Ez a 3 AI projekt forradalmasíthatja a kriptoszektort

A világunkat jelentős mértékben fogja átformálni a mesterséges intelligencia (MI) rohamos terjedése. Ez a folyamat pedig jelentős hatást gyakorol a Web3, a kriptokereskedések és a mémek izgalmas világára egyaránt.

Írásunkban összeszedtük azt a három MI-projektet, melyekhez még mások előtt, az előrtékesítés korai szakaszában csatlakozhatsz.

Ha érdekel, hogy mit tartogat a kriptoszektor számára az MI, vagy csak egy új projektet keresel, amivel jelentős haszonra tudsz szert tenni, esetleg elveszve érzed magad a Web3 világában, akkor cikkünk neked szól.

Tarts velünk, és ismerd meg alaposabban a blokklánc-technológia és az MI nászából születő legjobb projekteket.

Launchpad XYZ (LPX)

A Launchpad XYZ elsősorban azoknak a befektetőknek lehet ideális választás, akik gyakran érzik elveszve magukat a kriptovilágban.

A kriptoszektor szinte felfoghatatlan tempóban fejlődik és változik. Éppen ezért gyakori jelenség, hogy a legjobb projektekről már csak akkor hallasz, amikor azoknak az árfolyama a sokszorosára emelkedett.

A Launchpad XYZ lehetővé teszi azt, hogy a teljes Web3-at egyetlen platformon keresztül igénybe tudd venni. Más szóval lehetőséged van az NFT- és kriptokereskedéstől kezdve, a töredékvásárlásokon keresztül egészen a P2E játékokig, egyetlen platformon keresztül mindent elérni.

Az ökoszisztéma egyik legjobb része pedig az, hogy a Launchpad XYZ saját kriptotárcájával és a natív LPX tokenek segítségével egyetlen tokennel hajthatod végre az összes tranzakciót.

launchpad-fooldal-indulas

Az előnyök hosszú sorából mindenképpen érdemes kiemelni a Launchpad XYZ saját fejlesztésű MI-keresőjét. Ezzel gyakorlatilag másodpercek alatt meg fogod tudni találni a következő nagy kriptoprojektet.

A használata pedig szemben a legtöbb analizáló oldallal, hihetetlenül egyszerű lesz. Hasonlóan mintha egy valós személlyel leveleznél, csak be kell majd írnod, hogy mit szeretnél és az MI-kereső elvégzi a munka legjavát.

Például, ha megadod, hogy „keresd meg a következő DOGE-t” akkor az elérhető közösségi média, tokenomika és egyéb adatokat összevetve a kereső felkutatja azokat a projekteket, melyek a legközelebb állnak a DOGE-hoz.

Ha szeretnéd jobban is megismerni a Launchpad XYZ, látogass el a projekt weboldalára, még ma!

Launchpad token vásárlás

yPredict (YPRED)

A yPredict egy kereskedő- és elemzőplatform lesz, aminek használatával fejlesztőként vagy kereskedőként egyaránt jelentős profitra lehet majd szert tenni.

A hagyományos eszközök mellett a yPredict felületén keresztül lehetőség lesz különböző MI-modelleket létrehozni. Ezek a modellek lényegében egy-egy érme korábban látott ármozgása alapján igyekeznek minél pontosabban megjósolni a token várható árfolyamát.

A legjobb pedig, hogy ezeket az oldal felhasználói állíthatják össze, majd a piactéren keresztül havidíjért cserébe elérhetővé tehetik a közösség számára. Más szóval a közösségi kereskedés úgy valósulhat meg, hogy abból mindenki tud majd profitálni.

ypredict fooldal

A yPredict platformja freemium rendszerre fog épülni, vagyis bizonyos funkciókat lehetőség lehet ingyenes igénybe venni, míg másokat kizárólag az előfizetők használhatják majd.

Ennek köszönhetően pedig azok is élvezhetik majd a yPredict előnyeit, akik nem rendelkeznek a natív YPRED tokenekkel.

Ennek ellenére számos érv szól a csatlakozás mellett. A fejlesztők ugyanis igyekeztek az ökoszisztémát úgy létrehozni, hogy az hosszú távon folyamatosan jutalmazza a YPRED tulajdonosokat.

Mivel a YPRED az Ethereum blokkláncon található, ezért akik legalább egy hónapig stakelik az érméiket, folyamatosan passzív jutalmakat szerezhetnek majd. Ezen felül pedig az előfizetésekből befolyó összeg egy része a YPRED tulajdonosok között kerül szétosztásra bizonyos időközönként.

Tehát mindössze a csatlakozással lehetőséged nyílik számos előnyét élvezni a yPredictnek anélkül, hogy bármelyik csomagra előfizetnél.

Csatlakozni azonban azoknak is érdemes lehet, akik a legmagasabb profittal kecsegtető előértékesítésre vadásznak. A jelenleg tartó 4. előértékesítési szakasz során egy YPRED token ára csupán 0.05, azonban a listázásra az érméket már csak 0.12 dollárért lehet megvásárolni.

A vásárlást pedig pillanatok alatt el tudod végezni, hiszen BNB, ETH, USDT és MATIC mellett lehetőséged van bankkártyát is használni. Nincs más teendőd, csak csatlakoztatni a kriptotárcádat az előértékesítéshez, majd kiválasztani a számodra ideális fizetési formát.

Ha ezzel végeztél, csak add meg, hogy mennyi YPRED-et szeretnél megvásárolni, majd véglegesítsd a tranzakciót.

yPredict token vásárlás

AiDoge (AI)

Listánk utolsó tagja nem is lehetne más, mint az internetes kultúra forradalmasítója, az AiDoge.

A projektre az igényt mi sem bizonyítja jobban, mint az előértékesítés szinte példátlan sikere. Alig néhány hét alatt a fejlesztőknek sikerült több, mint 5 millió dollárt gyűjteni a natív ERC-20 AI érmék eladásával.

A siker mögött azonban nem kizárólag vicces mém dizájn, hanem a különleges és egyedi felhasználási mód is áll.

Dióhéjban, az AiDoge egy MI-t használó mémgeneráló rendszer, aminek a használatával a felhasználók vicces képek készítésével juthatnak profithoz. Gyakorlatilag az oldal ötvözi a ChatGPT szövegfelismerő és a MidJourney képgeneráló rendszerét.

AiDoge

Vagyis csak annyit kell majd tenned a használathoz, hogy beírod, amit készíteni szeretnél, és a mémeken és kriptohíreken edzett MI elkészíti neked a legviccesebb alkotást.

A létrehozott kép ezt követően a hírfolyamra kerül, amin keresztül az oldal tagjai leadhatják a szavazatukat. Minél népszerűbb egy mém, annál előrébb fog kerülni a hírfolyamon. Ezek után pedig minden hónap végén a legnépszerűbb mémek készítő AI tokenekhez fognak jutni.

A korábban említett MI-mémgenerátort azonban nem lehet korlátlanul használni. Minden egyes használatért cserébe krediteket kell adnunk, melyeket AI érmékért cserébe, illetve stakeléssel tudunk beszerezni.

Vagyis a fejlesztők egy olyan ökoszisztémát alkottak meg, amiben állandó kereslet lesz majd az ökoszisztéma saját érméire.

A mémekkel megszerezhető jutalom mértéke pedig nagyban fog függeni az oldal felhasználóinak számától. Tehát minél több tagja van az AiDoge-nak, annál nagyobb lesz a megszerezhető jutalom mértéke is.

Az AI érméket jelenleg 0.0000288 dolláros áron lehet megvenni, a listázáskor azonban már csak minimum 0.0000336 dollárért lesz lehetőség a csatlakozásra.

Elnézve azonban az előértékesítés eddigi sikerét, minden jel szerint a listázási árnál hamar a sokszorosára fog emelkedni az AI értéke. Ezzel kapcsolatban egyes elemzők szerint a tízszeres árfolyamnövekedés sem elképzelhetetlen.

Ha szeretnéd a legviccesebb mémeket elkészíteni, vagy csak egy jó befektetést keresel, akkor neked az AiDoge befektetői között a helyed.

Nézd meg az AiDoge-t

Ez is érdekelhet:

**Figyelem! Fenti írásunk egy vendégtartalom, és nem minősül befektetési tanácsnak. A BitcoinBázis szerkesztősége nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját a kriptovaluta, CFD, token, kriptokaszinó, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj és játssz felelősségteljesen.**

Kedves Olvasó! Érdekes chartok, hasznos mémek, vicces befektetési ötletek, vagy fordítva? A BitcoinBázis Telegram-csatornáját a cikkmegosztáson túl egyedi tartalmakkal is bővítjük. Gyere, nézz be te is! Minden poszt alatt lehet kommentálni, kérdezni, panaszkodni, kritizálni. A csatorna címe: http://t.me/bitconbazishirek