Már fejlesztik a Polkadot és a Cardano közötti hidat, bikás növekedés jöhet

A Polkadot (DOT) és a Cardano (ADA) legújabb együttműködése fellendítette a piacot, miután kiderült, hogy folyamatban van a két blokklánc közötti híd fejlesztése.

A Polkadot és a Cardano az elmúlt hetekben jelentős figyelmet kapott, aminek hatására a piaci értékük is emelkedésnek indult. A két projekt az elmúlt hetekben bekerült a legjobban teljesítő eszközök közé. Hét nap alatt a Cardano 5%-ot, a Polkadot pedig 11%-ot emelkedett.

Együttműködés a blokkláncok között

Nemrégiben egy felhasználó a Polkadot ökoszisztéma fórumán megosztotta, hogy a Cardano javaslatot nyújtott be egy könnyű kliens és egy NFT swap-híd kifejlesztésére, amely lehetővé teszi a zökkenőmentes interakciót a két hálózat között.

A javasolt projekt célja, hogy elősegítse a két ökoszisztéma közötti nagyobb átjárhatóságot, lehetővé téve a felhasználók számára a hálózatok közötti eszközátvitelt. A javaslatot a közösség tagjai túlnyomórészt pozitívan fogadták.

A hír hatására az eszközök emelkedése tovább folytatódott, így a DOT több mint 11%-os növekedéssel büszkélkedhet, míg az ADA 5%-os növekedést regisztrált. A Discover Crypto csatorna elemzője úgy véli, hogy a Polkadot és a Cardano tulajdonosok jó helyzetben vannak a nyereség eléréséhez. Az elemző a DOT számára 7,5 és 8,75 dollár közötti célt jósolt.

Michaël van de Poppe elemző szerint a Polkadot valószínűleg követni fogja a vezető altcoin, az Ethereum ETH Price ETH Price felfelé ívelő pályáját. Állítása szerint a DOT az egyik leginkább alulértékelt eszköz. A Cardano számára szintén bikás kimenetelt jósolnak.

Folyamatos a fejlődés

Mindkét hálózatot az Ethereum társalapítói, Gavin Wood és Charles Hoskinson alapították. A projektek jelentős technikai fejlődésen és felhasználói növekedésen mentek keresztül a megalakulásuk óta. A legújabb interoperabilitási erőfeszítés várhatóan tovább fokozza mindkét blokklánc hasznosságát, nem is beszélve a közelgő frissítésekről.

A Polkadot a közelmúltban elérte a 600 ezer aktív tárcát. Ezért összegyűjtöttük az 5 legjobb DOT pénztárcát, ha esetleg te is a tokenek vásárlásán és tárolásán gondolkoznál. Eközben a Cardano sem tétlenkedik. Hoskinson nemrégiben arra tett utalást, hogy a hálózat következő nagy partnere nem más, mint a Tesla vezérigazgatója, Elon Musk lehet.