Mindenki erről a filléres kriptoról beszél – Calvaria a legújabb nagy durranás

A Calvaria P2E harci kártyajáték RIA tokenjét úgy viszik a befektetők, mint a cukrot. A jelenleg is zajló előértékesítés kezdete óta a csapat már 500.000 dollárt gyűjtött össze, mindössze egy hét alatt.

Az alacsony token kínálattal rendelkező kriptovaluták vonzó opciók lehetnek a befektetők számára. Szakértők úgy vélik, hogy minél kisebb a kínálat, az idő előrehaladtával annál kevesebb lesz az adott kriptovalutából, ami értéknövekedéshez vezethet.

A Calvaria a jelenleg legkelendőbb kripto projekt, amibe érdemes befektetni, ha a legjobb alacsony kínálatú kriptovalutát keresed. A Calvaria natív tokenje a RIA, amelynek teljes kínálata 1 milliárd. Ez az ERC-20 token táplálja a Calvaria ökoszisztémát, amely a játssz, hogy nyerj modellre épül.

Most érdemes befektetni, ha kis ráfordítással nagy haszonra szeretnél szert tenni.

Ha most csatlakozol a projekthez, akkor akár 366%-os hozamhoz is juthatsz!

A Calvaria virtuális világ számos játékkal várja a felhasználókat, amelyek többsége harci kártyajátékokból áll. Minden kártyának és karakternek megvannak a maga erősségei, amelyeket más játékosok legyőzésére használnak fel.

A játékosok nemcsak RIA tokeneket kapnak a megnyert csatákért, hanem valamennyi játékkártya egy NFT is. A felhasználók szabadon kereskedhetnek ezekkel az NFT kártyákkal a Calvaria piactéren.

RIA token vásárlása

Az előértékesítés

A RIA, a játék natív tokenje az előértékesítés 1. szakaszában 0,010 USD-ba került, majd az ár a 2. szakaszban 0,015 USD-ra emelkedett. Az előértékesítés utolsó szakaszában az ár 0,055 USD (1 USDT = 66,67 USD RIA) lesz. Azok, akik még az előértékesítés legelején fektettek be, igazán nagy haszonra tehetnek szert, 550%-os növekedéssel.

De ha most akarsz csatlakozni, akkor is megéri, hiszen még mindig 367%-os nyereséget érhetsz el, ha ez előértékesítés kezdeti szakaszaiban fektetsz be. Az előértékesítés a héten belépett a 3. szakaszba, és a token ára jelenleg 0,0200 USD.

A Calvaria csapata az előértékesítéssel 9,75 millió USD-t kíván összegyűjteni. A fejlesztők egy olyan megbízható projektet akartak létrehozni, amely összekapcsolja a „valós világot” és a kriptovaluták világát.

RIA – Calvaria natív tokenje

A RIA a Calvaria natív tokenje, egy ERC-20 token. Ez az egyik leggyorsabban bővülő kriptovaluta token 2022-ben, és szerves része a Calvaria ökoszisztémájának. A játékon belül a RIA felhasználható kártyák szintre emelésére és NFT tokenekkel való kereskedésre, amelyek játékon belüli erőforrások, például frissítések vagy speciális kártyák vásárlására használhatók.

RIA token vásárlása

Miről szól a Calvaria játék?

A tervek szerint a Calvaria mobilon is elérhető lesz majd, egyszerűsítve a hozzáférést azoknak, akik nem használnak kriptot.

A Calvaria: Duels of Eternity kártya kripto játékban a felhasználók taktikai NFT kártyapaklikat építenek és harcba szállnak a többi játékossal.

A játékot olyan módon alakították ki, hogy minden felhasználó tulajdonolhatja a játékon belüli erőforrásokat. Ezeket vagy a játékban való részvétellel, vagy az ökoszisztémába való befektetéssel szerezhetik meg. Mindezt a blokklánc technológia teszi lehetővé azzal, hogy a játékosok számára tényleges digitális tulajdonjogot biztosítanak.

A projekt magában foglal egy DAO irányítási rendszert is, amely egyfajta tekintéllyel ruházza fel a közösség tagjait, egy P2E piacot a játékon belüli NFT eszközökkel való kereskedéshez, valamint egy ösztöndíjprogramot, amely biztosítja, hogy egyetlen potenciális játékost se utasítsanak el pénzhiány miatt.

Miért a RIA a legjobb befektetés a számodra?

Noha a Calvaria még gyerekcipőben jár és a kripto tér egyik legújabb szereplője, máris nagy figyelmet kelt a kripto közösségben, mivel a befektetői kedv nagy a RIA token iránt. És hogy miért a Calvaria a legjobb befektetés most számodra? A játék belső tranzakciói a Polygon ETH Layer 2 protokollon futnak, így biztosítva, hogy a játékmenet zökkenőmentes legyen és hogy a drága és hosszadalmas tranzakciók ne lassítsák le.

Mivel a Calvaria a kripto világában otthonosan mozgó játékosok mellett a hagyományos játékosokat is el akarja érni, a felhasználóknak nem kell csatlakoztatniuk kriptovaluta pénztárcájukat, hogy játszhassanak. Ennek köszönhetően a Calvaria széles körben elterjedhet, mivel nem korlátozódik kizárólag a kripto befektetőkre.

calvaria kartyajáték

A játékosok egyéni játékstratégiákat alakíthatnak ki és alkalmazhatnak az ellenfelek legyőzésére. Ezen kívül vásárolhatnak frissítéseket is a játékon belül, vagy különféle módokon nyerhetik meg azokat.

A felhasználók tokeneket szerezhetnek, ha legyőzik ellenfeleiket a PVP csatákban.

Gyakorlatilag az összes erőforrás, beleértve a paklikat, a speciális kártyákat és a frissítéseket is, a játékosok tulajdonában vannak. Ez feljogosítja a felhasználókat arra, hogy ezeket más felek által kifejlesztett különféle decentralizált alkalmazásokban használják, valamint, hogy tovább adhatják azokat másodlagos piacokon.

Az egyedi és korlátozott Calavaria NFT-k birtoklásával a közösség részévé válsz, amely rendkívüli előnyökkel jár. Például korai hozzáférésed lesz a Calvaria: Duels of Eternity univerzum összes játékához, exkluzív videó konferenciákon vehetsz részt, ahol közvetlenül felteheted a kérdéseidet a Calvaria: Duels of Eternity csapatának, és javaslatokat tehetsz a projekt fejlesztésére.

calvaria kriptojatek

Exkluzív versenyek magasabb nyereményalappal, amelyek kizárólag a Calvaria NFT tulajdonosok számára érhetők el. Rendszeres nyereménysorsolásokon vehetsz rész, és fantasztikus nyeremények üthetik a markodat. Ingyenes hozzáférésed lesz a tulajdonosi NFT kártyákhoz, amelyek társtulajdonossá tesznek.

RIA token vásárlása

Dash 2 Trade

Ha már az előértékesített kriptókról írtunk, említsük meg a Dash 2 Trade-et is. A héten átlépték a 3,5 millió dolláros mérföldkövet, ami egy újabb jel arra, hogy egy nagyon jó potenciállal rendelkező tokenről van szól.

A Dash 2 Trade a “Bloomberg crypto termináljaként” jellemzi önmagát. Amennyiben érdekel a projekt jobban, úgy ezekben a cikkekben átfogóbban is megismerheted.