A Fundstrat tanácsadó cég új heti jelentést indított a kriptopénzekről

A New York székhelyű pénzügyi tanácsadó cég, a Fundstrat heti jelentést készít a kriptopénz piac helyzetéről.

Fundstrat heti jelentést készít a kriptopénzekről

A Fundstrat nemzetközi pénzügyi tanácsadó cég mostantól átfogó elemzést közöl (pdf) a kriptopénz piacról. A heti jelentésben a több oldalról közelítik meg a piacot teljesítmény indikátorokkal, szektor indexekkel, egymáshoz mért viszonyszámokkal és korrelációval.

A minden héten hétfőn közölt riport a top 50 kriptopénzt fedi le a szektorban. A sorrendet olyan paraméterek alapján döntik el, mint pl. a havi piaci teljesítmény és az RSI. De készítenek 90 napos nyertes-vesztes hányadost, mozgóátlagot és forgalom indikátorokat is.

Már az első heti jelentés érdekességet hozott, mert az egyik nagy kriptopénz sem került be az index top háromjába. A piacvezető bitcoin a 10., az ethereum a 13., a ripple pedig 4. lett. Az első helyre a Binance Coin (BNB) került, ezt követte a Digicoin és a Siacoin. A BNB első helyét az utóbbi időszak kiváló teljesítményének köszöneti a heti jelentés szerint.

A Fundstrat igen csak pozitív a kriptopénzeket és bitcoint illetően. A cég egyik partnere a múlt héten még 25000 dolláros árfolyamot jósolt a bitcoinnak az év végére.