A Bybit kriptovaluta-tőzsde megerősíti pozícióját Európában

A Bybit kriptovaluta-tőzsde jelentése szerint rendkívül sikeres a vállalat áprilisban indított kampánya, melynek célja az európai piacra való betörés.

Az EUR Zero Fees Fiesta kampány során három euróig a platform állja a befizetési díjakat, amivel a felhasználók számára olcsóbb, költséghatékony kereskedést kíván biztosítani. Az akciónak köszönhetően a platformon 13%-kal megnőtt az EUR-párok kereskedési volumene, amivel a Bybit az európai kriptovaluta-piac jelentős szereplőjévé vált.

„A kereskedési díjak eltörlésével egyszerűbbé és megfizethetőbbé tesszük az európai felhasználók számára a kriptovaluta-piacon való részvételt. Európára kulcsfontosságú piacként tekintünk, és elkötelezettek vagyunk amellett, hogy a helyi kereskedők számára akadálytalan kereskedési élményt nyújtsunk” jelentette ki Joan Han, a Bybit értékesítési és marketing igazgatója.

A kampány mellett a platform további akciókkal kívánja ösztönözni közösségét a kriptovalutákkal történő kereskedésre. A Bybit Trader of 2024 kezdeményezésén keresztül különböző fejlett eszközökkel és alapvető ismeretekkel látja el a felhasználóit annak érdekében, hogy javítsák piaci teljesítményüket. Márciusban már elindította a Bybit.nl-t, mint új szabályozott kripto- és digitális eszköz kereskedési platformot Hollandiában. Célja, hogy a holland felhasználók számára hozzáférést biztosítson a kriptovaluta-kereskedelemhez és oktatási forrásokhoz. Mindemellett havi rendszerességgel tartanak majd kereskedési versenyeket, amelyek lehetővé teszik a résztvevők számára, hogy bemutassák stratégiájukat és cserébe különböző jutalmakban részesüljenek.

Annak ellenére, hogy nemrégiben hamis pletykák láttak napvilágot a kriptovaluta-tőzsdéről, miszerint az fizetésképtelenné válhat, a vállalat szóvivője megerősítette, hogy a Bybit „teljesen stabil és a felhasználók eszközei biztonságban vannak.”

Miért fontos a kriptotőzsdék számára az európai piac?

Az európai piac vonzereje a kriptovaluta-tőzsdék számára számos okra vezethető vissza. Egyrészt Európa gazdaságilag fejlett régió, ahol jelentős a vásárlóerő és a technológiai innováció iránti érdeklődés. Másrészt az EU szabályozási környezete egyre inkább támogatja a kriptovaluták és blokklánc technológiák fejlődését, ami biztonságosabb működési környezetet teremt a tőzsdék számára. Különösen fontos szerepet játszik ebben a Markets in Crypto-Assets (MiCA) rendelet, amely átfogó keretet biztosít a kriptoeszközök piacának szabályozására az Európai Unióban. A MiCA célja, hogy megvédje a befektetőket, és elősegítse az innovációt, miközben csökkenti a pénzügyi bűnözés kockázatát. A MiCA által nyújtott szabályozási stabilitás és átláthatóság vonzóvá teszi Európát a kriptovaluta-tőzsdék számára, mivel biztosítja számukra a szükséges jogi kereteket és bizalmat, amint azt a Crypto.com tőzsde elnöke is megjegyezte.