25 millió dollár gyűjtése után továbbra is megőrülnek a kereskedők ezért a tokenért

A Wall Street Memes gyűjtése töretlenül halad előre annak ellenére, hogy a projekt már több mint 25 millió dollárt tudott gyűjteni.

Az eddig elért sikerek alapján pedig okkal gondolja úgy több szakértő is, hogy a listázást követően a $WSM érmék ára robbanásszerűen emelkedni fog.

A gyűjtés május végén indult, és az előző hetek során érkezett el az utolsó szakaszához. Sokan azonban még csak most értesülnek a projektről, ezért minden bizonnyal a $WSM eladásának üteme tovább fog gyorsulni a listázás közeledtével.

Elemzők szerint képes lesz a 10-szeres növekedésre a $WSM

A Wall Street Memes gyűjtésének indulása óta számos szakértő vélekedett úgy, hogy a listázást követően hatalmas növekedésre lehet majd számítani.

Egy kereskedő, No Bs Crypto elemzésében részletesen bemutatja, hogy miért lehet képes a Wall Street Memes még az idei év legnépszerűbb előértékesítéseit is maga mögé utasítani.

Az egyik legfontosabb érv amit felhoz, hogy a Wall Street Memes mögött közel 1 millió követő áll. Ráadásul még Elon Musk is volt, hogy reagált a készítők valamelyik vicces tweetjére.

Eközben pedig a YouTubeon méltán népszerű Jacob Crypto Bury szerint kezdetben egyáltalán nem lehet kizárni az 1000%-os hozamot sem.

Sőt, még az sem tűnik lehetetlennek, hogy a $WMS ára eléri az 1 dollárt.

Bury nem mellesleg már akkor hatalmas jövőt jósolt a Wall Street Memesnek, amikor a projekt bevétele még az 1 millió dollárt sem érte el.

Nézd meg a Wall Street Memes oldalát

Befektetőbarát tokenomika és 50 000 dolláros airdrop

A mém érmékkel kapcsolatban elmondható, hogy a siker kulcsa egyértelműen a kezdeményezés mögött álló közösségben rejlik.

Ezt minden bizonnyal a Wall Street Memes készítői is felismerték, mivel a csapat egészen páratlan közösségi jutalmakkal várja a vásárlókat.

Amennyiben már vásároltál a $WSM érmékből, mindössze annyit kell tenned, hogy néhány egyszerű feladatot elvégzel. Ezek többek között a Wall Street memes Twitter oldalának követésére, illetve a Telegram csatorna felkeresésére vonatkoznak.

wall street memes airdrop

Miután ezeket megcsináltad, te is egyike lehetsz azoknak a szerencséseknek, akik fejenként 10 000 dollár értékben juthatnak $WSM tokenekhez.

Szintén a közösség irányába tett elköteleződést bizonyítja, hogy a teljes érmekészlet a befektetők birtokában lesz. Ennek köszönhetően a $WSM sorsát kizárólag azok határozzák meg, akik bizalmat szavaztak a projektnek.

Hatalmas közösség, aminek még Elon Musk is a részese

A Wall Street Memes már régóta létezik, azonban a közösségnek új lendületet a 2021-es GameStop (GME) körüli események adtak.

Ekkor ugrásszerűen elkezdett növekedni a Twitter és Instagam oldalak követőinek a száma, mely mostanra összesen az 1 millió főt is eléri.

A növekedés során pedig fokozatosan azokhoz is közelebb kerültek a kriptopénzek, akik nem feltétlenül ezzel az eszközzel kereskednek. Ennek hála minden bizonnyal számos olyan befektető is csatlakozott a projekthez, akik most először vásároltak bármilyen kriptot.

Azonban a népszerűség más előnnyel is járt. A Wall Street Memes oldalának egy-egy vicces posztjára többször is volt, hogy még Musk is reagált.

Azt pedig biztosan nem kell részletezni, hogy ahol Musk neve egy kripto mellett felbukkan, ott a siker szinte garantált.

Most akár stakelheted is az érméidet

Az előző hónapok során a Wall Street Memes csapata izgalmas lehetőséggel örvendeztette meg a befektetőket. Elérhetővé vált ugyanis a stakelés is a weboldalon, aminek hála már akár a listázás előtt lehetőség nyílik passzív módon növelni a hozamunkat.

A stakelés több szempontból is hasonlít a kriptobányászásra, azonban nem szükséges semmilyen költséges eszközt beszerezni hozzá.

Csak annyit kell tenned, hogy lekötöd az előzetesen megvásárolt $WSM érméidet a Wall Street Memes stakelési felületén. Azt viszont tartsd szem előtt, hogy a minimális lekötési idő 1 hét, ezt követően viszont bármikor fel tudod majd venni a tokeneket.

Wall Street Memes stakelés

Utolsó esély a listázás előtt

A készítők a listázást szeptember végére tervezik, más szóval már csak limitált idő áll a rendelkezésedre, hogy csatlakozz.

Ezt azonban egyszerűen meg tudod tenni, hiszen az előértékesítésen akár bankkártya segítségével is tudsz vásárolni a $WSM érmékből.

Nincs más teendőd csak összekapcsolni a tárcádat az előértékesítéssel, majd elvégezni a fizetést.

Kétségtelen, hogy a Wall Street Memes az idei év egyik legnagyobb sikertörténete, így kár lenne kihagyni a 0.0337 dollárért elérhető $WSM érméket.

Irány a Wall Street Memes

Ez is érdekelhet:

**Figyelem! Fenti írásunk egy vendégtartalom, és nem minősül befektetési tanácsnak. A BitcoinBázis szerkesztősége nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját a kriptovaluta, CFD, token, kriptokaszinó, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj és játssz felelősségteljesen.**