A Digibyteosok szétspammelték a Coinbase CEO-jának Twitterét

Brian Armstrong, a Coinbase CEO-ja a napokban vasárnap este tett ki a Twitterre, hogy szívesen válaszol az olvasók kérdéseire. Úgy látszik hiba volt.

Olvasói kérdésekre akart csak válaszolni a Coinbase CEO-ja

Armstrong a Twitteren vasárnap este megjelentetett tweetjében szeretett volna pár fontos olvasói kérdésre válaszolni. Azonban a DigiByte közösség széttrollkodta az eseményt.

A Coinbase CEO-ja az alábbi üzenetet tette ki a Twitterre.

“Szeretnétek többet megtudni rólam itt a Twitteren? Kérdéseitek vannak? Szívesen csinálok egy élő kérdezz-feleleket ahol a legtöbbeket érdeklő – nemtroll – kérdésekre válaszolok.”

Armstrong előre elmondta, hogy arról nem számolhat be, milyen érméket listáznak vagy terveznek listázni a Coinbasen a jövőben. Erre vonatkozóan ugyanis szigorú szabályokat kell betartaniuk, hogy elkerüljék a bennfentes kereskedés gyanúját.

És akkor jöttek a digibyteosok…

Néhány kérdés után a DigiByte (DGB) altcoin egyik marketinges beállítottságú követője meglátta a PR lehetőséget a helyzetben és le is csapott rá. Armstrong tweetjére reagálva elkezdte listázni, hogy miért is lenne jó, ha a DGB coin minél előbb listázásra kerülne a Coinbasen. A tweetet pedig az egész DigiByte közösség megláthatta, mert egymás után érkeztek a válaszok és érvek miért is kéne felvenni a Coinbasenek a DigiByteot a kereskedett eszközök közé – mindannak ellenére, hogy Armstrong előre szólt erről a témáról nem szeretne beszélni.

Brian Armstrong pedig nem vette jó néven, hogy elterelik a beszélgetés irányát. Kifejezetten zavarta a Digibyteosok lelkesedése, egészen odáig ment, hogy szerinte, csak botokból és csalókból áll valójában az egész csapat, akik kommentelnek.

“Csak szerettem volna válaszolni pár fontos kérdésre – erre a DigiByte közösség széttrollkodta az eseményt – írta ki végül a Twitterre a Coinbase CEO-ja.”

Az egyik DigiByte támogató, Luke DGB egy rövid videóban magyarázta el udvariasan, hogy valójában nem csak botokból és csalókból áll a közösség és hogy rosszul esett nekik ez a degradáló bánásmód. Mindössze annyiról volt szó szerinte, hogy a közösség nagyon szeretné tudni, mi kell hozzá, hogy a Coinbasere is felkerüljön a kedvenc altcoinjuk. Hiszen ahogy Luke is utalt rá, a DGB teljesíti a listázáshoz szükséges szabályokat.

Végül Armstrong lezárta a kérdezz-feleleket és nem kommentálta a később megjelenő számos, érzelmi töltetű DigiByteos kommentet.

A digibyteosok kommentözöne mellett persze akadt pár értelmes hozzászólás is, például hogy mikor nő ki a haja, vagy mit szólt akkor, mikor az apja a Holdra lépett.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük