Coin Crypto Wallet – Biztonság, adatvédelem és felhasználóbarát felület egy helyen

A Coin Crypto Wallet egy ingyenesen használható online tárca, amely támogatja a kriptovaluta piac legfontosabb valutáit és az összes ERC20 tokent, mindezt úgy, hogy biztonságot és adatvédelmet nyújt felhasználóinak.

Manapság rengeteg online tárcával találkozhatunk a piacon, ami jelentősen megnehezíti az igényeinknek megfelelő tárca kiválasztását. Ha egy ingyenes, biztonságos és könnyen használható tárcát keresel, amely tiszteletben tartja személyes adataid biztonságát és rád bízza a privát kulcsaid őrzését, akkor a Coin Bitcoin Wallet tökéletes választás számodra.

Nézzük milyen előnyökkel jár a Coin Wallet használata.  

Légy ura a privát kulcsaidnak! Ne felejtsd, a te privát kulcsod, a te bitcoinod.

Ami a biztonságot illeti, a Coin tárca minden biztonsági intézkedést tiszteletben tart.

  • A Coin Bitcoin Wallet AES-256 titkosítást használ felhasználóinak eszközein, amely idáig feltörhetetlennek bizonyult, számos privát és nyilvános hack tesztelés ellenére.
  • További biztonságot nyújt a BIP 39 jelszó titkosítás és egy 4 számjegyű PIN kód a tárca létrehozása során. Rendkívül fontos, hogy a tárca létrehozásánál generált 12 szóból álló jelszót biztonságos helyen őrizzük, hiszen ha elveszítjük, nem tudunk többé hozzáférni a tárcához.
  • A Coin Crypto Wallet lehetővé teszi felhasználói számára, hogy saját maguk birtokolják privát kulcsaikat. A privát kulcsok a felhasználó eszközén vannak tárolva, amely lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy ténylegesen birtokolja saját kriptovalutáit. A privát kulcs nélkül senki sem tud hozzáférni a tárcához a felhasználón kívül.

A Coin Bitcoin Wallet garantálja felhasználói adatbiztonságát

Az adatbiztonság az egyik legfontosabb kritérium egy online tárca kiválasztásánál. Ha a Coin Walletet használod, nem kell aggódnod azon, hogy idegenek kezébe kerülnek személyes adataid. Íme a két legfőbb módszer, amellyel a Coin Wallet biztosítja felhasználói adatbiztonságát:

  • A Coin Crypto Wallet soha nem használja újra a címeket, ami az jelenti, hogy nem kell azon aggódnod, hogy az adataid harmadik fél kezébe kerülnek.
  • Mivel a Tor böngésző és a VPNek használata nagy népszerűséget élvez a kripto közösség köreiben, a tárca engedélyezi a Tor és VPNek használatát. Ez lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy minden tranzakciójukat egy véletlenszerű IP címen keresztül bonyolítsák le, ami az egyik legjobb módja a személyes adatok védelmének.

Gyors és egyszerű tranzakciók

Természetesen minden tárca legfontosabb feladata az, hogy felhasználója akadálymentesen küldhessen és fogadhasson bármilyen általa választott kriptovalutát. A Coin Crypto Wallet lehetővé teszi felhasználóinak a tranzakciókat  a kriptovaluta piac legpopulárisabb valutáival. E mellett, a Coin Wallet akár tőzsdeként is funkcionálhat. Ezt az opciót a ShapeShift és a Changelly tőzsdék teszik lehetővé. A Coin Crypto Wallet így biztosítja felhasználóinak, hogy egy helyen tudják lebonyolítani a tranzakciókkal és az átváltásokkal kapcsolatos ügyleteiket. A tárca intuitív felhasználói felületének köszönhetően a tranzakciók és az átváltások csupán néhány klikkel megoldhatók.

A tárca egyik legjobb tulajdonsága nem más, mint a tranzakciós díjakkal való rugalmassága. A Coin Wallet felhasználóira bízza a tranzakciós díj méretének kiszabását, attól függően, hogy mennyire sürgős számukra tranzakció megerősítése. A felhasználók jelenleg 3 díj közül választhatnak:

  • Alap – a tranzakció megerősítése 30-tól 60 percig tart
  • Leggyorsabb – a megerősítés a következő 0-1 blokkban történik (kevesebb, mint 10 perc)
  • Minimális – a tranzakció megerősítése 60-tól 90 percig tart.

Felhasználóbarát és könnyen kezelhető felület

Nem kell tárca szakértőnek lenned ahhoz, hogy létrehozd az első Coin tárcád. Az egész csupán néhány másodpercet vesz igénybe. Annyi a dolgod, hogy generálsz egy 12 szóból álló jelszót, majd megadod az általad választott PIN kódot és máris használhatod a tárcád. A felhasználói felületet rendkívül könnyű kiismerni, még akkor is, ha ez életed első tárcája. Az egyszerű tervezés és egyértelmű menüpontok lehetővé teszik a felhasználó számára, hogy könnyen megértse a tárca funkcióit.

A tárca elérhető asztali számítógépen, iPhoneon és Androidon is egyaránt.

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A Bitcoin Bázis fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját a kriptovaluta, CFD, token és ICO befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése fokozottan javasolt.***

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.