Ethereum árfolyam előrejelzés – Irány a 2000 dollár?

Úgy néz ki az Ethereum gyengülése a végéhez közelít, legalábbis az elmúlt napok árváltozása alapján erre lehet következtetni. A legnagyobb ellenállásba az érme 1546 dollárnál ütközött, amit később sikeresen át is tört. Ezt követően okkal gondolhatjuk, hogy 1650-ig viszonylag egyenesen sávban fog majd erősödni az árfolyam. Ezen a szinten valószínűleg a korábbinál nagyobb ellenállás lesz, ahol a befektetői bizalmon túl a „merge” és a Google Blockchain használhatósága is próbára lesz téve. Azonban, ha a mostani szint csupán átmeneti, könnyen lehet, hogy az újdonsült lendület csak egy újabb bikacsapda volt, és egészen 1410 dollárig szakadhat az ETH.

Alábbi írásunkban megvizsgáljuk mit tartogat az Ethereum számára a kriptopiac az elkövetkezendő időszakban, illetve bemutatunk egy izgalmas, új eszközt, aminek a segítségével a profikat megszégyenítő elemzéseket végezhetünk majd el.

A Google bemutatja a Cloude-Based Blockchain Node Service-t

A Google néhány napja bejelentette, hogy létrehoz az Ethereum számára egy felhőalapú node engine-t. Az ETH fejlesztői szerint a Google Cloud Blockchain Node Engine használatával ki lehet váltani az eddig használt node műveletek. Lényegében ez azt jelenti, hogy a Google feladata lesz a node-ok felügyelete, így a teljes Ethereum hálózat gyorsabban és megbízhatóbban fog működni.

Érdemes szem előtt tartani, hogy a blokklánc nemrég ált át a proof-of-stake (PoS) protokollra a „merge” keretein belül, ami számos új felhasználási módot tesz lehetővé, (például az Ethereum égetést) a hálózat számára. Az eddigi validálási gyakorlatot felváltotta a Stakelés, ami hosszú távon egészen biztosan át fogja alakítani az Ethereum kereslet-kínálat dinamikáját.

A bányászat gyakorlata általánosságba véve egy inflációs folyamatot generál, mivel az érmék száma az idő előrehaladtával folyamatosan gyarapszik. Ezzel szemben a Stakelés legnagyobb előnye, hogy deflációs nyomást fejt ki. Ahogy egyre több befektető vásárol ETH-t, az elérhető érmék száma nem fog növekedni, am hosszú távon pozitív árfolyamváltozást fog okozni.

A jelenséget már több szakértői oldal is felhívta a figyelmet, például a kripto analízissel foglalkozó Santiment. Elemzésük szerint az elmúlt időszakban az Ethereum hálózatának kiugróan megnőtt az aktivitása. A jelentés szerint október első felében megnőtt az Ethereum hálózatán az új címek száma, ami összefüggésben lehet a korábbi „merge”-el. Vagyis úgy tűnik, a merge-nek nem azonnali, hanem hosszú távú hatása lesz, amit maguk a fejlesztők is jeleztek.

Node

Okkal merülhet fel a kérdés, hogy mi az a node. A node egy olyan blokklánc szoftvert futtató számítógép, ami az érmék ellenőrzését végzi a tranzakciók során. A Google nyitottsága a technológia iránt azt bizonyítja, hogy a legnagyobb cégek is készek komoly összegeket fektetni kriptopénzekbe és Web3 projektekbe. A jelenlegi információk szerint a Google Blockchain Node Service az indulást követően kizárólag az Ethereum node-okat fogja futtatni, ami a hálózat és az árfolyam számára egyaránt előnyös lesz.

Mindent összevetve a jelenlegi bikafutam úgy néz ki csupán a kezdet lesz, és hamarosan sokkal nagyobb mértékű erősödésre számíthatunk. Akik már régebb óta csatlakoztak az Ethereum befektetői táborához, azok megterhelő időszakon mentek keresztül az elmúlt néhány hónapban. Ha a makrogazdasági folyamatok is hasonló irányt vesznek fel, abban az esetben az Ethereum árfolyama is vissza fog találni a 2000 dolláros szintre.

Dash 2 Trade – profi analízis kedvező áron

Ahogy az Ethereum példája mutatja, egy kriptoérme árát számos, akár egymástól teljesen független tényezők is befolyásolhatják. Ezeknek a követése és elemzése nem könnyű dolog, ráadásul, ha valami felett elsiklik a figyelmünk, könnyen pórul járhatunk. Többek között ilyen helyzetekre kínál megoldást a Dash 2 Trade.

A hamarosan lezáruló második előértékesítési szakasz során több, mint 3,5 millió dollár gyűlt össze, mindössze néhány hét leforgása alatt. A pozitív befektetői hangulat nem véletlen, mivel a kriptopiacon keresve se lehetne találni hasonló szolgáltatást.

dash 2 trade második előértékesítési szakasz

A felhasználóknak például a rendelkezésére áll egy előértékesítés-elemző eszköz. Ennek a használatával az előértékesítési szakaszban lévő érméket lehet 12 különböző mérőszám segítségével megvizsgálni. A végeredmény, ezeknek a mérőszámoknak az összesített pontjaként jelenik meg, amivel egy pillanat alatt eldönthetővé válik mibe érdemes, és mibe nem érdemes befektetni.

Természetesen ez nem az egyetlen eszköz, amit a befektetők kaphatnak a platformba fektetett bizalmukért cserébe. A kínált szolgáltatások szerves részei lesznek a szignálok is, amiknek a segítségével könnyedén eldönthetjük mikor és milyen érmét érdemes venni. A szignál egy rövid üzenet, amiből megtudhatjuk milyen érmét vásároljunk, milyen irányú árváltozás várható, mikor adjuk el és milyen szintre állítsuk be a stop-losst. További izgalmas funkció lesz a 2024-től bevezetésre kerülő auto-trade robot. Ahogy a nevéből sejteni lehet, a segítségével automatikusan végezhetőek el a kereskedések, amivel számottevő mértékben megnövelhetjük sikeres kereskedéseink esélyét.

Szemben más – sokkal szűkösebb kínálattal rendelkező – szolgáltatókkal, a Dash 2 Trade projekt teljesen transzparens. Azon túl, hogy a fejlesztők kiléte nem titok, számos független validáló szervezet is betekintést nyert a színfalak mögé. A Solidproof mellett a Coinsniper csapata is átvizsgálta és teljesen biztonságosnak minősítette az érmét.

D2T token vásárlása

Mire számíthatunk a Dash 2 Trade-től a közeljövőben?

Ahogy említettük, a projekt az második előértékesítési szakaszát fogja hamarosan zárni, ezt követően pedig további 7 szakasz következik. Hasonlóan más előértékesítésekhez, a Dash 2 Trade esetében is lépcsőzetesen fog emelkedni az érme ára. Az utolsó szakaszban a mostani értéknél 32%-kal magasabb áron lesz lehetőség a vásárlásra. Ez azt jelenti, hogy ha most csatlakozunk, könnyedén szert tehetünk tetemes profitra viszonylag alacsony kockázat vállalásával.

dash 2 trade és a kripto medvepiac

Hivatalos információ egyelőre nem áll rendelkezésünkre, azt azonban tudni lehet, hogy a Dash 2 Trade csapata több tőzsdével is aktívan tárgyal a jegyzéssel kapcsolatban. Pontos információt egyelőre nem lehet tudni, viszont amennyiben a csapat tervei szerint alakul minden, úgy a héten erről a titokról is le fog hullani a lepel.

Általánosságban elmondható, hogy egy sikeres előértékesítés megalapozza a későbbi sikereket. A TAMA érme, szintén rövid idő alatt tett szert nagy népszerűségre, ami a jegyzést követően látszódott is az árfolyamon.

Ha ezt összevetjük azzal, hogy a Dash 2 Trade által létrehozott platform segítségével profi elemzéseket tudunk elvégezni, akkor a határ a csillagos ég.

A befektetők a projekt előrehaladtával eldönthetik, hogy az általuk vásárolt tokeneket értékesítik, vagy a platformon havi előfizetésre váltják. Legyen bármi is a végső döntés, a Dash 2 Trade elemzők, és befektetők számára is ideális választás.

D2T token vásárlása

Ezeket olvastad már?