Ébredeznek a bálnák egy csendes év után, széttépik a Metacade-t

2022 kemény év volt a kriptoszektorban. A kriptobálnák várták a medvepiac okozta bizonytalanság elmúlását, miközben új piaci stratégiákkal készültek. A 2023-as év azonban már ígéretesebbnek tűnik, és ahogy visszapattantunk az aljról, úgy kezdenek ébredezni a kriptobálnák is. Máris egy izgalmas új projektre ugranak rá, ami a Metacade kriptoprojekt.

A Metacade a GameFi forradalom középpontjába pozícionálja magát, és már többször került a címlapokra a kripto-híroldalakon. A Metacade csapata által a fehér könyvben lefektetett részletes tervekre reagálva a projekt iránt hatalmas az érdeklődés, és ez a tokenjének az előértékesítési számain is meglátszott. Mindössze 16 hét alatt 10,4 millió dollárt gyűjtött össze a csapat, és a lassulásnak nyoma sincs.

A Metacade a Web3 technológiára építve sok új játékost vonz

A GameFi a Web3 innovatív ágazata, amely a blokklánc technológia által elérhető pénzügyi előnyöket a gamerek világába is bevezeti. Ennek köszönhetően az olyan projektek, mint a Metacade, amelyek átfogó és magával ragadó platformot biztosítanak a játékosok számára, a decentralizált pénzügyekből (DeFi) származó funkciók alkalmazásával új bevételi csatornákat is képesek teremteni.

Ennek eredményeképpen a Metacade lehetővé teszi a játékosok számára, hogy új bevételi forrásokat találjanak a játékokból. Ez kétségtelenül jelentős adoptációt hoz majd, amint a mainstream iparág is felismeri a kínált előnyöket. Ez viszont csak az egyik ok, amiért a kriptobálnák olyan nagy érdeklődést mutatnak a projekt iránt.

A GameFi olyan nagy potenciált rejt magában, hogy a Crypto.com kriptotőzsde kutatása szerint a blokkláncjáték szegmens 2025-re akár 50 milliárd dollárt is érhet. Ez akár tízszeres növekedési potenciált is jelenthet összehasonlítva a hagyományos szerencsejáték szegmenssel.

Ez a növekedési potenciál csak az egyik oka annak, hogy a befektetők különösen várják a Metacade indulását. A Metacade csapata által felvázolt tervek világossá teszik, hogy a Metacade stratégiája alapján reálisan a GameFi központjává válhat. Olyan kiterjedt és magával ragadó játékélményt nyújt, amely a több mint 3 milliárd játékos igen széles körét meg tudja szólítani, és a Metacade nagyon gyorsan hatalmas szeletet hasíthat ki a piacból.

Elérheti az Az MCADE az 1 dollárt 2023-ban?

Az MCADE token kulcsfontosságú szerepet tölt be a Metacade ökoszisztéma alapvető funkciói szempontjából. Így várhatóan a platform felhasználói számának növekedésével az MCADE árfolyamára is meredek felfelé indul majd meg.

Egy másik kulcsfontosságú tényező, hogy mennyire befektetőbarát az MCADE token kialakítása. A token teljes kínálata mindössze 2 milliárd token. Emellett staking lehetőségekkel is büszkélkedhet, ami azt jelenti, hogy a token birtokosai passzív jövedelemhez is hozzájutnak a tokenek birtoklásával.

Ezek a tényezők, valamint az új technikai verziók az agresszív marketingtervvel párosulva mind 2023 folyamán lépnek működésbe. Ez alapján sokan úgy spekulálnak, hogy az év végére a token árfolyama valószínűleg eléri az 1 dollárt is. A token alacsony kínálata miatt ez azt jelenti, hogy ehhez mindössze 2 milliárd dolláros piaci kapitalizációra lenne szükség, amit korábban már sok projektnek sikerült elég hamar elérni.

Metacade

Mi az a Metacade?

A Metacade a gamerek világát kívánja átalakítani, lehetővé téve számukra, hogy kedvenc időtöltésük közepette jövedelemre tegyenek szert, a világ legnagyobb play-to-earn játékplatformjának a megépítésével. A csapat a projektet expanzív módon közelíti meg, hogy maximalizálják a projekt teljes megszólítható piacát. Azzal, hogy különböző játékstílusok is bekerülhetnek a jutalmazási rendszerükbe, és a legnagyobb játéklistát kínálják, a Metacade hatalmas sikert ígér.

Mindez azt jelenti, hogy a Metacade hamar sok játékost tud majd bevonzani, ahogy a technikai frissítések élesednek, és a projekt ismertsége a mainstream területen is növekszik majd. Ez hatalmas felhasználói bázist biztosíthat a Metacade számára, és így mindenkinek szüksége lesz majd a MCADE tokenekre. Éppen ezért próbálják most a kriptobálnák kétségbeesetten felvásárolni az összes tokent.

Hogyan működik az MCADE?

A MCADE utility tokenként az ökoszisztéma pénznemeként szolgál, amelyet különféle értékcserére, valamint a jutalmazási rendszer működtetésére használnak. A token által biztosított magas szintű hasznosság, valamint a korlátozott kínálat azt jelenti, hogy a vásárlói nyomás növekedni fog, ahogy az új felhasználók csatlakoznak majd a platformhoz.

A token irányítási jogokat is biztosít a birtokosainak, kiterjesztve azt a Metagrants programra, amely jó értékeléseket kapott az elemzőktől. A program lehetővé teszi a játékfejlesztők számára, hogy bemutassák ötleteiket a Metacade közösségnek, az MCADE tulajdonosok pedig szavazhatnak arról, hogy mely játékötletek kapjanak támogatást. Ez biztosítja majd, hogy csakis a játékosok által támogatott, kiváló minőségű játékok jelenjenek meg a platformon az erős felhasználói elkötelezettség és növekedés mellett.

A Metacade egy ritka lehetőség

Ennyi potenciállal egyértelmű, hogy a Metacade token előértékesítés iránt miért volt ilyen hatalmas érdeklődés a kriptohírekben és a kriptobálnák részéről is. Mivel az előretekintő befektetők továbbra is nagy lendületet adnak a projektnek, egyre valószínűbbnek tűnik, hogy az előértékesítés során elérhető tokenek rövid időn belül el fog fogynak, éppen ezért az érdeklődőknek érdemes minél hamarabb bevásárolniuk.

A Metacade tokenjeinek előértékesítésben itt vehetsz részt.

***Figyelem! Fenti írásunk egy támogatott vendégtartalom. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***