Egy vállalatnál október óta 880 millió SHIB tokent égettek el

A Bigger Entertainment csapata vasárnap élőben közvetítette a YouTube csatornáján ahogyan 239 600 144 SHIB tokent égettek el. Az eljárás során a nagy mennyiségű tokent egy halott címre küldték, így végleg kivonva azokat a forgalomból. Ezzel együtt október óta a vállalat 880 millió SHIB tokent semmisített meg.

A cég még októberben kezdte el a nagy Shiba Inu tokennek az égetését az alapító, Steven Cooper szerint. A Bigger Entertainment NFT-ket, árucikkeket és eseményekre szóló jegyeket ad el kriptóért cserébe, annak érdekében, hogy minél több mémérmét tudjanak megsemmisíteni. Emellett a felhasználók zenét is hallgathatnak a projekt weboldalán, ezzel is segítve a vállalat munkáját.

Az idei utolsó égetésre december 26-án került sor. Az eseményt élőben közvetítették, amely során 239 600 144 SHIB tokent égettek el, vagy küldtek egy használaton kívüli címre, ahonnan ezeket az érméket nem lehet kivenni, vagy elkölteni. Ez a mennyiség 9 183 amerikai dollárnak felelt meg.

Kezdetben Cooper egymilliárd érme elégetésében reménykedett, ezért több tweetben is arra buzdította a SHIB közösségét, hogy fejenként 5 dollárral támogassák a törekvését. A kezdeményezése nem volt nagy hatással az emberekre, és a remélt mennyiséget nem sikerült elérni. Október óta összesen 880 983 100 Shiba Inu tokent égetett el, ami 33 741 dollárt ért.

Nemrég Steven Cooper azt nyilatkozta, hogy az elkövetkezendő 60 nap során a SHIB égetési aránya meg fog duplázódni. Szerinte a folyamatban lévő projekt még csak most kezdte el feltárni a mémérmék égetésének új lehetőségeit.