Föld felé tartó üstökös, 4 millió dolláros bitcoin, multimilliomos kislány – ezek voltak a legkedveltebb cikkek

Repül az idő, hiszen vége áprilisnak. A múlt hónapban is rengeteg érdekes cikkel kedveskedtünk Nektek, de ezek voltak a hónap abszolút kedvencei! A cikkek megnyitástáshoz kattintsatok a képekre!

1. A NASA egy hatalmas, Föld felé tartó üstököst észlelt

Egy hatalmas jeges üstökös, amely Naprendszerünk transzplutóniai mélységeiből érkezik, közelebb halad a Földhöz, mint bármely hasonló méretű üstökös – legalábbis a tudósok eddigi információi szerint.NASA üstökös

2. Nagy gáz Németországban: 50%-os áremelkedést várnak a boltokban

Alig néhány nappal azután, hogy Németország eddigi legmagasabb inflációját jelentette be, a helyiek pedig komoly ellátási lánc problémákról számoltak be, hétfőn a Német Kereskedelmi Szövetség (HDE) arról informálta a fogyasztókat, hogy a mindennapi árucikkek és élelmiszerek újabb áremelési hullámára kell felkészülniük.

Németország boltokban

3. Az orosz rubel visszatért a halálból – Oroszország túljárt a nyugat eszén?

Az orosz rubel hamvaiból születik újjá? Az orosz kormány megtesz minden tőle telhetőt. Ennek következtében senkit sem ér meglepetésként legújabb lépésük. Történt ugyanis, hogy az ország központi bankja, megváltoztatva ezzel a nemzetközi kereskedelem és a monetáris rendszer alapelveit, az aranyhoz és néhány árucikkhez kötötte a rubelt.

oroszország blokkolta a tárcákat

4. Robert Kiyosaki: összeomlik a piac, a Solana a jövő lehetősége

Az 1997-ben megjelent Gazdag papa, szegény papa (Rich Dad Poor Dad) könyv szerzője kriptoportfóliója diverzifikálására készül, miközben ismét egy soha nem látott, közelgő piaci összeomlást jósol.

Robert Kiyosaki piaci összeomlás

5. 16 bitcoin bálna hagyta el a hálózatot, milyen hatással lehet az árfolyamra?

Mivel a bitcoin árfolyama ismét benézett a 47 000 dolláros szint alá, a szektor szakértői azon morfondíroznak, mégis milyen tényezőket lehetne okolni a közelmúltbeli esés, illetve a jövőbeni ingadozások miatt. Lássuk hát, mire érdemes odafigyelnünk, ha ébernek kívánunk maradni – márpedig ebben a buliban aztán igazán érdemes.

6. Tetemes mennyiségű aranyat halmozott fel Oroszország, de hol tárolja?

Oroszország tetemes vagyont halmozott fel aranyrudak formájában az elmúlt években. De vajon egy ilyen kritikus időszakban, mint a mostani, hol tárolják az ország aranytartalékait?

Oroszország aranyat

7. NATO-tanácsadó: Az USA feláldozza Ukrajnát a céljai érdekében

Jacques Baud volt svájci hírszerző tiszt és NATO-tanácsadó az ukrán-orosz háború gyökereiről és a fokozódó feszültségről beszélt.

Baud NATO

8.Multimilliomos lett egy 13 éves kislány rajzolt NFT-gyűjteménye eladásával

Multimilliomos lett az a 13 éves kislány, aki nőket ábrázoló alkotásait árulja NFT-ként; mindezidáig 7 millió dollárt keresett digitális illusztrációival.

milliomos NFT

9. „Semmi haszna a bitcoinnak” – az önjelölt Nakamoto közel 50 milliárd dollárnyi bitcoin eladását tervezi

Miközben a bitcoin árfolyama a nemrég elért 47 ezer dollár után újra lassú csökkenésnek indult, a magát a BTC létrehozójának és egyik legnagyobb bálnájának valló üzletember elárulta, hogy mit tervez a közel 50 milliárd dollár értékű bitcoin készletével.

Craig Wright újabb húzása: szerzőként védetné le Satoshi Nakamoto Bitcoin papírját

10. Egy új elemzés szerint a Bitcoin ára elérheti a 4 millió dollárt is

Az a gondolat, hogy a közeli jövőben a Bitcoin a világ országainak tartalékeszközeként szolgálhat, már évek óta kering a levegőben. Nagyon sokan már most azon a véleményen vannak, hogy ez lesz a Bitcoin elkerülhetetlen végjátéka. Bár még mindig nem tudni, milyen hatással lesz ennek a bekövetkezése a digitális eszköz értékére.

bitcoin, lopás, cryptsy-lopás