Ha hétfő, akkor Bitcoin Kebab, mely az insurtech világába repít el

Ismét érkezik Stier Kata és a Bitcoin Kebab. A BitcoinBázis podcast e heti vendége nem más, mint Ferenczi Ádám, a magyar InsurWiz ügyvezető igazgatója.

Az adásban Ádám megosztja a kedves hallgatókkal, hogy miről is szól az insurtech, mint digitális iparág, mik azok az időjárás alapú biztosítások, melyek Magyarországon kevésbé ismertek. Kata vendégével részletesen kielemzi, hogy mik azok az okosszerződések, hogyan használható az Ethereum blokklánc és a különféle okosszerződések a biztosítások világában, majd arról is mesél nekünk Ádám, hogy a vállalatának milyen jövőbeli tervei vannak, jelenleg milyen kihívásokkal néznek szembe, milyen igényeket támasztanak az ügyfelek, illetve elmondja nekünk azt is, hogy mit gondol a mostanában igen sokszor vitatott mesterséges intelligenciáról és az ehhez kapcsolódó új termékekről.

Ha ti sem maradnátok le egy igazán érdekes adásról, feltétlenül látogassatok el az Anchor oldalára, de a podcast elérhető a korábbi adásokkal együtt a Spotify-on, a PodPaden és a YouTube-on is.

Amennyiben kérdésed, észrevételed lenne a podcasttal kapcsolatban, netán van egy jó ötleted milyen témában és kivel tudnánk egy jót beszélgetni egy műsor keretében, kérjük írj! (?: [email protected])