Decemberi airdropok, melyekre érdemes lehet lecsapni

A kripto airdropok egyre menőbbek a kriptovaluták világában. Segítségükkel könnyen elérhető egy új felhasználói bázis illetve a már a közismert vállalkozások számára is hasznos megoldás lehet, mellyel fenntartható az ügyfelek hűsége és érdeklődése.

Ha karácsony előtt jól jönne némi ingyentoken, akkor nézz körül a legfigyelemreméltóbb airdropok háza táján!

Stellar Lumen

Becsült értéke: 25 dollár

Befejezés dátuma: 2019. december 15.

A Stellar közismert projekt a kriptók világban, natív kriptovalutájával, az XLM-rel együtt. Azért hozták létre, hogy alacsony áron lehessen gyorsan pénzt átutalni bankok, különböző fizetési rendszerek és magánszemélyek között. A Ripple antitézisének is mondják, mivel míg a Ripple a bankokra koncentrál, addig a Stellar inkább a retail userekre.

A kriptós airdrophoz viszont csak azok a felhasználók juthatnak, akik a következő kritériumoknak megfelelnek. Először is telepítened kell a Keybase alkalmazást 3 különböző eszközre. Csak a következő országok érvényes telefonszámaival lehet regisztrálni: Ausztrália, Ausztria, Belgium, Bulgária, Horvátország, Ciprusi Köztársaság, Cseh Köztársaság, Dánia, Észtország, Finnország, Franciaország, Németország, Görögország, Magyarország, Írország, Olaszország, Japán, Lettország, Litvánia, Luxemburg, Málta, Mexikó, Hollandia, Új-Zéland, Lengyelország, Portugália, Románia, Szlovákia, Szlovénia, Spanyolország, Svédország, Svájc, Egyesült Királyság, Egyesült Államok.

2019. november 15-től kezdve, minden hónap 15-én 100 millió lumen kerül kiosztásra a résztvevők között, egyenlő arányban. A kampányban többször is szerepelhetsz, de 500 dollárnál magasabb jutalmat nem kaphatsz. A részvétel elengedhetetlen feltétele továbbá egy Stellar tárca.

Civic

Becsült értéke: ismeretlen

Befejezés dátuma: 2019. december 16.

A Civic egy olyan blokklánc platform, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy személyazonosságukhoz kapcsolódó adataikat biztonságban tárolják. A Civic olcsó és biztonságos hozzáférést biztosít a blokklánc technológia során használt azonosításhoz.

A Civic személyazonosság ellenőrző felületének használatával a személyes adatok ellenőrzését nem kell minden alkalommal megismételni, amikor egy új intézmény vagy szolgáltatás kéri azt. Amúgy érdemes megjegyezni azt, hogy a Civic nyerte a Legjobb Új Startup díját a K (NO) W Identity Conference-n 2017-ben. A részvételhez nem kell mást tenned, mint megnyitnod a Civic hivatalos weboldalát, az „I’m in” fülre kattintanod, majd a felugró ablak megjelenése után regisztrálnod a kért információk megadásával és e-mailben visszaigazolni a regisztrációt. Ha az ajánló linket más felhasználókkal megosztod, akár 25000 CVC-t is kaphatsz.

ECOSC

Becsült értéke: 25 dollár

Befejezés dátuma: 2019. december 17.

Az ECOSC egy újonnan létrehozott fizetési rendszer natív tokenje, melyet gáz- és olajkereskedéshez lehet használni. A fizetési platform két tokent fejlesztett ki Ethereum alapon, az ECOSCU-t (Utility Token) és az ECOSC-t (Security Token). Az ECOSC célja egy decentralizált ellátási lánckezelési megoldás, amely világszerte elérhető lesz. A részvételhez a következőket kell tenned. Az ECOSC Telegram botjával csevegést kezdeményezned, az ECOSC Facebook oldalát lájkolnod, a Twitter oldalukat követned, majd csatlakoznod a Telegram csatornájukhoz. Ha a barátaidat is meghívott, ECOSCU tokeneket is szerezhetsz.

Pockero Network

Becsült értéke: 15 dollár

Befejezés dátuma: 2019. december 17

A Pockero Network nem más, mint egy blokkláncon alapuló digitális piac, amely számos, különféle szolgáltatáshoz használható. A platform olyan alapvető funkciókkal bíró könyvtárakkal rendelkezik, amelyek nélkülözhetetlenek az online piactéri műveletekben vagy a mobil közösségekben.

A Pockero App lehetővé teszi a decentralizált alkalmazások (Dapp) használatával, például Status vagy Civic történő kereskedést. A részvételhez indítsd el a Pockero Network kripto airdrop bot csevegést, csatlakozz a Pockero Telegram csoportjához illetve csatornájához, igazold személyazonosságod, kövesd a Twitter oldalukat, majd teljesítsd az általuk előírt feladatokat. Barátok meghívásával további tokenekhez juthatsz.

Delta Exchange

Becsült értéke: 10 dollár

Befejezés dátuma: 2019. december 21

A Delta Exchange egy olyan kereskedési platform, amely hozzáférést biztosít a befektetőknek származtatott kriptovalutáikhoz, beleértve a bitcoin határidős ügyleteket és a vezető altcoinokat. A tőzsde világszerte elérhető a kereskedők számára, és akár 100-szoros tőkeáttétellel is kereskedni lehet. Részvételi követelményei hasonlítanak az előzőekhez. Csak kattints a Delta Exchange kripto airdrop űrlapjára, regisztrálj a Delta Exchange oldalán, azonosítsd az email címed, kövesd őket a Twitteren és tweetelj egy megjegyzést a nevükkel, majd töltsd ki az airdrop űrlapját. 72 órán belül 10 dollár értékű bitcoint kapsz bónuszként.

WazirX

Becsült értéke: 60 dollár

Befejezés dátuma: 2019. december 25

A WazirX az egyik legelismertebb tőzsde Indiában, amely támogatja a kriptovaluták, többek közt a bitcoin, az ether, litecoin, és ripple kereskedést is.

A felhasználók könnyen navigálhatnak a felületen, amely olyan hasznos elemeket tartalmaz, mint például nyitott megbízások, diagramok illetve kereskedés előzményei. A WazirX-et nemrég kebelezte be a közismert Binance tőzsde. A felhasználók így már rúpiával is vásárolhatnak kriptovalutákat. Ingyenes WazirX airdropot kaphatsz, ha regisztrálsz a WazirX kripto airdrop oldalán, melyhez egy érvényes email címre és a személyi igazolványodra lesz csak szükséged. A személyazonosságod ellenőrzése után legalább 1 XRP-t vagy 0,001 LTC-t letétbe kell helyezned.

Figyelmeztetés:

A felsorolt applikációk letöltéséből származó károkért felelősséget nem vállalunk. Minden egyes esetben tájékozódj a részvétel feltételeiről. A cikk a publikusan elérhető információk alapján készült.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.