Ezek voltak a legtöbbet játszott blokklánc játékok júliusban

A júliusi blokklánc játékok statisztikai adatai azt mutatják, hogy az első számú játék megtartotta koronáját, és a blokklánc játékok tokenjeinek árfolyama is szépen emelkedett.

blokklánc játékok

A DappRadar adatai szerint az Alien Worlds naponta körülbelül 230 000 látogatót fogad. Ez a játék jelenti a legnagyobb kihívást a versenytársak számára. Az elmúlt hónapban ugyanis összesen több mint 600 000 egyedi címet fogadott ez a játék. A WAX és Binance Smart Chain (BSC) blokkláncokon működő Alien Worlds kihasználja a kriptopénzpiacokon júliusban tapasztalt fellendülést is. A TLM tokenjüknek sikerült 21,6%-ot erősödnie a 30 napos időszak alatt. A TLM-et olyan vezető kriptopénz tőzsdéken is jegyzik, mint a Binance és a KuCoin.

Az Axie Infinity a második helyen

A GameFi szegmens úttörőjének, az Axie Infinity-nek a második helyre sikerült felkerülnie a listán. A blokklánc játék azonban sok játékos bizalmát elvesztette, miután kibertámadásoknak volt kitéve. Mivel azonban a Ronin blokkláncon javulás tapasztalható, a játékosok most úgy tűnik, hogy ismét esélyt adnak az Axie Infinity-nek. Az elmúlt hónapban 512 000 egyedi cím jelentkezett be az Axie Infinity-be.

Bár a több mint 510 000 cím figyelemre méltónak tűnhet egy blokklánc játék esetében, az AXS korábban ennél sokkal több játékost fogadott. Júliusban az általános piaci fellendüléssel párhuzamosan az AXS token árfolyama is 23%-ot emelkedett, megelőzve ezzel a TLM-et is.

Splinterlands lett a harmadik

A Splinterlands a harmadik helyen végzett a múlt hónapban a leglátogatottabb blokklánc játékok között, 378 000 egyedi címet fogadott. Az SPS, a játékon belüli tokenjének 36%-os értéknövekedésével sikerült megelőznie más népszerű játékok tokenjeit is.

A Solitaire Blitz a negyedik helyen, az Upland az ötödik

A jól bevált Solitaire Blitz nevű játékot gyakran játszák a mobilplatformokon is. Havonta 357 000 felhasználója van, amivel a lista 4. helyére került.

Az Upland 2018 júliusa óta, tehát már több mint 4 éve áll nyitva a játékosok előtt. A játéknak 209 000 felhasználóval az 5. helyre sikerült felkerülnie a listán.