Eddig tartott John McAfee titkoscoin terve: otthagyta a Ghostot

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Néhány héttel ezelőtt még minden közösségi média platformon izgatott előzetesekkel reklámozták a $GHOST privacy coint és az arra épülő, az adatvédelmet mindenek elé helyező Ghost ökoszisztémát. Mindezek ellenére John McAfee most, úgy tűnik, hivatalosan és véglegesen otthagyta projektjét, miután alapvető kérdésekben nem tudott dűlőre jutni a fejlesztőcsapatával.

Szellemprojektté vált a Ghost – legalábbis McAfeenek

John McAfeenek volt már néhány őrült kalandja és véleménye (most is éppen körözi az amerikai adóhatóság), így vele kapcsolatban már egészen kevés olyan hír van, amit meghallva az ember igazán meglepődne. Most azonban szinte még mi is elcsodálkoztunk bejelentésén: a néhány hete még nagyban promózott új Ghost projektet ugyanis McAfee véglegesen feladta.

McAfee mindezt ráadásul tipikusan mcafeesen közölte egy egészen drámai hangvételű tweet keretében. „Feladom a $Ghost projektet. A menedzsment képtelen a projektet sikerre vinni. Minden kétséget kizáróan el fog bukni. Próbáltam elmagyarázni az alapvető elveket a menedzsmentnek, de a szavaim süket fülekre találtak. Bocsánat azoknak, akiket félrevezettem. Sajnálom,” írta a közösségi média oldalára.

Magának a projektnek, ami eddig Ghost by McAfee néven futott, ezzel azonban nincs még vége: továbbra is él és virul, a fejlesztőcsapat pedig rendületlenül dolgozik az induláson. Azért ők sem hagyták szó nélkül McAfee drámai távozását, és Mediumom osztottak meg egy rövid, de azért annál csattanósabb bejegyzést a történtekkel kapcsolatban.

John McAfee egy tech úttörő, egy nagyon jófej ember, és egy elszabadult ágyúgolyó. Ahogy azt a legtöbben valószínűleg tudjátok, ma John random módon visszavonta a támogatását a Ghosttól – akármit is jelentsen ez”, kezdték a bejegyzésüket a Ghostosok.

A bejegyzésükben azt is hozzátették, hogy hamarosan el fogják hagyni a „by McAfee”-t a nevükből, illetve hogy ez a napi szintű működésükre nem lesz nagy hatással, McAfee ugyanis sem ezekben, sem a technológia építésében nem vett részt eddig sem. Céljaik változatlanok maradnak: egy olyan ökoszisztéma és titkoscoin kiépítése, ahol az adatvédelem mindenek felett áll.

A $Ghost árfolyama azért megsínylette a McAfee-val való szakítást: a bejelentést követően több mint 50%-os zuhanást produkált, így a korábbi 70 centes szintjéről egészen 27 centig esett.

Eddig tartott John McAfee titkoscoin terve: otthagyta a Ghostot
Forrás: coingecko.com
Kövess minket Facebook, Instagram és Twitter oldalainkon, hogy mindenről percre pontosan értesülj.😉

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.