Erre a két érmére van szükséged csak a 10x-hez?

A gyenge 2022-es évet követően idén rengeteg kriptóval lehetett egészen döbbenetes hozamot elérni. Az utat a BTC törte, amit a számos altcoin követett, így akik még a tavaly decemberi mélypont idején vásároltak, azok mostanra 100 százaléknál nagyobb hozamot tudtak realizálni.

A szektor jelenleg egy konszolidációs időszak küszöbén áll, ezért érdemes lehet olyan low cap kriptókba befektetni, amelyek értéke hamarosan a sokszorosukra emelkedhet.

Amennyiben így teszel nem csupán a portfóliódat diverzifikálhatod, hanem egyúttal minimális befektetéssel esélyt adsz az 1000 százaléknál is magasabb profitnak.

Jelenleg két olyan altcoin érhető el, melyek különleges felépítésüknek köszönhetően 2024 legsikeresebb kriptói lehetnek.

4.6 millió dollár felett a Bitcoin Minetrix előértékesítése

A Bitcoin Minetrix natív érméje, a BTCMTX segítségével a befektetők biztonságosan élvezhetik a felhőalapú bányászat minden előnyét. A felhasználóbarát ökoszisztéma segítségével egyszerűen lehet hozzájutni kiemelkedő mennyiségű BTC jutalomhoz.

Jelenleg a bitcoin bányászata annyira magas költségekkel jár, hogy azt szinte kizárólag intézményi szereplők engedhetik meg maguknak. Azonban a Bitcoin Minetrix segítségével te is részesülhetsz a BTC jutalmakból milliós kiadások nélkül.

A Bitcoin Minetrix sikerének egyik oka, hogy a készítők a transzparenciát és a megbízhatóságot tartották szem előtt az ökoszisztéma létrehozásakor. Ennek köszönhetően a projekt képes lehet visszaállítani a felhőalapú bányászat csorbát szenvedett hírnevét.

A felhasználók ugyanis másodpercek alatt hozzá tudnak majd jutni az eredeti befektetésükhöz, illetve az elért jutalmakhoz. Ráadásul mindezt egy mobilalkalmazáson keresztül, ami közvetlenül a listázás után elérhetővé fog válni.

A Bitcoin Minetrix működésének lényege, hogy az ERC-20 BTCMTX tokenek lekőtése után kreditekben fogsz részesülni. Ezeknek nincs mód az eladására, kizárólag elégetni lehet azokat. Amennyiben így teszel, felhőalapú bányászati teljesítmény kerül jóváírásra a számládon, aminek arányában részesülhetsz a frissen kibányászott BTC-ből.

Ennek a megoldásnak hála az eredetileg lekötött BTCMTX bármikor elérhető lesz. Továbbá a blokklánc-technológia miatt a folyamat minden lépését ellenőrizni tudod majd.

A csapat tervei szerint a listázást követően folyamatosan növekedni fog a fejlesztők számát, továbbá a bányászati partnerek köre is bővülni fog. A felsoroltak mellett pedig elérhetővé fog válni PC-re, illetve iOS-re és Androidra a Bitcoin Minetrix alkalmazása is.

Utóbbi segítségével nem csupán az elért profit mennyiségét tudod ellenőrizni, hanem egyúttal fel is tudod azt venni, illetve a kreditégetésre is sort keríthetsz.

Az előértékesítés üteme fantasztikus tempóban halad előre, ezért akár már napokon belül teljesülhet az 5 millió dolláros bevételi szint.

Ha kedvet kaptál a Bitcoin Minetrixhez, a csatlakozáshoz számos kriptó mellett bankkártyával is lehetőség van. Ennek köszönheteőn a vásárlást a magyar nyelvű honlapon keresztül másodpercek alatt el fogod tudni végezni.

Megnézem a Bitcoin Minetrix oldalát

A 3 legnagyobb szektort egyesíti a Meme Kombat

A Bitcoin Minetrix mellett érdemes még megfontolni befektetésre a Meme Kombatot. Az MK altcoinok segítségével a befektetőknek lehetőségük nyílik aktív és passzív módon egyaránt bevételhez jutni.

Közvetlenül az MK listázása után megkezdődik a Meme Kombat első évada. Ebben 11 különböző mém token kabala méri majd össze erejét, izgalmas és véletlenszerű csaták során.

Később, a harcok második évadában nem kizárólag az elérhető harcosok száma lesz nagyobb, hanem több csatázási lehetőség közül is lehet majd választani.

memekombat-fooldal

A harcokra fogadásokat lehet majd kötni, amivel további MK szerezhető majd meg. Érdemes azonban szem előtt tartani, hogy ez a lehetőség kizárólag azok számára elérhető, akik az MK stakelése mellett döntöttek.

Utóbbi lehetőség egyik különlegessége, hogy a stakelési jutalmakat off-chain lehet felvenni. Ez azt jelenti, hogy amennyiben a jutalom egy részét fogadásra használod, abban az esetben nincs szükséged semmilyen hálózati díj megfizetésére.

Természetesen az MK vásárlása és eladása továbbra is on-chain történik, így a tranzakciók transzparenciája, gyorsasága és megbízhatósága garantált.

A csapat tervei szerint január elején elérhetővé fog válna az MK több centralizált és decentralizált kriptotőzsdén is. Ennek fényében a potenciális befektetők számára minimális idő maradt a vásárlásra, illetve akik már vásároltak, azok hamarosan élvezhetik az ökoszisztéma minden előnyét.

Vásárolni ETH, USDT illetve BNB használatával van lehetőséged a projekt magyar nyelvű weboldalán keresztül.

Megnézem a Meme Kombat oldalát

Ez is érdekelhet:

**Figyelem! Fenti írásunk egy vendégtartalom, és nem minősül befektetési tanácsnak. A BitcoinBázis szerkesztősége nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját a kriptovaluta, CFD, token, kriptokaszinó, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj és játssz felelősségteljesen.**