók választhatják azt a lehetőséget is, hogy hirdetések teljes blokkolása helyett, inkább pénzt keresnek bizonyos reklámok megnézésével.

A hírre a BAT tokenek árfolyama is pozitívan reagált és több, mint 10%-ot emelkedett az elmúlt 24 óra során. A BAT jelenleg a 31. legnépszerűbb kripto a piacon, 410 millió dollár feletti összpiaci kapitalizációjával.

BAT árfolyam

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük