Bruce Willist bevezették a kriptopénzek világába

Bobby Lee, a BTCC kínai kriptopénz tőzsde alapítója a Twitteren osztotta meg, hogy bevezette Bruce Willist a kriptopénzek világába.

A litecoin alapító Charlie Lee testvére, Bobby Lee a napokban Shanghaiba utazott Los Angelesbe. A repülőgépen pedig összeismerkedett Bruce Willissel.

Bobby a Twitteren posztolt egy képet Bruce Willisről, aki két lányával utazott együtt éppen haza Los Angelesbe. A korábbi tőzsde CEO úgy gondolta nincs is ennél jobb alkalom, hogy összeismerkedjen az amerikai színésszel hiszen éppen egymás mellé szólt a jegyük. Mint kiderült, Willis nem sokat tudott eddig a bitcoinról és a kriptopénzekről, úgyhogy Bobby Lee kihasználta a közel 12 órás repülő utat és beavatta Bruce Willist a kriptopénzek világába.

Kihasználva a gép WIFI-jét még bitcoint is utalt át Bruce Williesnek és a lányainak, hogy ismerkedjenek a technológiával. Lee elmondása szerint a bitcoin ajándékozás remek megoldás arra, hogy terjessze a kriptopénzek hírét és a pénz szabadságát.

“Véletlenül” Bobby Lee a saját fejlesztésű Ballet tárcáját használta a kriptopénz küldés demonstrációjára.  A Ballet egy olyan hardver tárca amely biztonságosan tárolja a bitcoinokat és más kriptopénzeket, azonban számítógép nélkül is lehet velül tranzakciót indítani, így valóban hordozható eszköznek számít és feltehetően nagyban segíti majd a kriptopénzek mindennapi elterjedését.

Bobby Lee Las Vegasba repül mellesleg, hogy a Litecoin Summiton találkozzon testvérével és bemutassa az új hardver tárca működését.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük