Elstartolt a Million Doge Disco: 1 millió DOGE-t nyerhetünk

Ma elstartolt a „Million Doge Dicso” esemény. A házigazdák „világbékével”, DOGE és NFT nyereményjátékkal, no meg persze egy igazi kripto banzájjal várják a résztvevőket.

Aranyeső helyett Dogecoin, és Shiba Inuk a nappalinkban – ez vár ránk, ha csatlakozunk az eseményhez. Az összeröffenés a Blockv blokklánc-alapú fejlesztői platformmal kötött partnerségnek köszönhetően kerül megrendezésre. Nem kell mást tennünk, csak regisztrálnunk a felületre, és egy táncos banzáj, avagy egy kibővített virtuális valóságba csöppenünk, ahol okostelefonjainkon keresztül kapcsolatba léphetünk a DOGE rajongókkal. Sőt mi több, a szerencsések nem helyettesíthető tokenekkel (NFT), valamint egymillió dogecoinnal is gazdagodhatnak. Ki tudna erre nemet mondani?!

Hihetetlen DOGE közösség

A pszichedelikus projekt mögött egyébként a kanadai elnök féltestévre, Kyle Kemper áll. Elmondása szerint ugyanakkor mindez sokkal többről szól, mint pénzről és banzájról. Kemper ugyanis, aki nem mellesleg a Swiss Key kriptotárca alapítója, nemrégiben elmondta a Decrypt-nek, hogy a végső cél a „világbéke” megteremtése, amihez természetesen nélkülözhetetlen a harmadik legnagyobb piaci értékű kriptovaluta.

„Hiszek a közösség erejében és tényben, hogy mindez a mókán és mémeken alapszik” – mondta, miközben éppen csak lazán egy túlméretezett napszemüveget és tigrismintás vállpárnát öltött magára. No de viccet félretéve, Kemper valóban úgy véli, hogy a Dogecoin közössége más, mint a többi.

Ez nem egy őrült törzs, mint néhány más coin, és nem is annyira a pénzkeresésről szól. – tette hozzá – Ez valójában az ajándékozásban és a vicces dolgokban gyökerezik.”

A DOGE egyébként már listázva van a legtöbb kriptotőzsdén, beleértve a Coinbase-t is, így bárki gondtalanul beraktározhat belőle. Az esemény során viszont lehetőségünk nyílik arra, hogy ingyen dogecoinhoz jussunk Gary Lachance, az esemény társalapítója jóvoltából.

“A DOGE közösség ereje hihetetlen.állítja Lachance – Egy óriási globális pártot fogunk alapítani a béke világnapján. És ez csak a kezdet.”

Az esemény várhatóan szeptember 21-ig fog tartani. Így aztán mindenkinek elegendő idő áll rendelkezésére ahhoz, hogy kipróbálja szerencséjét, csatlakozzon a DOGE közösséghez, és részt vegyen a „világbéke” megteremtésében.

Kedves Olvasó! Érdekes chartok, hasznos mémek, vicces befektetési ötletek, vagy fordítva? A BitcoinBázis Telegram-csatornáját a cikkmegosztáson túl egyedi tartalmakkal is bővítjük. Gyere, nézz be te is! Minden poszt alatt lehet kommentálni, kérdezni, panaszkodni, kritizálni. A csatorna címe: http://t.me/bitconbazishirek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük