Ha szereted a sportot és még keresni is szeretnél vele

Az élő stream szolgáltató SportsCastr saját natív tokent indít a nézői megjutalmazására.

A cég mögött az NFL Players Association áll, és a szerdai bejelentésük szerint a FanWide platformmal állt össze a kibocsátás érdekében. Az új FanChain (FANZ) tokent elsőként a FanWide platformon vezetik be. A FanWide egyfajta eseménylistázó közösségi oldal, ahol a sporteseményeket követő szurkolók tudnak eseményeket szervezni. Elsősorban az Egyesült Államokban népszerű.

A SportsCastr közleménye szerint tokeneket a FanWide-on listázott sportbárjainak felkeresésével lehet keresni és azt készpénzre váltani. A tokenekhez egy tárca is jár, amit minő meglepetés, FanWalletnak hívnak.

“A FanWide eddig több mint 1.5 sportmeccs nézést hirdetett meg és az NFL, LaLiga, Ruby League és más ligák hivatalos partnere… Ez a szurkolói világ egyik legnagyobb való világi bevezetése a blokkláncnak,” nyilatkozta Kevin April SportsCastr CEO.

A jövőben szeretnék növelni a FANZ tokenek használhatóságát a helyi bárokban és rendezvényeken. Elsősorban a diszkontáras jegyek, italok és egyéb termékek területén lenne beváltható.

A FanChain oldala szerint a FANZ tokeneket bármely Ethereum tárcában lehet tárolni, a token ERC-20 standard kompatibilis. A teljes tokenkínálat 600 millió tokenben lett maxolva.

Érdekelhet:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük