A Coinbase is listázta a Basic Attention Tokent (BAT)

A Coinbase kriptotőzsde listázta a Brave Basic Attention Tokenjét (BAT) a kiskereskedői platformján. A lépés egy héttel követi a Coinbase Pro-n történt listázást.

A váltó kedden jelentette be blogján, hogy most már a coinbase.com-on, Androidon és iOS applikáción keresztül is tudnak adni, venni vagy másképp tranzaktálni a tokennel. A múlt hét pénteken a Coinbase Pro-ra jelentették be a BAT listázást és várható volt a kiskereskedőkre kalibrált Coinbase bevezetés is. A listázással a BAT a második ERC-20 token a 0x után.

Ahogy a 0x esetében is, itt is nem mindenki számára érhető el az új token: “A BAT elérhető lesz a legtöbb joghatóság számára de a kezdetekben nem lesz elérhető New York állam lakosságának.”

A new yorki Coinbase Pro ügyfelek szintén kimaradtak a BAT listázásból.

A BAT ára azonnal reagált a hivatalos bejelentésre 5 százalékot erősödve néhány pillanat alatt egészen 0,39$-ig emelkedve, ami július 24 óta a legmagasabb árfolyam.

A csúcsot egy 15 milliós 15 perc alatt beáramló volumen is aládúcolta a Binance-n, amit azonnali profitrealizálás követett és jelen pillanatban a BAT 11 százalékos mínuszban van.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük